Levitasyon Uzmanları İçeri >>>>
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Levitasyon Uzmanları İçeri >>>>
Kendimizi Levite etmek mümkünmüdür? Mümkünse teknik önerebilirmisiniz?
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Re: Levitasyon Uzmanları İçeri >>>>
Mümkün değildir. Bu sitede kimsenin vericeği teknik seni uçurmaya yetmez, çünkü çoğu psi-wheel i zor çeviriyo. Onun için geçin bu işleri. Şimdiye kadar hile olmadan o kadar üst düzey bi psişik güç sergileyebilen birini görmedim(bu ve benzeri sitelerde, tv de). Budist rahiplerinde sadece bir ayinini gördüm ve en inandırıcısı oydu zaten. Ayin ve bu olaylar tamamen ayrı olmasada genede farklı kavramlardır. Rahiplerin bilinç ve huzur düzeyinin en yüksek olduğu an ayin sırasıdır ve havaya yükselebilirler. Diğer bir deyişle levitasyon bilinç düzeyinin en yüksek olduğu haldir. Benim görüşüm bu yönde, diğer arkadaşlar ne der bilmem :))
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
-
- Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
Evirdiniz çevirdiniz gene psi-wheell ile kendinizi sınırladınız. Psi-wheell bir başlangıç değildir, bir telekinezi tekniğidir. Eğer sen gerçekten inanıyorsan bedenini levite edebilirsin. Ama fazla zamanını alabilir, ona diyecek sözüm yok.ozzzyyy yazdı:Mümkün değildir. Bu sitede kimsenin vericeği teknik seni uçurmaya yetmez, çünkü çoğu psi-wheel i zor çeviriyo. Onun için geçin bu işleri. Şimdiye kadar hile olmadan o kadar üst düzey bi psişik güç sergileyebilen birini görmedim(bu ve benzeri sitelerde, tv de). Budist rahiplerinde sadece bir ayinini gördüm ve en inandırıcısı oydu zaten. Ayin ve bu olaylar tamamen ayrı olmasada genede farklı kavramlardır. Rahiplerin bilinç ve huzur düzeyinin en yüksek olduğu an ayin sırasıdır ve havaya yükselebilirler. Diğer bir deyişle levitasyon bilinç düzeyinin en yüksek olduğu haldir. Benim görüşüm bu yönde, diğer arkadaşlar ne der bilmem :))
-
Bence mümkün değildir demenizin tek bir sebebi vardır ve o sebep de daha önce kimsenin yapmış olmamasıdır. Bence Mümkündür ve bende bir teknik bulup bunu başarabileceğime inanıyorum.ozzzyyy yazdı:Mümkün değildir. Bu sitede kimsenin vericeği teknik seni uçurmaya yetmez, çünkü çoğu psi-wheel i zor çeviriyo. Onun için geçin bu işleri. Şimdiye kadar hile olmadan o kadar üst düzey bi psişik güç sergileyebilen birini görmedim(bu ve benzeri sitelerde, tv de). Budist rahiplerinde sadece bir ayinini gördüm ve en inandırıcısı oydu zaten. Ayin ve bu olaylar tamamen ayrı olmasada genede farklı kavramlardır. Rahiplerin bilinç ve huzur düzeyinin en yüksek olduğu an ayin sırasıdır ve havaya yükselebilirler. Diğer bir deyişle levitasyon bilinç düzeyinin en yüksek olduğu haldir. Benim görüşüm bu yönde, diğer arkadaşlar ne der bilmem :))
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
- ozina
he abi he siz sadece inanın inanırsak herşey olur deyin ama sadece bu kadar. çalışmaktan acizsiniz.
pixies forever <3<3
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bende kendimi levite edeceğime inanıyorum.Hatta şimdi %200 bir inançla balkondan atlayıp kendimi levite etmeye çalışıcam :D Bu işin şaka tarafı.Gerçeği ise evet imkansız.Çünkü kendini levite etmek mümkün olsa bile bu seviyede bir telekinezi yeteneğini geliştirmeye bir insanın ömrü yetmesi imkansız.Bu yüzden kendini levite etmek imkansız.
- ozina
aslında çok çalışırsa ömrü rahat yeter ama inanmak yetmez
pixies forever <3<3
-
İmkansız olduğunu sanmıyorum. Neden imkansız olsun ki? Ben güneşte yürüyeceğim yada aya gideceğim demiyorum. Sadece kendimi levite etmeye çalışacağım diyorum. Bu 2 yada 5 yıl bile sürse buna çalışacağım.
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
- ozina
işte inanırsam olur felsefelerine girme önce cisimleri oynat sonra levite et snra da kendini
pixies forever <3<3
-