Psi Wheel Kontrol Etme

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
lolibo
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş

Psi Wheel Kontrol Etme

Okunmamış mesaj gönderen lolibo »

Arkadaşlar forumu 2 saat önce keşfettim :D Psi Wheel'i 5 dakika aralıklarla 10'ar dakika boyunca yaptım ve tam tamına 5 dk önce 2-3 tur attırdım, ilk yapışımda tur attıramıyor fakat hareket ettiriyordum. Son yapışımda kağıdı sola istediğimde döndürüyorum fakat sağa döndürmek istediğimde kağıt duruyor 10 sn sonra sağa hareket ediyor. Bunun nedeni nedir. Bir de psi-wheel le alakalı sorularım var.

1-Bu psi wheele geçen yıl denemiştim yapamamıştım üni.li kuzenim göstermişte o en az 10 tur attırıyodu :) Ben 7'ye gidiyorum o ünili yaşla ilgisi var mı ?
2-Gözlerimin birisi 0.75 diğeri 1.0 derece miyop gözlükle yapamıyorum fakat gözlüğü çıkarınca oluyor göz rahatsızlıklarının telekineziye etkisi var mı
3- Psi wheeli sorunsuz bir şekilde yapınca üstünde ustalaşmalı mıyım ? Yoksa bir sonraki seviyeye geçebilir miyim ?
4- Bu element kontrol etme varmış, forumda okudum ancak anlamadım. Bu işi yapabilen biri varsa bana yardım edebilir mi ? Element kontrol etmeyi çooookkk istiyorum da. Tabi bunun üstünde Avatar'ın etkisi büyük :D :D
5- Kendi elementimi nasıl keşfedebilirim ? Nasıl olsa önümüzde yaz tatili var ve benim tatilimin boş boş geçmesini istemiyorum bu konulara merak verdim ve gerçekten öğrenmek istiyorum Lütfen ama Lütfen yardım eder misiniz ?

NOT: Eğer konuya forumdan link verecekseniz lütfen vermeyin :( Ö.m den yazabilirsiniz çünkü forumdaki şeylerin çoğunu okudum.

kaanka531
Yaşadığınız İl: 43 Kütahya

Re: Psi Wheel Kontrol Etme

Okunmamış mesaj gönderen kaanka531 »

1- bence yok yani ben 16 yım orta seviye yapıyorum ...kardeşim 10 yaşında ilk de psi wheel yaptı gayet iyi şekilde ..mum koydum ağzını kapattım bildiğin dans ettirdi ve södürdü :D oha dedim :D tam bir hazine :D
2- bendede öyle oluyorda bence sorun odaklnamadığından oluyor..bende öyle sanırsam..rahatsız ediyor

bundan sonrakileri benden daha bilgili arkadaşlara devrediyorum :D
Kullanıcı avatarı
Countdowns
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Countdowns »

Yaşla ilgili olduğunu sanmıyorum, insandan insana değişiyor bana kalırsa. Geçen yıl yapamamanın sebebi kendine güvenin olabilir. Göz rahatsızlıklarıyla pek alakası yok sanıyorum, gözlüklü de gözlüksüz de yapabiliyorum çünkü. Sorunsuz yaptığında pipet dene, onu yapabiliyorsan başka bişiy dene. Teknikleri dene sürekli, yapamadığında da yılma. Element kontrolü hakkında pek bi bilgi verebileceğimi sanmıyorum ne yazık ki :D
Let it go, if you could
lolibo
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Ya şu pipet işini anlamadın countdown onu bi anlatabilir misin sana zahmet ?
Kullanıcı avatarı
Countdowns

Psi wheel'e benziyor, ama bunu denemeden önce onu güzel yapabiliyor olman önem arzediyor. Ampül veya deodorant kapağına (pipetin üstünde durabileceği bişiy. :D) ve bi pipete ihtiyacın var tabi ki. Pipeti ampülün üstüne koyuyorsun. Konsantrasyon gerekiyor diğerindeki gibi, elini iki yanında açıp bekliyorsun. Sonra elini çekiyorsun, eğer ciddi ciddi konsantre olduysan pipet eline doğru gelir zaten. Enerjinin vücudunda biriktiğini, ordan kollarına ve parmak uçlarına aktığını hayal ediyorsun. Gerisi psi-wheel'deki gibi, döndürmeye çalışıyorsun. :)
Let it go, if you could

