Zamanda yolculuk yapabilirsin

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
volkan37
Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Zamanda yolculuk yapabilirsin

Okunmamış mesaj gönderen volkan37 »

Son zamanlardaki tartışmaları biliyorsunuzdur imkansız vardır yoktur olayını.

Bakın şimdi size duvardan geçmenin görünmez olmanın ve zamanda yolculuk yapmanın altını çiziyorum BİLİMSEL yolları.

1.zamanda yolculuk yapmak için uzayı bükmeniz gerekir bu da kütle çekimiyle ortaya çıkar.
2.duvardan geçmek için x ışınlarına dönüşmek gerekir nasıl ışık hızına geçerseniz ışık olursunuz x ışınına da geçmek için çok yüksek enerji gerekir.
3.görünmez olmak içinde fotonlar daha sizi ulaşmadan yansıtmanız gerekir yani şöyle bir top hayal edin ve arkasında duvar var topa foton ulaşmadan üstünden geçip duvara yansıyarak oradan göze ulaşacak ve fotonlar toptan yansımadığı için göz orada sadece duvarı görecek.

Arkadaşlar belki çok açıklayıcı olmadı ama :D eğer sorularınız varsa bazılarıyla cevap verebilirim.

sanırım
Sınır yoktur sadece biz onu olduğunu düşünürüz.

Bedeninden kurtul ruhun ve zihninle yaşa o zaman toprak altında nefes alabilirsin.

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Re: Zamanda yolculuk yapabilirsin

Okunmamış mesaj gönderen turab »

dediklerinin hepsi bilimsel teorilerden uzak..Kütle yer çekimi alakasız karadeliklerin o kadar çok çekim gücü vardırki kendi ışıklarını bile çekerler bundan dolayı buna karadelik denir..Karadelik uzayı bükmez..Çevresinde ne varsa onu çeker..Aynı kendi ışığını çektiği gibi.

2.si ışık hızına geçemezsin kardeşim..açıklayım cama bir taş attın diyelim ışık hızında..önce cam kırılır sonra içinden taş geçer..yani taşın kırdığını göremezsin boyut değiştirir..sen ne kadar enerji toplarsan topla hiç birşey yapamazsın..bunlar küçük terimler değill.ışık hızı ol ışık ol x ışını ol :)) bu vucut etten kemikten..kemiği x ışını yapıp geri nasıl kemik olacaksın?? Ha illa duvardan geçecem dersen astral olup ruhunla geçersin..Senin dediğin şey bir karıncanın tüm evreni kaldırması gibi birşey
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
volkan37

1 kere kara delikler uzay ve zamanı büker çünkü kara deliklerin kütlesi o kadar yüksektir ki ve uzay zamanı büktüğü içinde kara delikte zaman durur ve birde ben ışık hızı geçmeniz gerek demedim çok yüksek enerji dedim (not: x ışınları ışıktan daha hızlı değildir) ve ışık hızını geçemeyeceğimizi biliyorum yani E=mc2 dir.

Araştır ve iyi oku ondan sora yorum yaz

Bedeninden kurtul ruhun ve zihninle yaşa o zaman toprak altında nefes alabilirsin.
Kullanıcı avatarı
turab

Ozaman dediğim gibi nesnelerin içinden geçemezsin..

kara delik zaten kütlesi büyük ölü yıldızlardan oluşur. uzayı ve zamanı bükmez içine giren cismi un ufak yapar..Zaten daha karadeliklerin sırları çözülememeştir.Yorum yapmak için daha erken..Sen gidip şimdi bir karadeliğe girirsen zamanda yolculuk yapıcam diye gerçekten yaparsın ama öteki tarafa gidersin ;=)
uubam.com

