İnanmayanlar Gelsin.

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
gizem22
Yaşadığınız İl: 22 Edirne

İnanmayanlar Gelsin.

Okunmamış mesaj gönderen gizem22 »

Merhaba arkadaşlar,

Ben Berrak Rüya diye bir şey olduğundan haberdar bile değildim zamanında. Bu bana ara ara gelen bir arkadaş gibiydi. Küçüklüğümden beri rastgele lucid oluyorum ve size söyleyebileceğim tek şey; 'mükemmeldir.'

İnsanlar göz rengini değiştirebildiğini, cisimleri hareket ettirebildiklerini söylüyorlar. Ne kadar saçma değil mi? Olabilir mi?

Ama yapamayanlar Lucid Rüyanın varlığını da reddediyorlar. Benim bizzat tecrübe ettiğim şeyi...

Ben de bu tarz şeylere inanmazdım. Ta ki benim doğuştan, otomatikman yapabildiğim bir şeyi insanların arzuladığını, yapabilmek için uğraştığını öğrenene kadar.

Şimdi Berrak Rüyalarımı istediğim zaman görebilmeye ve bunda ustalaşmaya çalışıyorum. Ayrıca biyokinezi ile göz rengi değiştirmeye de el attım. Olmayacak diye bir şey yok. Sadece inanmanız yeterli. Ben Lucid'i yaşamamış olsaydım ben de sizin gibi olacaktım. Ama inanıyorum ve inandıkça olaylar daha da güzelleşiyor, inanın bana. :)

Tek yapmanız gereken kendinizi kandırdığınızı aklınızdan silip atmanız. Siz kendinizi kandırmıyorsunuz. Bunlar gerçek ve bunları yapan bir çok insan var.

Neden siz de bir başkası olmayasınız?

Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: İnanmayanlar Gelsin.

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikAkim »

Konu için çok teşekkürler umarım yeni başlayan bir çok kullanıcıya faydası olur.Ben telekineziyi ilk duyduğumda inanmıştım.Fakat yapamamıştım.Bazen içime telekinezi sayesinde öyle bir enerji toplanıyorduki..Masada duran psi-wheele tokadı geçiriyordum :)
O eskidendi (:. Şimdi tekrar başladım ve başarılıyım.Bu benim 3. yada 4. günüm.Sanırım kendimi çok verdim bu yüzden rüzgarsız yerde de olsa ne zaman psi wheel baksam dönmeye başlıyor!!

Saygı Değer gizem22 İsimli Kullanıcının'da dediği gibi ve sitenin en üst kısmında ortada yazdığı gibi, telekinezinin gizli formulü inanmaktır(:
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias

A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
gizem22

Ben de tam tersi, kağıt çevirme işini eskiden daha iyi yapıyordum artık hiç dönmüyor. Kağıt ezilip büzülüyor, sanırım yoğun enerji yüzünden ama dönmüyor. :) Gerçi ilgilendiğim konu bu değil belki de o yüzden başarılı olamıyorumdur.

TelekinetikAkım, 11 yaşında mısın? Cidden? :O

Eğer 11'sen seni tebrik etmek istiyorum. Keşke ben de o yaşlarda başlasaydım bu işlere.
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Öncelikle hoşgeldin. İstersen lucid rüya konusunu lucid forumumuzdan takip edebilir ve kendini geliştirebilirsin. İyi forumlar...
pisicik-gobra
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Okunmamış mesaj gönderen pisicik-gobra »

Vallahi ben yaptim ama korkuyorum kendim icin deil gardasim icin 10 yasinda cocuklar yapabilirmi kardesimin beyninin felc olmasini istemiyom
;/

pisicik-gobra
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Vallqhi bende gordum lucid ama endise dusuyor icime bilmem anlatabildimmi
pisicik-gobra
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Ay ya
gizem22

Tabii, zaten takip ediyorum o bölümü de. Eğer Lucid'le ilgili bir grup falan varsa katılmak isterim.
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Gruba ekledim seni. Seninle birlikte tam 15 kişi olduk, artık üye alımı yok.
gizem22

pisicik-gobra yazdı:Vallahi ben yaptim ama korkuyorum kendim icin deil gardasim icin 10 yasinda cocuklar yapabilirmi kardesimin beyninin felc olmasini istemiyom
;/
Merhabalar,

Bir sorun olmayacağını garanti edebilirim. Ben 6-7 yaşlarından beri görüyorum.

“Yeni Başlayanlar” sayfasına dön