Biokinezi hakkında sorularım var o.o

Moderatör: Admin

eylul__
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Biokinezi hakkında sorularım var o.o

Okunmamış mesaj gönderen eylul__ »

Arkadaşlar biokineziye başlamak için telekineziyi geliştirmiş olmamız mı gerekir? Bir de diyelim ki göz rengi veya saç rengi değiştirdim yapabildim de. Hala biokinezi çalışmalarına devam mı etmem gerekir?

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Biokinezi hakkında sorularım var o.o

Okunmamış mesaj gönderen turab »

biokinezi telekinezinin alt alanı falan değil hepsinin kendine göre özellikleri var..hepsi ayrı çalışma alanları hangisini istersen ona devam et
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Goku San
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen Goku San »

öncelikle başarılarının devamını dilerim :D
şimdi telekinezi yapmadan biyokinezide yapabilirsin bu mümkün reiki yapabilirsin chi yapabilirsin ...
yani telekinezi yapmadan bunları yapmak mümkün :D sen devam et aynı şekilde
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
eylul__

Aynı gün cevap gelmiş *-* Teşekkürler ilgilendiğiniz için :) Alt dalı olmadığını biliyorum fakat ya bu forumda ya da başka forumlarda telekinezinin diğer kinezilere göre daha kolay olduğu yazıyordu. Yani telekineziyi başaramıyorsan diğerlerinde zorlanabilirsin gibi bir şey söylenmişti o yüzden şey ettim o.O Herneyse. Biokineziyede başlıyorum öyleyse *-* İnş. sorun olmadan beceririm .s
Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Öncelikle bütün kinezilerin kendi zorlukları vardır.Yani bir idiğerinden daha zor yada biri diğerinden daha kolay gibi şeyler denemez.İkincisi telekinezi en yaygın ve en bilinen kinezi türü olduğu için herkes onu kolay sanıyo.Ama ben 6 aydır tırnağımla tünel kazıyorum yani o kadar kolay bir kinezi değil.Yani hepsinin kendine göre zorlukları var.Kinezi türlerini zorluk derecelerine göre sıralamak doğru olmaz bence.

eylul__

Haklısınız... Henüz yeni olduğum için pek bir şey bilmiyorum. Konuyla alakasız olucak ama .s Kinezilerin yalnızca birisiyle ilgilenmenin vücudun dengesini bozabiliceğini okumuştum. Bu doğru mudur?
Kullanıcı avatarı
Lycanthropy
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Lycanthropy »

vücudun dengesini bozabilir doğru. Ama saç rengi göz rengi değiştirmek bozmaz rahat ol. Ayrıca biyokinezi yapmak için illa telekinezi ustası olmana gerek yok. Ve bilmen gereken bişey daha var. Göz ve şaç rengini değiştirirsen bi süre sonra eski haline döner o yüzden bunu bikaç defa yapman lazım kalıcı olması için.
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
eylul__

Onu örnek olarak vermiştim :D ımm yani biokinezi haricinde mesela sadece pyrokineziyle uğraşmam sakıncalı .s Yanlış anlamadım değil mi?
Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Yok.Hiçbir kinezi türü hatta galiba hiçbir parapsikoloji dalıyla uğraşmak sakıncaı değildir.Sen gidipte dnalarınla filan oynamaya kalkarsan yada ne bileyim akciğerlerin yerine solungaç filan çıkarmaya çalışırsan vücudun dengesi alt üst olabilir.Sadece örnel vermek istedmi zaten bunların yapılması çok zor :D Yapılmaya çalışılması vücudu zorlayabilir yani.Bu yüzden biyokinezide çok temelden değişiklik yapılmadığı sürece yok saç rengi,yok göz rengi,yok boyumu uzatıyım,yok kilo vereyim filn bunlar vücudun dengesini bozucak şeyler değildir.Bunun yanında istediğin kinezi türüyle uğraşabilirsin.O sana kalmış :)
eylul__

Kinezi türleri bana görede sakıncalı değil de yani kast ettiğim sadece birisi ile uğraşmak yani sadece aerokinezi veya sadece pyrokineziyle uğraşırsam vücudun dengesi bozulur muydu. Ama dediğinize göre bi sakıncası yokmuş. Teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için *-* Akciğer yerine solungaç :D:D İlginç bir örnek :) Benim uygulamak istediklerim bilinen şeyler zaten.