aklıma gelen sesler
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
aklıma gelen sesler
her gördüğüm insanın düşüncesi aklımda beliriyor bilmiyorum bu gerçekmi deilmi gördüğüm cihazların geçmişte nasıl icat edildiği aklıma geliyor insanların nasıl bir kişilikte oldukları aklıma geliyor benim ise sıkıntım bunların olmaması bir aralar uraşıyordum bu işlerde sonra sıkıldım bıraktım ama şimdi kendiliğinden geliyor aklıma çoğu şeyler ama ben bunların olmasını istemiyorum bunlara engel olunamazmı
- seyahdoo
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Re: aklıma gelen sesler
tabiikide olunabilir misal ben tam larak kontrol edebiliyorum iç sesimi. ben istemeden hiçbirşey içimde belirmez...-hani bu nedemekse :8 - neyse, bunun için egonu biraz törpülemen lazım.
isim:seyyid
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
-
- Yeni Kullanıcı
işte dediğim gibi ağır geliyor aylardır bazı şeylerle uraşmaktan yorgunluk geldi o yüzden zor oluyor seslere engel olmak
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ya arkadaşım sen makina değilsin ki kapatma düğmesine basıp beynini durdurasın.Bu arada bu yaşadıklarının bence hiçbir anormalliği yok.Hatta sen bence sırf kafayı taktığın için bunu sorun yapıyosun.Rahat bırak kendini çünkü bu yazdıkların bana hiç anormal gelmedi.Bence normalsin ve hiçbir sorunun yok :)
-
- Yeni Kullanıcı
işte ağır geliyor bu sesler bana o yüzden kurtulmak istiyorum anormal olduğumu düşünmüyordum zatiş :)
- botan
- Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
katılıyorumUsTr yazdı:Ya arkadaşım sen makina değilsin ki kapatma düğmesine basıp beynini durdurasın.Bu arada bu yaşadıklarının bence hiçbir anormalliği yok.Hatta sen bence sırf kafayı taktığın için bunu sorun yapıyosun.Rahat bırak kendini çünkü bu yazdıkların bana hiç anormal gelmedi.Bence normalsin ve hiçbir sorunun yok :)
sonunda olum var aklini basina al
- onlymerthy
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Müthiş bir durugörü ve duru işitiye sahipsin o zaman . ben olsam geliştirirdim :O
-