Merhaba.
Ben aranıza yeni katıldım ve şimdiden sizi bunaltmak amacıyla iki sorum olacak:
Ben bir süredir telekinezi ile ilgili araştırma yapıyorum ve bulduklarıma göre ilk önce Meditasyon Farkındalık Kuantum Düşünme Kuantum Sıçrama aşamalarını geçmemiz gerekiyormuş. O kadar gerekli mi yoksa beraber yürütülebilir mi?
İkinci sorum ise zihin susturma süresini uzatmak için ne yapmam gerekiyor?
Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
Nasıl Bir Başlangıç Önerirsiniz?
- cagrimdemirel
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 71 Kırıkkale
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Nasıl Bir Başlangıç Önerirsiniz?
Kuantum filan bilmiyorum.Hiç duymadım.Ama meditasyon sana yarar sağlar.BU işteki enerjini artırabilir.Pozitif enerjiyle dolmanı sağlayabilir.Bide günlük hayatın sıkıntılarından uzaklaşmanı sağlayabilir.Meditasyon bunları sağladığında aslında beyninin gereksiz görüntüleri ve düşünceleri yavaş yavaş susuyo.Böylelikle zihninde susabiliyo.Yani meditasyon yaparsan zihnini susturma zamanını uzatmanın yanı sıra bir çok fayda görürsün.Zihin susturma zamanını artırak için zihin susturma çalışması yapabilirsin.Biyere yat yada otur farketmez.Rahat ol.Kapa gözünü.Aklındaki bütün görüntüleri sil.Sonra kafandaki sesleri de sil.Bunu yapmaya çalış.Zaten bu çalışma zihin susturma zamanını geliştirir :) Hoşgeldin :)
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
kuantum vs araştır ama başta aşabilir diye düşünüyorum zaten derin bir bilgi birikimi gerekiyor.kuantum sıçramayı ise tam anlamıyla yapabilmiş bir insan yoktur diye düşünüyorum.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- adilduru1997
İstediğini Yap Güzel Kardeşim
- Waltor
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Kardeşim direk istediğini yap. Hızlı gelişmek için istediğin şeyin yanında kapak çalışması yapabilirsin. Bize sormana gerek yok. Seni en iyi sen tanıyorsun. :) Kendine göre uygun olanı yap. Zihnini susturmak ve başarını arttırmak istiyorsan müzik dinlemeni öneririm. Ya da konsantrasyona yardımcı olan subliminal ses dosyaları vardı sanırım. Onlarda işine yarayabilir. Başarılar... :)
- cagrimdemirel
- Yeni Kullanıcı
Tüm cevap verenlere teşekkürler genel manada "Meditasyona devam edip gelişmek istediğim konuya yönelmelisin." mesajını aldım. Saolun herşey için.
-