Kaşık bükme var :) Kaşık her şeyden yapılır ama kaşık bükme benim bildiğim daha çok demir olanı tercih edilir. Demir de periodik cetveldeki bir elementtir.Uchiha Sasuke yazdı:Elementleri Düşünüyodum Zaten Birden Onları Söyledimde.Ben Onlarıda Element Sanıyordum.Biz Bilimin Element Dediklerini Kontrol Edebiliyor muyuz ?ScreamOfTheElements yazdı:Ahahahahhahahaha! :D :D Onları bilim element kabul etmez de ondan :D Senin örnek vermen gereken yer periodik cetveldeki elementler olmalıydı :D demir, altı, gümüş, oksijen, hidrojen, magnezyum gibi :D
Elementlerle İlgilenenlere Bir Sorum Olacaktı :)
Moderatör: Sai
- ScreamOfTheElements
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Re: Elementlerle İlgilenenlere Bir Sorum Olacaktı :)
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
Witch
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
hahahahasahdfaksgdfjafhsdhasdhadgshdas c:D:d:Ad:aSdaSDScreamOfTheElements yazdı:Ahahahahhahahaha! :D :D Onları bilim element kabul etmez de ondan :D Senin örnek vermen gereken yer periodik cetveldeki elementler olmalıydı :D demir, altı, gümüş, oksijen, hidrojen, magnezyum gibi :D
pixies forever <3<3
- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Ozina o nasıl bir gülüştür klavyenin üstüne mi oturdun,üstünde mi tepindin naptın :D
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Ya birşey gerçekleştirdim ama emin değilim..ateşin ışığı küçüktü yani yükseltemedim ama ucuna parmağımı yaklaştırdıkca ucundaki parlaklık arttı..çekip durdum azaldı arttı sonra otomatiğe bağladı tuhaf şeyler oldu :D
bir kaç dakka sonra elimi yaklaştırmasam bile artıp azaldı .s
bir kaç dakka sonra elimi yaklaştırmasam bile artıp azaldı .s
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
çünkü ateş su toprak hava simyada geçerli olan elementlerdi günümüzde ki kimya ise bunları parçalamış öyle sıralamıştır. yani sen hocana simya başlığı altında sorsaydın ya da söyleseydin kabul edilir bi cevap olur du ki tüm kimyacılar kimyanın eski adının simya olduğunu bilir . ya da bilmek zorundadır :) ayrıca bence avatarcılık oynamıyoruz o yüzden gidipte her element için uzak doğu sporu öğrenmeyin adı üstünde onlar uzak doğu için geçerli şeylerdi. siz kendi kultürünüze göre olanı yapın ya da kendi anlayışınızı geliştirerek sunaklarınızı sunun.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
- ScreamOfTheElements
Simya hala devam eden bir bilim. Birçok formülüne de rastladım. :) Uzak doğuda insanlar o hareketleri vücuttaki enerji dolaşımını arttırmak için kullanıyorlar. HİÇBİRİ o hareketlerle elementleri kontrol etmiyor ki zaten böyle bir amaçları yok. Bu iş dünyanın her yerinde aynı.TTmF## yazdı:çünkü ateş su toprak hava simyada geçerli olan elementlerdi günümüzde ki kimya ise bunları parçalamış öyle sıralamıştır. yani sen hocana simya başlığı altında sorsaydın ya da söyleseydin kabul edilir bi cevap olur du ki tüm kimyacılar kimyanın eski adının simya olduğunu bilir . ya da bilmek zorundadır :) ayrıca bence avatarcılık oynamıyoruz o yüzden gidipte her element için uzak doğu sporu öğrenmeyin adı üstünde onlar uzak doğu için geçerli şeylerdi. siz kendi kultürünüze göre olanı yapın ya da kendi anlayışınızı geliştirerek sunaklarınızı sunun.
Witch
Witch
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
zaten o hareketlerle elementlere söz geçiremezler sadece en fazla vucudunda o elemente ait ruhsal gelişşmi arttıracak aktivitelerde bulunabilirler
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
scream monoatomik altın diye bişey varmış ne olduğunu biliyomusun?
pixies forever <3<3
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Arkadaşlar toprak elementinde gelişme kaydedebilmem için ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim. :)
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- ScreamOfTheElements
bilmiyorum, ozina. sadece birkaç formül gördüm ama uğraşmıyorum simyayla. Dogukan, bol bol toprakla iç içe ol. toprağı dinle. o sana ne yapman gerekeni söyler :)
Witch
Witch
-