Elementlerle İlgilenenlere Bir Sorum Olacaktı :)

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Elementlerle İlgilenenlere Bir Sorum Olacaktı :)

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Mavi mum bulursam alıcam.Su zaten koymak istiyodum sende söyledin artık koyabilirim. Bide niye batı onu merak ettim :)

Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements

Okunmamış mesaj gönderen ScreamOfTheElements »

Çünkü evrende her elemente bir yön tain edilmiştir. Suyun yönü de batıdır. Batı su krallığıdır. Kadimler elemental krallıklarını ziyaret etmek istediklerinde gerekli materyalleri kullanarak o yöne doğru çalışma yapıyorlardı. :)
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!

Witch
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

ScreamOfTheElements yazdı:Çünkü evrende her elemente bir yön tain edilmiştir. Suyun yönü de batıdır. Batı su krallığıdır. Kadimler elemental krallıklarını ziyaret etmek istediklerinde gerekli materyalleri kullanarak o yöne doğru çalışma yapıyorlardı. :)
Bölüyorum Konuşmanızı Ama Toprak,Hava Ve Ateş yönü Hangi
Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements

toprak kuzey, hava doğu ve ateş güney. biraz araştırırsanız internetten rahatça bulabilirsiniz. zira çalışmalara başlamadan önce çalışacağınız elementle ilgili iyi bilgi öğrenmeniz iyi olur.

Witch
Uchiha Sasuke

Birde Ben Hocaya Sordum Bu Ateş,Toprak,Su,Hava Element Değilmiş Şaşırdım Birden :)

Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements

Ahahahahhahahahahaha! Öğretmenine mi sordun okuldaki? :D E tabi kimya biliminde bunlar daha fazla parçalanabildikleri için element olarak sayılmaz fakat bizim element olarak bahsettiklerimiz parçalanamayan vesayre saf olan şu bu değil bizim bahsettiğimiz dünyanın, evrenin hatta üç bedenin her noktasında, her hücresinde bulunan, her şeyde parmakları olan unsurlardır. :)

Witch
Uchiha Sasuke

ScreamOfTheElements yazdı:Ahahahahhahahahahaha! Öğretmenine mi sordun okuldaki? :D E tabi kimya biliminde bunlar daha fazla parçalanabildikleri için element olarak sayılmaz fakat bizim element olarak bahsettiklerimiz parçalanamayan vesayre saf olan şu bu değil bizim bahsettiğimiz dünyanın, evrenin hatta üç bedenin her noktasında, her hücresinde bulunan, her şeyde parmakları olan unsurlardır. :)
Ya Bana Element Örnek Ver Dedi Bende Ateş,Hava,Su,Toprak Dedim Güldü Otur Dedi.Sonra Meraktan Sordum Niye Güldü Diye Element Değil Dedi.
Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements

Ahahahahhahahaha! :D :D Onları bilim element kabul etmez de ondan :D Senin örnek vermen gereken yer periodik cetveldeki elementler olmalıydı :D demir, altı, gümüş, oksijen, hidrojen, magnezyum gibi :D

Witch
Uchiha Sasuke

ScreamOfTheElements yazdı:Ahahahahhahahaha! :D :D Onları bilim element kabul etmez de ondan :D Senin örnek vermen gereken yer periodik cetveldeki elementler olmalıydı :D demir, altı, gümüş, oksijen, hidrojen, magnezyum gibi :D
Elementleri Düşünüyodum Zaten Birden Onları Söyledimde.Ben Onlarıda Element Sanıyordum.Biz Bilimin Element Dediklerini Kontrol Edebiliyor muyuz ?
Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

ScreamOfTheElements yazdı:Çünkü evrende her elemente bir yön tain edilmiştir. Suyun yönü de batıdır. Batı su krallığıdır. Kadimler elemental krallıklarını ziyaret etmek istediklerinde gerekli materyalleri kullanarak o yöne doğru çalışma yapıyorlardı. :)
Anladım.Tekrar saol.Su ile ilgili detaylı araştırma yaptıktan sonra çalışmalara başlarım.Tekrar saol. :)