Daha önce başarmıştım şimdi Olmuyor..!!!
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Daha önce başarmıştım şimdi Olmuyor..!!!
bir kaç sene önce telekinezi , lunarkinezi , telepati alanında uzun bi zaman uğraştım fakat hiç bir sonuç alamadım ama beni buna iten şey bi gün yemeğimi yerken çatalımı sofradan elimi kullanmadan atmış olmam ama o olaydan sonra pozitif hiç bir şey olmadı yardım edin lütfen!
En son Admin tarafından 02 Ağu, 23:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık düzenlenmiştir. Lütfen içeriğe uygun başlık açın
Sebep: Başlık düzenlenmiştir. Lütfen içeriğe uygun başlık açın
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Olmuyor..!!!
Konuyla ilgili daha önce de anlattığım bir olay vardı onu tekrar paylaşayım.
Önüne içi su dolu kabı koyar amacı içerisindeki çöpü hareket ettirmektir. Uzun süre uğraşmasına rağmen bir türlü başarı sağlayamaz. Yoğunlaşıyor ve konsantre oluyordur bunda bir sorun yok ama bir türlü çöp hareket etmez. Tam bu sırada kapı çalınır zaten sıkıldığı için kalkar kapıyı açar (Hikayeyi tam hatırlamıyorum telefon çalmış ta olabilir o kısmı önemli değil zaten) Geri döndüğünde gördüklerine inanamaz.
Kabın içinde su etrafa saçılmıştır.! Bu olayın nasıl olduğunu açıklayabilirseniz neden bazen olup bazen olmadığını da bulabilirsiniz.
Önüne içi su dolu kabı koyar amacı içerisindeki çöpü hareket ettirmektir. Uzun süre uğraşmasına rağmen bir türlü başarı sağlayamaz. Yoğunlaşıyor ve konsantre oluyordur bunda bir sorun yok ama bir türlü çöp hareket etmez. Tam bu sırada kapı çalınır zaten sıkıldığı için kalkar kapıyı açar (Hikayeyi tam hatırlamıyorum telefon çalmış ta olabilir o kısmı önemli değil zaten) Geri döndüğünde gördüklerine inanamaz.
Kabın içinde su etrafa saçılmıştır.! Bu olayın nasıl olduğunu açıklayabilirseniz neden bazen olup bazen olmadığını da bulabilirsiniz.
Aramak, güzel bir çabadır.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Daha önce başarmıştım şimdi Olmuyor..!!!
aynen rggt inde vardı. dikkati serbest kaldığı an enerji harekete geçiyo.
pixies forever <3<3
-