Elementlerle İlgilenenlere Bir Sorum Olacaktı :)
Moderatör: Sai
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Elementlerle İlgilenenlere Bir Sorum Olacaktı :)
Mavi mum bulursam alıcam.Su zaten koymak istiyodum sende söyledin artık koyabilirim. Bide niye batı onu merak ettim :)
- ScreamOfTheElements
Çünkü evrende her elemente bir yön tain edilmiştir. Suyun yönü de batıdır. Batı su krallığıdır. Kadimler elemental krallıklarını ziyaret etmek istediklerinde gerekli materyalleri kullanarak o yöne doğru çalışma yapıyorlardı. :)
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
Witch
Bölüyorum Konuşmanızı Ama Toprak,Hava Ve Ateş yönü HangiScreamOfTheElements yazdı:Çünkü evrende her elemente bir yön tain edilmiştir. Suyun yönü de batıdır. Batı su krallığıdır. Kadimler elemental krallıklarını ziyaret etmek istediklerinde gerekli materyalleri kullanarak o yöne doğru çalışma yapıyorlardı. :)
- ScreamOfTheElements
toprak kuzey, hava doğu ve ateş güney. biraz araştırırsanız internetten rahatça bulabilirsiniz. zira çalışmalara başlamadan önce çalışacağınız elementle ilgili iyi bilgi öğrenmeniz iyi olur.
Witch
Witch
Birde Ben Hocaya Sordum Bu Ateş,Toprak,Su,Hava Element Değilmiş Şaşırdım Birden :)
- ScreamOfTheElements
Ahahahahhahahahahaha! Öğretmenine mi sordun okuldaki? :D E tabi kimya biliminde bunlar daha fazla parçalanabildikleri için element olarak sayılmaz fakat bizim element olarak bahsettiklerimiz parçalanamayan vesayre saf olan şu bu değil bizim bahsettiğimiz dünyanın, evrenin hatta üç bedenin her noktasında, her hücresinde bulunan, her şeyde parmakları olan unsurlardır. :)
Witch
Witch
Ya Bana Element Örnek Ver Dedi Bende Ateş,Hava,Su,Toprak Dedim Güldü Otur Dedi.Sonra Meraktan Sordum Niye Güldü Diye Element Değil Dedi.ScreamOfTheElements yazdı:Ahahahahhahahahahaha! Öğretmenine mi sordun okuldaki? :D E tabi kimya biliminde bunlar daha fazla parçalanabildikleri için element olarak sayılmaz fakat bizim element olarak bahsettiklerimiz parçalanamayan vesayre saf olan şu bu değil bizim bahsettiğimiz dünyanın, evrenin hatta üç bedenin her noktasında, her hücresinde bulunan, her şeyde parmakları olan unsurlardır. :)
- ScreamOfTheElements
Ahahahahhahahaha! :D :D Onları bilim element kabul etmez de ondan :D Senin örnek vermen gereken yer periodik cetveldeki elementler olmalıydı :D demir, altı, gümüş, oksijen, hidrojen, magnezyum gibi :D
Witch
Witch
Elementleri Düşünüyodum Zaten Birden Onları Söyledimde.Ben Onlarıda Element Sanıyordum.Biz Bilimin Element Dediklerini Kontrol Edebiliyor muyuz ?ScreamOfTheElements yazdı:Ahahahahhahahaha! :D :D Onları bilim element kabul etmez de ondan :D Senin örnek vermen gereken yer periodik cetveldeki elementler olmalıydı :D demir, altı, gümüş, oksijen, hidrojen, magnezyum gibi :D
- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Anladım.Tekrar saol.Su ile ilgili detaylı araştırma yaptıktan sonra çalışmalara başlarım.Tekrar saol. :)ScreamOfTheElements yazdı:Çünkü evrende her elemente bir yön tain edilmiştir. Suyun yönü de batıdır. Batı su krallığıdır. Kadimler elemental krallıklarını ziyaret etmek istediklerinde gerekli materyalleri kullanarak o yöne doğru çalışma yapıyorlardı. :)
-