baktığım yere odaklanıyorum

Moderatör: Sai

Goku San
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Re: baktığım yere odaklanıyorum

Okunmamış mesaj gönderen Goku San »

Msa yazdı:
UsTr yazdı:Odaklandığını yada odaklanabildiğini nasıl anlayabiliyosun ?
Nasıl diyiyim bi yere bakıyorum ve baya bi uzun süre kırpmadan şey yapmadan bakakalıyorum. ve etraf bi değişik oluyo ama yapmak istesem olmuyo.
ozaman konsantren çok iyi kendini fazla kaptırıyorsun vede yapacağım şeyi unutuyorsun bu yüzden yapacağın şeyi yapamıyorsun umarım açıklayıocı olmuştur :D
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).

Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Biraz kafa karıştırıcı ama anladım yinede çok saolun.
İMZA
Goku San

Ö.D. :D
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Alakası yok.Bir süre aynı yere bakarsan etraf tabikide garip olcak.Senden duymak istediğim buydu.Sen sadece gözlerini aynı noktaya dikip o noktaya odaklanıyosun.Böylece gözlerini zorladığın için beyinde zorlanıyo.Etraf görünmez olur.Bi tek o noktayı görürsün.Buna görünmez tünel denir.Ve gözlerini zorlarsın.Bir süre sonra gözelrin ağrımaya başlar.Yani senin odaklanıyorum dediğin an gözlerini zorladığın andır.Zihinsel odaklanmayla alakası yoktur.Ayrı olarak gözlerinin zorladığın için enerjini serbest bırakamama ihtimalin var.Bu görünmez tünel denen şeyi geliştirmek yerine kontrol altına almaya çalışmalısın.Özellikle psi wheel çevirirken bu tünel psi wheeli tümüyle yok ettiği için psi wheeli bir şekilde göremez ve dönüp dönmediğini bilemezsin.Bu yüzden gözlerini fazla zorlamaman ve görünmez tünel i kontrol edip durdurman lazım.Yani senin odaklanıyorum dediğin gözün aynı noktaya bakıp görüş alanının daralmasından başka bişey değildir.Bu yüzden zihin odaklanması öneririm.Gözlerini bu şekilde zorlamamanı öneririm.Çünkü bu görünmez tünel olayı bir süre sonra gözleri ağrıtır.Bu tekniği çalışan birkaç arkadaş ben dahil gözlerimizin ağrıdığını söyledik zaten.Zihin odaklanması öneririm.Yani zihnini susturmak ve sadece tek birşey düşünmek.Başka düşüncelere yer vermemek.Buna çalış. :)
Goku San

neyle alakası yok...

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Baktığı yerde görünmez tünel oluşmasının konsantreyle alakası yok.Msa nın yaptığı göz ile aynı noktaya odaklanmadır.Buda görüş alanının daralmasından başka bişey değildir.Tıpkı bir fotoğraf makinesinin optik zoom yapması gibi.Konsantrasyon zihinsel odaklanmadır.Düşünceleri susturmak yada tek bir düşünceye odaklanıp başka birşey düşünmemektir.
Goku San

tamam heyecanlanma... senin dediğinde doğru
ama benim dediğimde doğru :D
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Tamam yani bu görünmez tünel yarar değil zarar getirir dimi. Zarar derken psi wheel gözükmez felan dediniz ya. Hepinize yorumlarınız ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.İyi günler :)
İMZA
Goku San

Ö.d:
Tadget
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen Tadget »

Enerjiyi serbest bırakmak nasıl oluyor ben konsantre olduğumu düşünüyorum ama olmuyor

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön