Bi bakarmısınız?
Moderatör: Sai
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Bi bakarmısınız?
Selamlar ben 26 gün önce bu foruma katılmıştım. O günden bu yana fazla çalışamıyorum ve derslere yöneliyordum haftada 2-3 kez çalışıyordum. Herneyse ben kapak çalışması yapmıyorum ve fazla odaklanamıyorum. Psi wheeli ilk günki gibi yapıyorum. Ve bu aralar 5 vakit namaz kılarken 2 ye 3 e düşürdüm. bu haftalarda sınavlar çok sizce sınavlar bittiğinde baştanmı başlayayım yoksa şimdidenmi başlayayım? Bide kapak çalışmasını günlük 15 dk yapsam yetermi yoksa daha fazlamı yapayım? Şimdiden teşekkürler.
İMZA
- Yalniz
Re: Bi bakarmısınız?
öncelikle, günde 24 saatin var bunun abdestti falan 1 saat anca gider namaza.. geriye 23 saatin kaliyor.. bence namazi birakmada gerisi sana kalmis..
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Kapak çalışması günde 15 dk yeter.Kendini fazla zorlamamış olursun.Bence sınavlar bitmeden çalışmalara başla.Ama fazla ağırlık verme.Sınavlar bittikten sonra daha fazla çalışma yap. Bence :)
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
15 dk değil de 1 saat yap eğer vaktim yok diyorsan 15dklık devam et.YAZ gelince 1 saate yükselt eğer 3 ay ciddi olarak çalışırsan çok başarılı olursun.ip makarası oynatabilirsin ama dediğim gibi inanman ve çalışman lazım..bide namazı telekinezi için kılma Allah rızası için kılarsan daha hayırlı olur.
Dersleri aksatma.ayrıca forumada pek girme ve çalışmalar yap internet vakitleri öldürüyor..kapak çalışması çok vaktin yoksa 20dk yeter günde..ama yazın kesin 1 saate yükselt..bide sadece bi alanda uzmanlaşmayı dene
Dersleri aksatma.ayrıca forumada pek girme ve çalışmalar yap internet vakitleri öldürüyor..kapak çalışması çok vaktin yoksa 20dk yeter günde..ama yazın kesin 1 saate yükselt..bide sadece bi alanda uzmanlaşmayı dene
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
off msa oo.. şaka lan şaka bence de sınavlar falan bitsin sonra başla
pixies forever <3<3