Bayadır yoktum nedeni konuda önemli !!
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- TeleLife
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bayadır yoktum nedeni konuda önemli !!
Arkadaslar beni taniyanlar vardir arkadaslarim yada tanimadiklarim şúan kanserim kafamin icinde lanet bi tumór var herneyse ben kendimi bu forumda gelistirdim egittim tekniklerle şuan telepstide cok iyiym ama bas agrisndan yapamiorum nedenide lanet kanser sizin actignz konulardaki tekniklerle bu noktaya geldim size borcum cok son bi kez ihtiyacim var size kanseri biokinezi ile tedavi etmeyi umuyorum biokinezide bildğnnz gibi genleri değistirmek múmkûn bnde bunu yapicam basarabilirmiyim sizce ?? simdiden cok tesekkur ederim
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)
- TeleLife
Re: Bayadır yoktum nedeni konuda önemli !!
konuyu telefondan açtığım için kısaltarak yazdım karakter yetmiyodu umarim anlarsiniz .s
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Ben biokinezi degilde tedavinle birlikte enerji calismalari oneririm. Ozeldn suanki bilgilerini detayli yazarsan hem ben destek cikarim hemde seni bir enerji sistemine uyumlayip kendin calismani saglayabilirim. Ayrica kanserin nedeni olan genel dusunceyi bulup telkin konusunda yardim edebilirim. Ama
Senin kendin calisman ve hastaligi kabul edip sonrasinda onu yok sayman gerekli. Benim destegim olsada bunu yenicek olan senin caban.
Senin kendin calisman ve hastaligi kabul edip sonrasinda onu yok sayman gerekli. Benim destegim olsada bunu yenicek olan senin caban.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- TeleLife
bayadä±r yoktum nedeni konuda ã¶nemli !!
Haklisin.. telden girdigim icin siyede buyuk cok kasiyo yavas ben ozelden numarami atiyim sms felan varsa ole yapalim yada facebook adresin varsa oda olur
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Olur.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- SamedTarik
Allah şifa versin kardeşim.
"Kimse hayat kadar sert vuramaz." - Rocky
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
biyokinezi konusunda bişey diyemem ama kanseri yenmek için bir kaç şey önerebilirim.Öncelikle orgonit yapabilirsin.Kanser hücreleri düşük voltajlı hücrelerdir.Orgonit bu düşük voltajlı hücreleri normal voltaj seviyesine getirir.Yani orgonitin yararı olabilir.Birde florit taşı seti takmanı öneririm.Florit taşı kanseri önleyici ve tedavi edici bir doğal taştır.Yani florit taşının kolye,bileklik ve diğer takı türlerini set olarak takmanı öneririm.Bu floritlerin gümüş ile kaplı olması daha yararlı olur.ALLAH şifa versin.
- TeleLife
Tesekkur ederim yapicam bunlari :)
- TeleLife
Sagol samed
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Allah shifa versin...ne diceyimi bilmiyorum...Ustr-un soylediyi Orgonitin faydasi olucagini ben de dushunuyorum...
-