Aura dan geri dönüyosa eğer o zaman problem yok :)carnim_rama yazdı:bu kadar senede hislerim ve tıbbi bilgilerim arttı ustr sen merak etme ben yalancı kişileri anlarım:) ve izin olmadan zaten o kişinin aurasından geri dönerUsTr yazdı:Tamam izin olmadan bişey yapmıyosun güzel ve doğru bir hareket.Ama herkes senin kadar doğru olmayabilir.İznini aldım diyip şifa yaptırmak isteyenler olabilir.Yada ciddi bir hastalık söyleyip kendine boş yere şifa çalışması yaptırmak isteyenlerde olabilir.Yani demek istediğim herkes iyi ve doğru değildir sizin gibi.Yalancı ve çıkarcı insanlar da var.Bu yüzden bu yazıyı yazmamın sebebi dikkatli olmanız ve güvenmediğiniz kişilere karşı böyle değerli bir şifa çalışmasını boşa götürmemenizdir.Sadece aklınızda bulunsun dikkatli olun diye söyledim içinize kurt düşürmek gibi bi niyetim yok yanlış anlaşılmasın :)
Şifa çalışması- konuyu dikkatle okumanızı rica ediyorum.
Moderatör: fenomen
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Şifa çalışması- konuyu dikkatle okumanızı rica ediyorum.
-