telekinezi gerçekmi
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: telekinezi gerçekmi
Yaw biliyomusun ben bu işe başlarken hiç inanç sorunu çekmedim.Telekinezi nedir diye sordum.Araştırdım.Beyin güzüyle cisimleri hareket ettirme dediler.İnternete baktım.Videolar filan tabi çoğu sahte.Ama nedense kendime hiç sormadım.Acaba böyle birşey yoksa.Yalan payı aramadım hiç.Niye acaba ? Çünkü içimde bu işe dair inanç var.İçten gelen inanç.Senin gibi akıl yoluyla,önyargının duva ördüğü inanç değil.İçten ve gönülden inancım var bu işe.İçten be gönülden inancın en güzel örneği ALLAH inancıdır.Karşılıksız ve kanıt olmaksızın gönülden inancın en güzel örneği ALLAH'a inanmak olduğu için ben o örneği verdim.İçten inanmak budur.Senin ise kendi aklını inandırmaya çalışıyosun.Ben hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım.Hiç yalan payı aramadım.Hİç telekineziye inancımın düşün olduğunu yada bitmiş olduğunu düşünmedim.Çünkü bu içten inançtır.İçtan inanç,inançların en güçlüsüdür.Akıl yoluyla kanıt sormadan,karşılık beklemden inanmaktır bu.İçinde yoksa zaten sen illa ki kanıt ararsın.Hiçbir kanıtda seni inandıramaz. :)
-
- Yaşadığınız İl: 56 Siirt
peki sen şu an gözle görülebilir şekilde yapabiliyormusun bu telekineziyi arkadaşım eğer evet dersen bende başlıcam
- UsTr
Evet.7 ay öncesine kadar psi wheel denen şeyde yapıyodum.Şimdi yapamıyorum.Nedeninin bilmiyorum.Umurumdada değil.Şuan küçük hareketlerle sarkaç oynatabiliyorum.
-
- Yaşadığınız İl: 56 Siirt
sarkaç hakkında bilgi verirmisin ben kağıt döndürme yapıyorum ama istediğim yönün tersinde hareket etmeye çalışıyor ama geri gelior yine 1cm lik hareket oluor ama hareket yönünün tersinde
- UsTr
İlk başlayanlarda zaten normaldir :D Yavaş yavaş kontrol edersin. :) Sarkaç ,kağıttan bir silindir yapıp tavana asarsın.sağa sola hareket ettirmeye çalışırsın.Yada döndürmeye çalışırsın.
- onlymerthy
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Ülenn :D Kavgaya katılcaktım :D barışmışsınız sona doğru :D::D:D:
Bu arada 2 nizde haklısınız :D
Ben yapabiliyorum.. ama bunu söyleyince saçma gliyor . .herkez görmek istiyor ...
Ben yapabiliyorum.. ama bunu söyleyince saçma gliyor . .herkez görmek istiyor ...
sen derslerde vs. araştırıyon mu ? adam atomu parçalamış nerden biliyon parçaladığını ? gördün mü ? yok. ee inanıyon ama. hem diyon video izledim inancım kırıldı. herşeyde açık ararsan bizim koyduğumuzdada arıyıcan.darksparc yazdı:senin dediğine göre her görmediğimize inanabiliriz o zaman bir kanıt olmadan
bak sen birşey okurken acaba okurmuyum diye düşünmüyorsun okuyosun. telekinezi dede yapabilirmiyim diye düşünmeyeceksin. oturup yapmayı deneyeceksin.
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Eğer telekineziden kastınız statik elektrikle kağıdı hareket ettirmekse gerçek değildir. Ama Allah(c.c) nin bazı özel kullarına (İnsan-ı kamil, mükemmel insan) verdiği yetenek ve hediyeden bahsediyorsak gerçektir...
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
- UsTr
Ne kavgası ya :D KAvga etsek küfürden ban yerdim :D kavga etmem hiçbir zaman :D Adam gbi anlatmaya çalıştım işte :Donlymerthy yazdı:Ülenn :D Kavgaya katılcaktım :D barışmışsınız sona doğru :D::D:D:
-