Sarkaçta ne yapmalıyım?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- TigerBro
- Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ
Sarkaçta ne yapmalıyım?
Arkadaşlar sarkacı psi wheel deki gibi ellerimi yaklaştırarak bile çeviremiyorum. Sadece milimetrik oynuyor. Nasıl çevirebilirim biri yardım etsin lütfen.
Force will be with you. Always.
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Sarkaçta ne yapmalıyım?
Hiç birşey yapma hişbirşey düşünmeden bak beynin ne yapacağını biliyor
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- TigerBro
- Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ
Sağol ama yine işe yaramadı. Belki sarkacı yanlış yapıyorumdur. Biri nasıl yapıldığını anlatabilir mi?
Force will be with you. Always.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Arkadaşlar bende kaşık bükme yönteminde kaşıgı bükemiyorum . Nasıl ne yapmalıyım
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
abi sarkaçın farklı kullanım alanları var siz telekineziyle hareket mi ettireceksiniz ?
pixies forever <3<3
-
- Yaşadığınız İl: 43 Kütahya
Başlarda çok şey denedim sarkaçla ilgili , en çok kullandığım enerjimle kavradığımda , onu yakaladığım . Bir süre sonra gerek olmuyor öyle imaje etmeye, oturur oturmaz başlıyor . Sen nasıl istersen düşünebilirsin, hepsiyle bir sonuca ulaşırsın , tabi bazıları daha etkilidir . Kalbinin sesini dinle bence en iyisi :D
-