LÜTFEN ACİL YARDIM SİZİ BEKLİYORUM
Moderatör: Sai
- caylak_ogrenci
LÜTFEN ACİL YARDIM SİZİ BEKLİYORUM
Ben bu site ve bu turk yetenekler ile bu gecetanıştım çok ilgimi çekmişti ancak boyle şeylerin doğuştan geldiğine inanıyordum
Ancak yorumları okuduktan sonra kafama 2 soru takıldı size sormak istiyorum değerli hocalarım beni aydınlatacağınızdan kesinlikle eminim şimdiden teşekkürler.
1.)Öncelikle daha önce hiç odaklanma denemeleri yapmamama rağmen herhangibi bir nesneye dikkatlice bakınca en fazla 4 sn sonra burnum sızlamaya başlıyor bu konu ile bi ilgisi varmı ?
2.)Ben gorduğum çoğu ruyanın ruya olduğunu anlıyabiliyorum nasıl oluyor bilmiyorum ancak size şöyle ornekler vermek istiyorum:
Mesela anladığımda kendimi yuksek binalardan atıyorum hayvanlar ile savaşıyorum yapmak ve gormek istediğim ne varsa goruyorum Şöyle başladı ruyamda sınıfta ders işliyordum birden öğretmen bana vurmaya yeltendi ancak erkek oğretmenin altında eteği gorunce ruya olduğunu anladım ve sopayı kaldırdığı anda başka başka sıralara ışınlanıyorum onu saatlerce deli ettim ve sopasını elinden uçurarak korkutup camdan aşağıya atlamasnı sağladım
3.) uyandıktan sonra gorduğum ruyaya kaldığım yerden devam edebiliyorum sadece 1-2 dk kendim hayal kuruyorum gerisi uyuyunca akıp gidiyor bunlara anlam veremiyorum normalmidir herkeste gorulen şeylermi merak ediyorum teşekkürler
Ancak yorumları okuduktan sonra kafama 2 soru takıldı size sormak istiyorum değerli hocalarım beni aydınlatacağınızdan kesinlikle eminim şimdiden teşekkürler.
1.)Öncelikle daha önce hiç odaklanma denemeleri yapmamama rağmen herhangibi bir nesneye dikkatlice bakınca en fazla 4 sn sonra burnum sızlamaya başlıyor bu konu ile bi ilgisi varmı ?
2.)Ben gorduğum çoğu ruyanın ruya olduğunu anlıyabiliyorum nasıl oluyor bilmiyorum ancak size şöyle ornekler vermek istiyorum:
Mesela anladığımda kendimi yuksek binalardan atıyorum hayvanlar ile savaşıyorum yapmak ve gormek istediğim ne varsa goruyorum Şöyle başladı ruyamda sınıfta ders işliyordum birden öğretmen bana vurmaya yeltendi ancak erkek oğretmenin altında eteği gorunce ruya olduğunu anladım ve sopayı kaldırdığı anda başka başka sıralara ışınlanıyorum onu saatlerce deli ettim ve sopasını elinden uçurarak korkutup camdan aşağıya atlamasnı sağladım
3.) uyandıktan sonra gorduğum ruyaya kaldığım yerden devam edebiliyorum sadece 1-2 dk kendim hayal kuruyorum gerisi uyuyunca akıp gidiyor bunlara anlam veremiyorum normalmidir herkeste gorulen şeylermi merak ediyorum teşekkürler
Yaf Bu imzada nedir kalemle atamıyoz monitöre parmakmı basacaz??
- ddemmahum
Re: LÜTFEN ACİL YARDIM SİZİ BEKLİYORUM
1.odaklanmadan burnun sızlıyorsa ya enerjini güzel bir şekilde yönlendirebiliyorsun demektir ya da psikolojik olarak kendini etkiliyorsundur..
2.rüyalarını kontrol edebilmen çok güzel bir yetenektir..herkeste değil ama bazı insanlarda görülür..bu yeteneğini çalışarak geliştirebilirsin..hatta astral seyahat yapmayı öğren ve uygulamaya çalış..
3.rüyaya kalınan yerde devam etmek bende de sık sık oluşan bir durum..telekineziyle falan bir ilgisi yok..
2.rüyalarını kontrol edebilmen çok güzel bir yetenektir..herkeste değil ama bazı insanlarda görülür..bu yeteneğini çalışarak geliştirebilirsin..hatta astral seyahat yapmayı öğren ve uygulamaya çalış..
3.rüyaya kalınan yerde devam etmek bende de sık sık oluşan bir durum..telekineziyle falan bir ilgisi yok..
::Welcome to home Bruce::
- multiplayer1
yawaş yawaş enerjini kullanabiliyosun demektir bu...bu ilimle uğraşmak istiyosan kapaktan başla...
- ddemmahum
- Sevkan
evt bende kapak çalışıyorum ama günde kapağa 2 saat ayıracak vaktim yok günde 30dk civarı kapak çalışıyorum
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
- ddemmahum
zamandan ziyade ben sıkıntıdan çalışmıyorum
- multiplayer1
ben hiç sıkılmıom çalışırken..sıkılıosanız çalışırken ben bi program vermiştim "rahatlatıcı doğa sesleri" diye onu indirip öyle çalışmayı deneyin...ben sıkıldım mı öyle yapıom çok işe yarıyo...
- ddemmahum
bilgisayarın olduğu odayla çalıştığım oda farklı olduğu için maalesef böyle bir imkanım yok.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
ama doğa sesleri dinlemek insanı rahatlatıo
- multiplayer1
mp3 playere programın içindeki müzikleri at haporlor sistemini mp3 playere bağla istediğin her yere taşı...
-