Kullanıcı avatarı
Countdowns

Videoları var, onlardan da yararlanabilirsin. ^^
Let it go, if you could
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Öncelikle psi wheeli kontrol etmekte zorlanıyosun çünkü daha yeni başladın.Bu yüzden kontrollü ve düzenli olarak sağa sola döndüremezsin.Önce temelini oturtman lazım.Bazen döner bazen hiç dönmez buna hazırla kendini :) Sorularına gelince
1)Telekinezinin yaşla bir ilgisi yoktur.Akıl yaşta değil baştadır :)
2)Göz rahatsızlıklarının telekineziye bir etkisi olup olmadığını tam olarak bilmiyorum.Ama bendede 2.75 miyop var.Bende 3.25 miyop gözlüğü takıyorum.Çok zor bir şekilde ilerliyorum.Ama sonuçta telekinezi yapabiliyorum.Sarkaç filan hareket ettirebiliyorum.Ama gözden dolayımı zorlanıyorum yoksa başka bir etkenden dolayımı bunu bilmiyorum.Ama çok ciddi bir etkisi olmaz sanırım.Bende 2.75 miyop varken bile zamanında psi wheeli fırıl fırıl döndürüyodum.Sana bişey olmaz için rahat olsun.Gözlerin sorun çıkarmaz :)
3)Evet üstünde ustalaşıp telekineziyi iyice gözlemleyip kavramalısın.
4)Bu konuda elementler ile ilgilenenler sana yardımcı olur.
5)Bu konudada yine elementlerle ilgilenen arkadaşlar yardımcı olurlar.

Hoşgeldin.Kolay gelsin :)
lolibo
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

UsTr benimle bi iletişime geçersen sevinirim
DEADYLANGEL
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 7 Antalya

Okunmamış mesaj gönderen DEADYLANGEL »

selam ben yeni başladım. psi whell yapya çalıştığımda sola döndüremiyorum hepsağa dönüyor rüzgar yok sola döndürmeye çalışıyom sağa dönüyor ellerimi çektiğimde duruyor bide psi ball yapmaya çalışıyorum psi ball ı yaptığımı hisediyorum ama fırlattığımda hiç bişey olmuyor. normal fırlatıyorum bişey olmuyor. beynimde fırlatıyomuş gibi imaje ediyorum o zamanda olmuyor bu işleri az da olsa yapabilen varsa yardımcı olsun
Kullanıcı avatarı
Countdowns

DEADYLANGEL yazdı:selam ben yeni başladım. psi whell yapya çalıştığımda sola döndüremiyorum hepsağa dönüyor rüzgar yok sola döndürmeye çalışıyom sağa dönüyor ellerimi çektiğimde duruyor bide psi ball yapmaya çalışıyorum psi ball ı yaptığımı hisediyorum ama fırlattığımda hiç bişey olmuyor. normal fırlatıyorum bişey olmuyor. beynimde fırlatıyomuş gibi imaje ediyorum o zamanda olmuyor bu işleri az da olsa yapabilen varsa yardımcı olsun

Psi wheel'de ustalaşmadan ball'a geçme derim ben, ilk denemende olmasını beklemen bir hata. Psi ball'ı fırlatabilmek profesyonellik isteyen bir iş. Sabırlı olmalı, adım adım ilerlemelisin. Hele bi psi-wheel'i yap da, ball'a sonra geçersin, acele etme. :D kontrolü hemen ele almak zordur, sağa sola döndürmeye çalışma, sadece döndürmeye çalış. İyi yaptığında kağıdın yönünü de değiştirebildiğini göreceksin. Aceleci olma, sabırlı ol. :)
Let it go, if you could