Astral Deneme :(

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Astral Deneme :(

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Kötü.Sende çok iyi biliyosun o kötü amaç :D

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

UsTr yazdı:Kötü.Sende çok iyi biliyosun o kötü amaç :D
öyle biliyorum ama yarım kötü diyo yarım iyi :)
Kullanıcı avatarı
UsTr

Kötü kötü :D Yapamazsın beyin engeller.Ayrı olarak bu yetenek iyi amaçlarla kullanılmalı.Yoksa sonuçlarının ne olacağını bilemeyiz :D
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

UsTr yazdı:Kötü kötü :D Yapamazsın beyin engeller.Ayrı olarak bu yetenek iyi amaçlarla kullanılmalı.Yoksa sonuçlarının ne olacağını bilemeyiz :D
ya kötü diyip beyni mi yanıltıyorsun ben kandırcaktım onu :D
Kullanıcı avatarı
UsTr

Olmaz.Sen zaten onun kötü olduğunu biliyosun.Düşünceler ilk olarak beyinden geçer unutma.Astral seyahati kötü amaçlar için,çıkarlar için kullanıyım deme.Ben şahsen astrale çıkabilsem bu dünyadan kaçmak için çıkarım.Sende kendine böyle güzel bir neden bul ona göre çık.Kötü amaçla astrale çıkmayı bir kenara at kötü amaçla parapsikolojinin yanından bile geçme :D

Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

benim cikma sebebim ilerletip rüyalara girebilmek.. :) en güzeli bu bence, rüyalara giripte bi arkadas var cok severim kendisini ama maalesef hristiyan, artik elden ne gelirse deniyom :D Kuran-i Kerim falan gosteririm, böyle onu etkileyecek seyleri falan, cook az da olsa etkiler belki, azcik bi merak hissi uyandirsak, ne ala.. Ins müslüman olur :) bidee sevdigim insanlari görebilmek icin :D

ve kötü amac: sinir oldugumuz birinin ruyasina girip fena bi dövmek :D
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
Kullanıcı avatarı
UsTr

İşte bende onu diyorum.Kötü amaçta beyin seni direk dışarı atar.Çünkü kötü olduğunu biliyosun.Bu arada ne amaçla olursa olsun birinin rüyasına girmek yada en azından izinsiz girmek kötü amaçtır.Çünkü onun bilinçaltına ondan izinsiz giriyosun.Ve hayatını etkilicek mesajlar vermeye çalışıyosun.Yani bence kötü bir niyet.Gelgelelim hristiyan arkadaşını müslüman yapmak istiyosan zaten böyle bi yolla yapmaya çalışman yanlış.Müslümanlığı ona anlatırsın.Zaten hoşuna giderse kendi müzlüman olur.Olmazsada olmaz.Hristiyanlık da bir din.Sonuçta hepimiz ALLAH'ın kullarıyız.Hepimiz ALLAH'a inanıyoruz.Yani bence daha iyi bir hedef belirle. :)
Kullanıcı avatarı
Yalniz

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

Ya iyide dusunsene, koyu hristiyan olsa neyse diycem.. yani Allah'a inanmiyorlar. Sonlarini Allah bilir ama kafirlerin sonu cehennem biliyoruz bunu.. Öyle bi insanin cehenneme gitmesini istemiyorum.. Müslümanliga önyargiyla yaklasiyorlar.. Yurtdisinda cok yanlis tanitmislar muslumanligi, türklügü.. Elimden geldigince hal dilimle anlatiyorum onlara. Derslerdeki basarimla, arkadaslarimla aramla, saygiyla, dürüstlükle.. Duamida ediyorum. Bana az geliyor.. Hadi müslüman olmadan ölürse.. Ozman kendimi hic affetmem.. Belki öyle yapsaydim müslüman olacakti diye yerim kafayi.. Sonsuz bi hayatin mahvolmasindan bahsediyoruz burda basit birsey degil..
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
Kullanıcı avatarı
UsTr

Bence o kadar derin düşünüp kendini bu kadar büyük bir sorumluluk altına girdiğini düşünme.ALLAH eğer onları şaşırtmışsa vardır bir bildiği.Sen yine anlatabildiğin kadar anlat.Gerisini boşver.ALLAH herşeyin en iyisini bilir :)
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

hrıstıyanlar Allah a ınanmıyor dıye bıse yok. onlar da ınanıyorlar sadece kıtapları farklı. onlara kafır dıyemeyız bu nedenle.. musluman olması ıcın cabalaman guzel umarım cabaların bosa gıtmez. onun dısında astrala cıkarken egonuzu tatmın etmek, baskalarını etkılemek, korkutmak, sınav sonuclarını calmak gıbı amaclarınız olamaz zaten. bu amaclarla denersenız basarısız sonuc alırsınız...