bosan

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

Dostum ben mi modern fiziği yanlış anladım yoksa fizikte mi bir sorun var. Uzayı bükmen için ışık hızına yaklaşmalısın. Kütleçekimi uzayı bükmez. Yoksa uzayda her cisim kütleçekime sahiptir. Sadece bu kütleye göre değişir.
Karadeliklere gelirsek, karadeliklerde zaman dursaydı karadeliği algılamamız gibi bir ihtimal olamazdı. Karadelikler ışığın bize ulaşmasına imkan vermediği için onları o şekilde de algılayamıyoruz.
Uzayı büktüğünde zaman durmaz , Yavaşlar. Zamanda yolculuk yapman için uzayı bükmekten fazlasını yapmalısın. Işık hızını geçmek gibi. Bu da sadece bir hipotez.
Bu teori Einstein tarafından jetler ile denenmiş. Süpersonik hızda uçan jetin saatinin birkaç saniye geri kaldığı ortaya çıkmıştır. Süpersonik jet ses hızını aşarak uçar. Ses hızı 1224km/h
Not E=mc2 cismin yüksek hızda enerjisini verir. Bu ışık hızını geçemeyeceğimizi söylemez. Işık hızını geçemeyeceğimiz hipotezini ortaya Einstein atmıştır.
Fotonları sana ulaşmadan yansıtamazsın , yansıtsan da görünmez olmazsın. Zaten fotonun bir bölümünü yansıttığın için görünüyorsun. Görünmemen için ışığı geçirmen gerekir.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim

Kullanıcı avatarı
volkan37

[quote="bosan"]Dostum ben mi modern fiziği yanlış anladım yoksa fizikte mi bir sorun var. Uzayı bükmen için ışık hızına yaklaşmalısın. Kütleçekimi uzayı bükmez. Yoksa uzayda her cisim kütleçekime sahiptir. Sadece bu kütleye göre değişir.
Karadeliklere gelirsek, karadeliklerde zaman dursaydı karadeliği algılamamız gibi bir ihtimal olamazdı. Karadelikler ışığın bize ulaşmasına imkan vermediği için onları o şekilde de algılayamıyoruz.
Uzayı büktüğünde zaman durmaz , Yavaşlar. Zamanda yolculuk yapman için uzayı bükmekten fazlasını yapmalısın. Işık hızını geçmek gibi. Bu da sadece bir hipotez.
Bu teori Einstein tarafından jetler ile denenmiş. Süpersonik hızda uçan jetin saatinin birkaç saniye geri kaldığı ortaya çıkmıştır. Süpersonik jet ses hızını aşarak uçar. Ses hızı 1224km/h
Not E=mc2 cismin yüksek hızda enerjisini verir. Bu ışık hızını geçemeyeceğimizi söylemez. Işık hızını geçemeyeceğimiz hipotezini ortaya Einstein atmıştır.

zaten E=mc2 zaten Einstein nın teorisidir ve ışık hızını geçemeyeceğimizi söylüyor yani enerjin yani oradaki duruma göre değişir hız=küte yani ışık hızına ulaştığımız da kütlemiz o kadar çok artar ki daha fazla hızımız artamaz ha kara deliklere gelince biz kaç yılında yaşıyoruz dostum orada zaman durur ve uzay zamanı büker 13 yaşımda olduğuma bakma ben astrofizik`i biliyorum

Kullanıcı avatarı
volkan37

turab yazdı:Ozaman dediğim gibi nesnelerin içinden geçemezsin..

kara delik zaten kütlesi büyük ölü yıldızlardan oluşur. uzayı ve zamanı bükmez içine giren cismi un ufak yapar..Zaten daha karadeliklerin sırları çözülememeştir.Yorum yapmak için daha erken..Sen gidip şimdi bir karadeliğe girirsen zamanda yolculuk yapıcam diye gerçekten yaparsın ama öteki tarafa gidersin ;=)
kardeşim ben kara deliklerin yanına gidip zamanda yolculuk yapacağız dedim ALLAH ALLAH

Kullanıcı avatarı
turab

başka türlü uzayı nasıl bükeceksin Psi ballla mı ?? :D
uubam.com

Kullanıcı avatarı
volkan37

uzayda bulunan ve kütlesi olan her şey uzayı büker dünyada uzayı büküyor ama kara delikler gibi değil eğer dünyayı 1 bilye büyüklüğüne kadar sıkıştırırsak kara delik ortaya çıkar ama bir bilye büyüklüğünde.

Kullanıcı avatarı
turab

bende diyorum ki psi ballamı bükeceksinde ZAMANDA YOLCULUK yapacaksın diyorum.Anladın mı?

bak zamanda yolculuk için uzayı bükmene gerek yok daha kolayı var
uubam.com

“Sizden Gelenler” sayfasına dön