Lunarkinezi

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Myscelenious
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Lunarkinezi

Okunmamış mesaj gönderen Myscelenious »

UsTr yazdı:Ya arkadaş araştırdım diyo da nasıl araştırıyo ? Ozina konferansta böyle bişe denmedi diyo.Konferansı bi kenara bırak kim nerden biliyo bunu ? Bu zamana kadar enerjiyi pozitif negatif diye ayırmayı bırak enerjiyi gözle gören bile çok nadir belkide hiç yok.Kalkmış gelmiş diyo ki bize ben araştırdım konuşuyom.Araştırdım dediğide konferansmı ne yapılmış onda duymuş.Konferanstan çık dışarı bi nefes al nasıl bu kadar emin olabiliyosun ? Yada sana bunu söyleyen nasıl bu kadar emin olabiliyo ? Enerjinin negatif yada pozitif olduğunu nerden biliyo ? Nasıl anlıyo ? İki tür enerjiyi nasıl ayırt ediyo ? Gözlerden hangisi ellerden hangisinin çıktığını nasıl görmüş ? Nasıl tespit etmiş ? Yada sen nasıl biliyosun ? Bunu sana söyleyen nerden,nasıl biliyo ? O bunu dedi bende onu söylüyom diye bize tepeden bakıp küçümseyerek konuşma.Bize adam gibi açıklama yap.Madem ki ortaya böyle birşey attın kanıt göster.Açıklama yap.Fotoğrafmı gösterirsin,videomu çekersin,kirlian fotoğrafı mı çekersin naparsan yap ama ortaya attığın şeyin arkasında dur doğruluğunu bize kanıtla.O zaman belki bize tepeden bakıp böyle küçümseyerek konuşabilirsin.Bu arada sizde akıl varmı diye bişey sormuşsun.Evet bizde akıl varki bize her söylenene inanmıyoruz.Birdahada böyle kelimeler sarfetme bi zahmet.İnsan gibi konuşuyoz şurda.
Tamamen katılıyorum... Çok haklısın...
Visita Interiora Terræ Rectificando Invenies Occultum Lapidem
Master Of Lunarkinesis...

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

carnim_rama yazdı:
UsTr yazdı:Ya arkadaş araştırdım diyo da nasıl araştırıyo ? Ozina konferansta böyle bişe denmedi diyo.Konferansı bi kenara bırak kim nerden biliyo bunu ? Bu zamana kadar enerjiyi pozitif negatif diye ayırmayı bırak enerjiyi gözle gören bile çok nadir belkide hiç yok.Kalkmış gelmiş diyo ki bize ben araştırdım konuşuyom.Araştırdım dediğide konferansmı ne yapılmış onda duymuş.Konferanstan çık dışarı bi nefes al nasıl bu kadar emin olabiliyosun ? Yada sana bunu söyleyen nasıl bu kadar emin olabiliyo ? Enerjinin negatif yada pozitif olduğunu nerden biliyo ? Nasıl anlıyo ? İki tür enerjiyi nasıl ayırt ediyo ? Gözlerden hangisi ellerden hangisinin çıktığını nasıl görmüş ? Nasıl tespit etmiş ? Yada sen nasıl biliyosun ? Bunu sana söyleyen nerden,nasıl biliyo ? O bunu dedi bende onu söylüyom diye bize tepeden bakıp küçümseyerek konuşma.Bize adam gibi açıklama yap.Madem ki ortaya böyle birşey attın kanıt göster.Açıklama yap.Fotoğrafmı gösterirsin,videomu çekersin,kirlian fotoğrafı mı çekersin naparsan yap ama ortaya attığın şeyin arkasında dur doğruluğunu bize kanıtla.O zaman belki bize tepeden bakıp böyle küçümseyerek konuşabilirsin.Bu arada sizde akıl varmı diye bişey sormuşsun.Evet bizde akıl varki bize her söylenene inanmıyoruz.Birdahada böyle kelimeler sarfetme bi zahmet.İnsan gibi konuşuyoz şurda.
yürü be Ustr:)
kim tutar seni :D
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
Myscelenious
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Myscelenious »

ozina yazdı:
carnim_rama yazdı:
yürü be Ustr:)
kim tutar seni :D
Kimse tutamaz. :D Hep saygI duymuSumdur UsTr'ye...
Visita Interiora Terræ Rectificando Invenies Occultum Lapidem
Master Of Lunarkinesis...
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

