Selam
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Selam
Forumlarda din, ırk, siyaset gibi kritik konuların tartışmaya dönüştürülmesi doğru değildir, bunun yanında da banlanma sebebidir. Lütfen insanların dini inançlarına saygı gösterin(daha doğrusu saygı göstermek zorundasınız). Din Allah ile kul arasındadır. Kimsenin kimseye karışma hakkı yoktur. Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz. Kaldı ki arkadaş müslüman ve dinin bu tür şeylere alet edilemeyecek kadar kutsal olduğunun farkında. Bu tür tartışma yaratan iletiler benimle alakalı olmasa bile, dini böyle bi konuya alet ettiği için rapor ederim, edicemde...
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
- CCM
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Ben de böyle düşünüyorum. Genelde namaz kılan birisiyim. Ve namazla bir ilgisi olsaydı şimdiye çoktan başarmam gerekirdi. Peki ne yapmam gerekiyor arkadaşlar lütfen yardım edin?
Hiç bir şey tesadüf değildir. Hayattaki her şey planlı ve programlıdır.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Arkadaşımız gerekli açıklamayı yapmış.ozzzyyy yazdı:Forumlarda din, ırk, siyaset gibi kritik konuların tartışmaya dönüştürülmesi doğru değildir, bunun yanında da banlanma sebebidir. Lütfen insanların dini inançlarına saygı gösterin(daha doğrusu saygı göstermek zorundasınız). Din Allah ile kul arasındadır. Kimsenin kimseye karışma hakkı yoktur. Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz. Kaldı ki arkadaş müslüman ve dinin bu tür şeylere alet edilemeyecek kadar kutsal olduğunun farkında. Bu tür tartışma yaratan iletiler benimle alakalı olmasa bile, dini böyle bi konuya alet ettiği için rapor ederim, edicemde...
- kahtam0256
- Yaşadığınız İl: 2 Adıyaman
Çok doğu kardeşim Onlymerthy dini bu tür şeylerle mhattap bırakmayın normal hayatınızda dininize ne yapıyorsanız yapın ama bu iş için özel bi namaz kılmayın Lütfen !
b e k l i ч o r u m . . ´ ´
- kahtam0256
CCM Kardeşim inançlı ol yılma yaparsın yapamam diye bi düşünce olmasın, kağıda bak hiçbişey düşünme ellerinden güç çıkardığını hisset sen başarırsın :) bir masada yap sırtın dik olsun
- kahtam0256
- kahtam0256
havayı yönetim gibi bişey :) ama artık soğmaya başlıyorum :( inşallah yeni bişey öğrenirim soğumam
-