Telekinezi yaparken sebebini bilemediğim değişik şeyler oluyor ve bu olaylarla net bi anlam getiremiyorum bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var. Sorunumu anlatayım:
Öncelikle geçen gün yine bu sitede telekineziye yeni başlayanlar hakkında çeşitli bilgiler okuyordum ve içimden en basitinden birini yapmak geldi. Evde kimse yoktu ve saat akşam 7.30 sularıydı. Odaların içini karanlık denebilecek şekildeydi hava kararmaya başladığı için pek ışık yoktu ve yerimden fırlayıp hemen bi sehpa ve tahta kasık aldım. Kasığı sehpanın üzerine koydum, sehpayı iyice önüme çektim ve odaklanmaya başladım, kafamı boşalttım vs.. Bi 20 sn sonra falan gözlerim kararmaya başladı tabi bu sırada kalbim rotadan çıktı ve heyecan doruklarda. Sonra iyice kararmaya başladı ve açıkcası ben korktum önümü bile göremiyordum o derece. 2-3 dk sonra kendimi toparladm ve yine denemeye çalıştm aynı şekilde gözlerim yine kararmaya başladı iyice kararır gibi oldu ve benim odadan pc nin ekranın ışığı yanıp sondü bi sefer. Bu sefer ciddi şekilde korktum, beyaz bi ışıktı ve oysaki pcnin ekranını kapatmıstım bu olay nasıl oldu bilmiyorum ama oldu. O gün de Cinlerdir falan filan bu tür bilgilerede göz atmıstım, bununla bi ilgisi olduğunu da düşünmedim değil. Neyse 2 gün sonra ise terliklerimin konum değiştirdiğini fark ettim ve bu olaydan kesinlikle eminim. Çünkü bir ara giymek için duraksadım ve biraz baktım terliklerim yan yana duruyordu. Mutfağa gittim ve geri döndüğümde ise sanki terlikleri biri ayağından çıkarmısta odaya girmiş gibi duruyordu bi eşi onde diğeri arkada. Bu olayda da cinler fln yine bağıntı kurmaya çalıştım. Bu olayı sadece birkaç çok güvendiğim arkadaşıma anlattım ve böyle şeylerden telekinizi vb. uzak durmamı ısrarla söylediler. Boynumda küçük Kuran-ı kerim taşımaya başladım artık bende o günden sonra böyle olaylar olmadı hiç ama bende de telekinezi merakı var hemde oldukça fazla. Ayrıca derslere odaklanma vs. gibi güzel ve yararlı faydalarıda var. O yüzden sizlere danışmamın uygun olacağını düşünerekten umutla yardımlarınızı bekliyorum. Biliyorum çok uzun oldu yazım ama detayına kadar anlatmamın daha iyi olacağını düşündüm yoksa satır aralarına dair sorular sorucaksınız biliyorum. Şimdi bunun nedenlerini hakkında bilgi sahibi olanlar ve tahminde bulunacak arkadaşlar yorumlarınızı konumun altına bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ediyorum..
Telekinezi yaparken gözlerim kararıyor (YARDIM!!)
Moderatör: Sai
- Potter-ril
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Re: Telekinezi yaparken gözlerim kararıyor (YARDIM!!)
Böyle bir yazıyla ilk defa karşılaşıyorum. Bence bu senin beyninin sana yaptığı bir oyun olabilir. Kendini çok falz birşyerler olucak diye şartladnırma sadece güzel şeyleri hayal edip yaparsan birdaha böyle sonuçlarla karşılaşmayacağına eminim. Bide cinlerle bağlantı kurayım gibi şeylere kalkışma tecrüben olmadan hiç öyle şeylere merak sarma. Küçük hatalar nüyük sorunlara nedne olabilir.
İMZA
- Natsu Dragneel
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Bence Allah'a güven, onun seni daima koruyacagına inan. Allah'tan başka hiçbir şeyden korkma. belki inancının zayıf olduğu bir anda böyle şeyler yaptın ve şüphe duymaya, korkmaya başladın. korkulari bir kenara bırakıp telekineziye devam et bence. Allah'a sığınmayı unutma. ondan seni korumasını iste. çok rahatlarsin
Hayat Güzel..
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
karanlıkta bişeye odaklanırsan etrafıda karanlık görürsün
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-
- Yaşadığınız İl: 43 Kütahya
Bir keresinde banada olmuştu .. hasta değildim ama başım dönüp midem bulanmıştı... o gün yapmadım ve unttum zaten bi daha ki güne ve şimdi sen deyince aklıma geldi ..bence sen bi daha olursa diye korktuğundan olmuş ve ya başka bir şeyden olmuş olabilir..bence takmamalısın.
-