Soyutlaşmak (Cisimlerin İçinden Geçme)?

soyutlaşmak, cisimlerin içinden geçmek, cisimlerin içinden geçilebilir mi

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Goku San
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Re: Soyutlaşmak(Cisimlerin İçinden Geçme) ?

Okunmamış mesaj gönderen Goku San »

yani bence enerjiyi ustalığı boşverin bunu yapabilmen için hayal gücünün, imajenin en üst düzeyde olması lazım vede bunu yapabileceğine inanman lazım diyelim ki bunlar var ama ne kadarda yapacağın tartışılı r 5 ay 10 ay daha fazlada olabilir olmayada bilir
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).

Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

peki ya olursa?"insan yer yuzunun halifesidir"
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
Goku San

Olursa (inanmıyorum ama) valla bunun adına ışınlanma ddenir zaten adam bunu yapabilmek için 20-30 yıl harcıyor senin yapman zor ama olursa ışınlanma gibi bişey olur tarihi olay gibi bişey guinness rekorlar kitabı :D
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Ozina da yazmış.Hatta bende yazdım.Sonradan ozina nin yazdığı yorumada katıldım.Enerji ve beyin gücünün bile bir sınırı var.Işınlanma da bunlardan bir tanesidir bence.20-30 yıl değil bana kalırsa 60-70 yıl uğraşılsa bile ışınlanma yapılamaz.Niye mi ? Işınlanma nasıl yapılır ? Işınlanma nedir ? Işınlanmak için nasıl bir teknik gerekir ? Biliniyomu hayır.Bir sürü teknik var.Kendini bir enerji kapısından geçtiğini ve gitmek istediğin yeri hayal et diye bir teknik var.Ya bu iş bu kadar basit olabilirmi sizce ? Tabikide olamaz.Psi wheel çevirmiyoruz ki daha onu bilr yapamıyoruz.Ama enerji olsa bile doğanın ve evrenin kanunları dışına çıkamayız.İstesekte çıkamayız.Sen şuan pencereden atlayıp uçacağına inanasan yerçekimi kanununu yıkıp uçabilirmisin ? Hayır.Yere çakılırsın.Işınlanmayıda böyle düşünün.Bu kada rbasit bir olay değil.Bence ışınlanma beyin gücüyle ve enerjiyle yapılabilecek birşey değil.Yüksek teknoloji ile yapılabilecek bişeydir.Ozina arkadaşa katıldım bir daha katılıyorum.Herşeyin enerji olması enerjiyle akla gelebilecek hgerşeyin yapılabileceği anlamına gelmez.Enerjiyi aşan şeyler tabikide olucak.Olmak zorunda.BU yüzden bence hiç havanda su dövmeye çalışmayın.Zaten 20 yıl sonraki teknoloji ışınlanmayı bize vericek büyük ihtimalle.Bu yüzden bence daha gelişebileceğiniz bir konuyo yönelin.Konuyu açan arkadaş özellikle sana söylüyorum.Bırak bu sevdayı.Somut olarak cisimlerin içinden geçmeye çalışıp hayatını harcayacağına astral olarak herşeyin içinden geç daha iyi.Hem amacına ulaşırsın.Hem hayatını üzerine planladığın şeyi gerçekleştirmiş olursun.Sonuçta cisimlerin içinden geçiyosun.Sadece astral bedenle geçiyosun.Astral seyahat üzerinde ustalaşmanı şiddetle ve üzerine basa basa tavsiye ediyorum ve kolay gelsin diyorum :)
Goku San

valla gelde anlat :D ama denemek istiyorsan deneye bilirsin...

Kullanıcı avatarı
UsTr

En azından ben üstüne basa basa uyarımı yaptım tavsiyede bulundum.Vicdanım rahat.Gerisi onun kararı. :)
Goku San

bende diyeceğimi dedim :D
ama uchiha bence deneme ...
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

bir zamanlar Isaak Nyutona elmayi havada tuta biliceyini,yer cekimine karsi gele biliceyini soyleseydim inanmazdi...telekinezi diye bir sey var,senin atalet kanununu yedik biz desdem inanmazdi.......ne olucagini bilemeyiz,biz yola ciktik,diyelim ki,yok.bunu kesf edenler neden biz olmayalimki?
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
Goku San

aynen öyle ama bu biraz zor :D
bunu sende biliyorsun :D
Kullanıcı avatarı
UsTr

Aynen öyle.Yani baştan beri söyleye söyleye klavyede tüy bitti.Evrenin ve doğanın bir kanunu var.Bunların dışına çıkamayız.Enerji ile yapılamayacak şeylerde var.Yüksek teknolojinin yapabildiği şeyleri enerji ve beyin gücü ile yapılamayabilir.Zaten bu anormal bişey değildir.Cisimlerin içinden geçmek enerji haline girmek demek.Gelgelelim olay yine ışınlanmaya çıktı.Zaten enerji haline girmeyi tesadüfen başarsa bile zaten artık nasıl anlatsam atomunda atomuna ayrılmış olur.Ne görür ne duyar ne hisseder nede düşünür.Yani ışınlanır.Yüksek teknolojinin başa çıkamadığıda zaten budur.Enerjiyi kontrol edip toparlayamamak.Yani ışınlanma esnasında kontrol edilemeyen enerji dağılır zaten.Bu yüzdendir ki bu beyin gücüyle yapılabilecek bişey değildir.İnsan kendini atomlarına ayıramaz.Yani beyin gücüyle imkansız bu.Yüksek teknoloji ile mümükün ama beyin gücüyle imkansız.Ben yazmaktan bıktım evrenin ve doğanın kanunları dışına çıkmayız.Daha ne kadar detaylı anlatsam bilemedim.Bu gidişle metafizik mühenidisi olucam sayenizde :)

Kilitli