ahahahahaaha ölüyorum şuanda sizin o kimmiş dediginiz adam BU SİTENİN admini""" ve lutfen kırılmayın ama o siz gibi bu siteye 2 yıldır kaydolup sadece psi whell yapanlardan değil ben o adamı ayda birkaç kez online görüyorum ve O CHİ MASTER siz gibi günün 10 saatini bilgisayarda geçirip ona buna laf yetiştirmekle uğraşmak yerine sürekli çalışıyor..peki siz ne yapıyorsunuz Meyve veren ağacı Taşlıyorsunuz ondan ya da onun bildiklerini bilen biriden birşeyler öğrenmek yerine laf yarıştırıyorsunuz..O Ozina denen saygı değer üyemiz ise o gün çok iyi hatırlıyorum işim var deyip gitti bi 30 dk sonra gelmişti..ben o seminerin kopyasını almak için 1 hafta berkay sinan kardeşimin başını ağrıttım! sadece bilgilerimi tekrar gözden geçirmek için!
VE TEKRAR K.BAKMAYIN AMA Bİ BİLENDEN ÖĞRENDİKLERİMİ BİLMEYEN VE AYLAK AYLAK DOLAŞAN KİŞİLERE TERCİH EDERİM.

İSTEYEN Ö.M ATSIN SEMİNERİN O KISMINI ONA ATACAĞIM.. SEMİNERİN KONUSU: CHİ ENERJİ DOKUNMADAN DÖVÜŞTÜ

VE SİZE BİRŞEYLER İSPATLAMAK ZORUNDA DEĞİLİM BEN BİLGİLERİMİ SUNDUM AZDA OLSA İSTEYEN VARSA VEREYİM YOKSA GÜLE GÜLE KANITLAMAK ZORUNDA DEĞİLİM
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

valla eğer ben gittikten sonra söylediyse orasını bilemem turab bana o konuşmayı atar mısın?
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
turab

atayım kardeşim kim at dedide atmadım da böyle yapıyorsunuz
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

turab yazdı:ahahahahaaha ölüyorum şuanda sizin o kimmiş dediginiz adam BU SİTENİN admini""" ve lutfen kırılmayın ama o siz gibi bu siteye 2 yıldır kaydolup sadece psi whell yapanlardan değil ben o adamı ayda birkaç kez online görüyorum ve O CHİ MASTER siz gibi günün 10 saatini bilgisayarda geçirip ona buna laf yetiştirmekle uğraşmak yerine sürekli çalışıyor..peki siz ne yapıyorsunuz Meyve veren ağacı Taşlıyorsunuz ondan ya da onun bildiklerini bilen biriden birşeyler öğrenmek yerine laf yarıştırıyorsunuz..O Ozina denen saygı değer üyemiz ise o gün çok iyi hatırlıyorum işim var deyip gitti bi 30 dk sonra gelmişti..ben o seminerin kopyasını almak için 1 hafta berkay sinan kardeşimin başını ağrıttım! sadece bilgilerimi tekrar gözden geçirmek için!
VE TEKRAR K.BAKMAYIN AMA Bİ BİLENDEN ÖĞRENDİKLERİMİ BİLMEYEN VE AYLAK AYLAK DOLAŞAN KİŞİLERE TERCİH EDERİM.

İSTEYEN Ö.M ATSIN SEMİNERİN O KISMINI ONA ATACAĞIM.. SEMİNERİN KONUSU: CHİ ENERJİ DOKUNMADAN DÖVÜŞTÜ

VE SİZE BİRŞEYLER İSPATLAMAK ZORUNDA DEĞİLİM BEN BİLGİLERİMİ SUNDUM AZDA OLSA İSTEYEN VARSA VEREYİM YOKSA GÜLE GÜLE KANITLAMAK ZORUNDA DEĞİLİM
Yaw biz kimmiş demedik ki.Bende demedim.Sadece o seminerden çık dışarı bana adam gibi kanıt göster dedim.Semineri bize kanıt olarak gösterme dedim.Sen lafı direk taşlamaya bağlamışsın.Ha kanıtlamak zorundada değilsen bize tepeden bakmayı bi zahmet bırakıcaksın.Ben bunu düşünüyorum diyip bir kenara geçiceksin.Neyse ya kanıtlamak zorunda değilsen zaten daha da bişey kalmadı.Yalnız birdaha bize tepeden bakıp küçümseyerek bize birşeyler öğretmeye karar verdiğinde duyduğun şeylerle değil kendi bulduğun şeylerle gel ders ver.
Kullanıcı avatarı
turab

ben tepeden bakmıyorum.ilk başa bakarsan çok kısa bir yorum yaptım 1 cümle siz tırmandırdınız. neyse anlayan anlamıştır..öğretmek değil amacım bilgilindirmek
uubam.com

Kullanıcı avatarı
carnim_rama

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

turab yazdı:ben tepeden bakmıyorum.ilk başa bakarsan çok kısa bir yorum yaptım 1 cümle siz tırmandırdınız. neyse anlayan anlamıştır..öğretmek değil amacım bilgilindirmek
yazdığın mesaja bir dön bak derim. hem büyük harfle hemde öyle bir uslübla
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Kullanıcı avatarı
turab

bende en başa bak derim sinirlendiğimden dolayı bu tepkim
uubam.com