Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
DEADYLANGEL yazdı:selam ben yeni başladım. psi whell yapya çalıştığımda sola döndüremiyorum hepsağa dönüyor rüzgar yok sola döndürmeye çalışıyom sağa dönüyor ellerimi çektiğimde duruyor bide psi ball yapmaya çalışıyorum psi ball ı yaptığımı hisediyorum ama fırlattığımda hiç bişey olmuyor. normal fırlatıyorum bişey olmuyor. beynimde fırlatıyomuş gibi imaje ediyorum o zamanda olmuyor bu işleri az da olsa yapabilen varsa yardımcı olsun
bendede wheelde aynen böle oluyo ama düzeltemiyorum sabırsızlanıyorm biraz da teşekkrler yorumlar icn okudum hepsini deniycem bende..
delenamo yazdı:ya ama ilk şunu yap sonra bunu yap onu yapmadan geçme yanlış bence mesela ben psi well oynatamam ama sarkaç ve perdeleri hareket ettirtebiliyorum
Benim bahsettiğim bir tekniği yapmak istemek, denemek, üzerinde tam ustalaşmadan diğerine geçmek. Eğer döndürebiliyorsa ve yönünü ayarlayamıyorsa ama istiyorsa bunu başarmak, başarmadan geçmesin psi-ball'a. Yani bir tekniğe kafayı koymuşsa 'psi-ball'ı da yapiyim ben' demesin diyorum. Diğer tekniğe geçerse psi-wheel tam oturmaz, eksik şeyler kalır. Tabi bu kişiden kişiye değişir, herkes kendisi eğitiyor burada. Eğitme yöntemi size kalmış. :)
arkadaslar ben psi-weel çalısırken çok yoruluyorum bir yerden sonra artık uykum gelmeye baslıyor neden oluyor acaba yardım edecek
bilgili biri varsa lütfen yardım etsin
Ben yaklaşık 4 sene evvel denemiştim psi wheel yapmayı... Ellerimi koyduğum anda dönmeye başlıyordu kağıt... El hareketlerime göre sağa ya da sola dönüyordu ellerimi çekince duruyordu bazen çok hızlı dönüyordu bazen çok yavaş... ama nedense şimdi bir daha merak saldım, önümde duruyor ve döndüremiyorum
BonnySwan yazdı:Ben yaklaşık 4 sene evvel denemiştim psi wheel yapmayı... Ellerimi koyduğum anda dönmeye başlıyordu kağıt... El hareketlerime göre sağa ya da sola dönüyordu ellerimi çekince duruyordu bazen çok hızlı dönüyordu bazen çok yavaş... ama nedense şimdi bir daha merak saldım, önümde duruyor ve döndüremiyorum :D
Aynen ben de ya. belki de çok ısrarcı davrandım bilmiyorum. ama bugün çok uğraşacağım.
BonnySwan yazdı:Ben yaklaşık 4 sene evvel denemiştim psi wheel yapmayı... Ellerimi koyduğum anda dönmeye başlıyordu kağıt... El hareketlerime göre sağa ya da sola dönüyordu ellerimi çekince duruyordu bazen çok hızlı dönüyordu bazen çok yavaş... ama nedense şimdi bir daha merak saldım, önümde duruyor ve döndüremiyorum
Aynen ben de ya. belki de çok ısrarcı davrandım bilmiyorum. ama bugün çok uğraşacağım.
Etkisi olacağını düşündüğüm bir şey yaparak duş aldım... faydasını da gördüm diyebilirim şimdi psi wheel fırıl fırıl her ne kadar istediğim yöne döndüremesemde hareketi sağladım =)
Arkadaşlar ben yeni başladım. Psi Wheel biraz yapıyorum ama hep saat yönünde döndürebiliyorum. Bazen durduramıyorum bile. Biri bana yardım edebilir mi? Ne önerirsiniz?
Ben sol elimi kullanınca sağa, sağ elimi kullanınca sola döndürüyorum. böyle dönmesini ben istedim. şu duş olayını ben de deneyeyim. az önce döndürdüm ya problem yok da enerjimi düzgün kullanamıyorum sanırım.