Psi Wheel Kontrol Etme

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
TigerBro
Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ

Re: Psi Wheel Kontrol Etme

Okunmamış mesaj gönderen TigerBro »

Ben sağ elimle çeviremiyorum. Ne sağa ne sola. Sadece sol elimle saat yönünde çevirebiliyorum. Bazen yalpalıyım saat yönünün tersinde 1 tur atıp devam ediyor.
Force will be with you. Always.

Kullanıcı avatarı
Natsu Dragneel
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen Natsu Dragneel »

Belki de konsantre olamıyorsun. Kapak çalışması yap devamlı. elinden kağıda enerji gönderdiğini düşün, kağıdı yönlendir, şimdi döneceksin, hadi dön falan de :D ben böyle yapıyorum
Hayat Güzel..
Kullanıcı avatarı
TigerBro

Denedim uzun süre denedim hep saat yönünde dönüyor. Hatta bugün durmasını istediğim an bile durmuyor. Hep dönüyor aynı hızla değil ama. Biraz zorluyorum yavaşlıyor ondan sonra yine devam ediyor. Ama belki dediğin doğru. İyi konsantre olamıyorum sanırsam. Tek yönlü konsantre oluyorum :)
Kullanıcı avatarı
Natsu Dragneel
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen Natsu Dragneel »

TigerBro yazdı:Denedim uzun süre denedim hep saat yönünde dönüyor. Hatta bugün durmasını istediğim an bile durmuyor. Hep dönüyor aynı hızla değil ama. Biraz zorluyorum yavaşlıyor ondan sonra yine devam ediyor. Ama belki dediğin doğru. İyi konsantre olamıyorum sanırsam. Tek yönlü konsantre oluyorum :)
Ben iyice formdan düştüm. çok az dönüyor. konsantrasyon sıfır :D acaba elleri kullanmadan döndürebilir miyiz? ben biraz denedim. bir kıpırtı oldu sanki ama..
Hayat Güzel..
Kullanıcı avatarı
TigerBro

Bende denedim. Biraz sağa biraz sola oynayıp duruyor. Bu döndürmeyi güçlendirmem lazım uzaktan hiç elimi kaldırmadan çevirmek istiyorum. Bunu arttırmanın bir yolu var mı? Her gün düzenli mi çalışıyım? Önerileri bekliyorum.

KiLLerCamper
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 17 Çanakkale

Okunmamış mesaj gönderen KiLLerCamper »

Şimdi benim olayım şu: Şu an 3. günümün sonundayım. İlk gün sadece titretebildim.İkinci gün sadece yarım tur döndürebildim. Bu üçüncü günüm.Her sabah 6'da kalkıp saat 7'ye kadar meditasyon yapıyorum 7'den sonraysa saat 8 ya da 9'a kadar psi-wheel çalışıyorum. 3.gün yani bugün sabah sadece 4 tur döndürebildim.Eve geldim karnemi alıp oturdum başına ve sanki bir şey oldu ve birden enerji dolmuş gibi hissettim.Şu an istediğim kadar döndürebiliyorum saat yönünün tersinde. Ancak durduramıyorum ve saat yönünde döndürmeye çalıştığım zaman sadece 10 tur döndürebiliyorum ancak tekrar durdurmada başarısız oluyorum.Durdurmak için ne yapmam gerekiyor lütfen bir çare bulun bana. :)
Kullanıcı avatarı
TigerBro

Benimde bugün 3. günüm. İlk gece inanmamaktan çeviremedim. Ancak ertesi sabah kalktığım gibi bu forumu açtım ve 'inanın yoksa çeviremezsiniz' gibi yazılar gördüm. Biraz düşündüm. Kendime inandırmayı denedim ve oldu. Ancak biraz çevirdikten sonra tek yöne çevirebildiğimi fark ettim. Tek yöne döndüğü için durdurmak istediğimde diğer yönü düşünüyorum. Bir tur atıp duruyor. Ancak diğer yönü düşünmediğim an hemen dönmeye devam ediyor :) Ama yapabileceğime inanıyorum.
1LL3q4L
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş

Okunmamış mesaj gönderen 1LL3q4L »

s.a arkadaslar bende yeni başladım ve ilk denememde başarılı oldum ellerim ile yaptıgımda oldu ama yönünü ayarlayamıyordum. sonra ellerimi koymadan denedim az çok oldu ama mesela psi-wheel masada duruyor ve başka dikkatimi başka seylere verirsem daha iyi dönüyor kendiliginden sebebini bilmiyorum rüzgar feln yok her yer kapalı bide ben bunu geliştirmek için ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz ?
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

1LL3q4L yazdı:s.a arkadaslar bende yeni başladım ve ilk denememde başarılı oldum ellerim ile yaptıgımda oldu ama yönünü ayarlayamıyordum. sonra ellerimi koymadan denedim az çok oldu ama mesela psi-wheel masada duruyor ve başka dikkatimi başka seylere verirsem daha iyi dönüyor kendiliginden sebebini bilmiyorum rüzgar feln yok her yer kapalı bide ben bunu geliştirmek için ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz ?
Sürekli Deneyeceksin Pratik Yapa Yapa Alışıp Ustalaşacaksın..
oktayberkins
Yaşadığınız İl: 48 Muğla
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen oktayberkins »

arkadaşlar ben o pipet olayını şöyle yapıyorum:psi wheel yapamıyorum ama ben pipeti koyuyorum üzerine pipeti ur attırıyorum :D