Telekinezi Doğru mu Değil mi?
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Telekinezi Doğru mu Değil mi?
Arkadaslar bu telekinezi dogrumu kaşık bukenler varkı Cel akılda adamlar bu telekinezi'nin yalan oldugnu ve kanıtladırlar kasıklar özel bişey ile yapılıyomus su dokunca falan bukuluyo böyle böyle numarlar cok bu devirde babana guvenme ben böyle konulara oldukca meraklıyım acayıp derecede calıstım ama yapmadım :D calıstım derken denedım hıc bı teknık bılmedende olabilirde olmuyabılırde derin nefes aldıgımda karnımın orda yanı vucudumun tam ortalarında bi enerjı gelıyomus gıbı hissediyorum belki vucuttan dolayııdır böyle kulaklarımın altında enerjıyı yanı hıssedebılıyorum :D da ne bileyim benden kaynaklı bısey gıbı hanı tuylerını dik yapacak kadar bi enerjı yanı eger dogruysa bu enerjıyı nasıl kullancam nasıl yoneltcem acayıp bi enerjı yanı vucudumun heryerıne dagılıyo hemen napabilirim :D
En son Admin tarafından 17 Ağu, 16:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık Düzenlendi
Sebep: Başlık Düzenlendi
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: DOGRU MU DEGİL Mİ
Onların kanıtladığı şey telekinezinin olmadığı değil her telekinezi yapıyorum diyene inanmamız gerektiğidir.
Yani telekinezi var.
Yani telekinezi var.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 20 Denizli
Tabi ki var bu kadar kişi neden burada takılsın.Onlar hileli ama hilesiz olarak bükenler de var.
-
kagıt dondurme falan yanı nasıl dogru olur yanlısın ıcıne cekılıyoruz gıbıme gelıyo etrafımda yapan yok gormeden ınanamam bı kanıt varmıdır
-
Abi daha yasın ayrıyettende 12 gordugum gıbı yanı senın yasındakı Cocuklar böyle yalan dolana kandırmaya cok heveslı bu telekinezi yi ilizyon ve sihirbazlık olarak adlandırsak daha dogru olr
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
ozina evden çekilip gönderilen videolar kanıt niteliği taşımaz. Kanıt olabilmesi için bir laboratuar ortamında test edilip kabul edilmesi gerekir. Yani bilimsel bir ortamda kaydedilen görüntüler ancak kanıt niteliği taşıyabilir.
-
Genel kabuller böyle.İşin felsefesine girersen daha farklı şeyler çıkıyor karşına.Mesele kendine kanıtlaman.Bilimsel kanıtlar birçok insan için bir önkabul niteliğinde oluyor ama yine de bireysel olarak kanıtlamak için bilimsel kanıt şart değil...ozzzyyy yazdı:ozina evden çekilip gönderilen videolar kanıt niteliği taşımaz. Kanıt olabilmesi için bir laboratuar ortamında test edilip kabul edilmesi gerekir. Yani bilimsel bir ortamda kaydedilen görüntüler ancak kanıt niteliği taşıyabilir.
Sınanıyorsunuz...
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Tamamda herşeye felsefik yaklaşamazsın. Kendine ispatlaman başkası için birşey ifade etmez, onu anlatmaya çalışıyorum. İnsanları inandırabilmek için elde bilimsel veri olması şarttır...
-