Psi-Wheel Durdurma (Maximum Farkıyla :D)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psi-Wheel Durdurma (Maximum Farkıyla :D)

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Farketmez ki.Güneşin karşısına geçmeyince soğukdan donuyo muyuz ? Bu mantıkla düşün. :)

cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

Engelden kastım zihnindeki engeller.O cisim oynadığında ne yapacaksın?Ne hissedeceksin?Bunu bir kendine sor.Gerçekten hazır mısın onu oynatmaya.O gücü arttırmaya hazır mısın?Çünkü sen onun için hazır olduğunda o da senin için hazır olacak.Ben hazır olduğumu zannetmiştim.Az daha aklımı kaybediyordum.Kendi ellerimle tekrar şartlamam gerekti kendimi.Güç peşinde koşturuyorsunuz.Sabırsızca istiyorsunuz.Ama onu bulunca kaldırabilecek misiniz bunu bir düşünün.Çünkü siz onun için hazır olduğunuzda dediğim gibi o da sizin için hazır olacak.Tek yapmanız gereken kendinizi bilmek...
Sınanıyorsunuz...
Psik0z
Yaşadığınız İl: 16 Bursa

Okunmamış mesaj gönderen Psik0z »

cehalet yazdı:Engelden kastım zihnindeki engeller.O cisim oynadığında ne yapacaksın?Ne hissedeceksin?Bunu bir kendine sor.Gerçekten hazır mısın onu oynatmaya.O gücü arttırmaya hazır mısın?Çünkü sen onun için hazır olduğunda o da senin için hazır olacak.Ben hazır olduğumu zannetmiştim.Az daha aklımı kaybediyordum.Kendi ellerimle tekrar şartlamam gerekti kendimi.Güç peşinde koşturuyorsunuz.Sabırsızca istiyorsunuz.Ama onu bulunca kaldırabilecek misiniz bunu bir düşünün.Çünkü siz onun için hazır olduğunuzda dediğim gibi o da sizin için hazır olacak.Tek yapmanız gereken kendinizi bilmek...
Bu adamın sözlerine dikkat edin ve uygulayın. Kelimesi kelimesine doğrudur. Bizzat kendisi benim düşünce sistemimi değiştirdi sağolsun :D Benim tavsiyem de şunlardır. Egolarınızı yenin ve doğuştan gelen yeteneklerinizin olduğunu düşünmeyin. Çünkü herkes aynı güçte yaratılmıştır. Maximum seninle aynı şeyleri düşünüyordum sanırım. Psi wheeli uçurmak havada döndürmek falan filan işte. Emin ol ki onu döndürmen hiç bir şeyi değiştirmeyecek. Sadece döndürmüş olacaksın. Eğer ki bir şeyler yapmak istiyorsan, emin ol ki gram dahi etmeyecek bir kağıttan fazlasına etki etmen gerekecektir. Şu psi wheel çalışmayı geçin derim ben. Dediği gibi herkes güç peşinde koşturuyor. Bırakın o sizin peşinizden koşsun. Emin olun ki şu engelleri yıktığınız zaman kendi kendine ortaya çıkacaktır zaten. Dediklerini düşünün derim..
Kullanıcı avatarı
Maximum
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Maximum »

cehalet yazdı:Engelden kastım zihnindeki engeller.O cisim oynadığında ne yapacaksın?Ne hissedeceksin?Bunu bir kendine sor.Gerçekten hazır mısın onu oynatmaya.O gücü arttırmaya hazır mısın?Çünkü sen onun için hazır olduğunda o da senin için hazır olacak.Ben hazır olduğumu zannetmiştim.Az daha aklımı kaybediyordum.Kendi ellerimle tekrar şartlamam gerekti kendimi.Güç peşinde koşturuyorsunuz.Sabırsızca istiyorsunuz.Ama onu bulunca kaldırabilecek misiniz bunu bir düşünün.Çünkü siz onun için hazır olduğunuzda dediğim gibi o da sizin için hazır olacak.Tek yapmanız gereken kendinizi bilmek...
Sorduğun soruları düşündüm o cisim oynadığında daha ağır bir şeye odaklanacağım.İlk cisim oynatışımı yaptığımda mutlu olacağım.Kesinlikle sabırsız olduğumu zannetmiyorum.Güç peşinde koşmaya gelince belki haklısındır fiziksel olarak güçlü olmadığım için kendimi parapisikolojiye verdim.Kendimi bilmek benim yapmam çok zor olan bir şey kendimi hiçbir zaman anlamadım.
Kullanıcı avatarı
smile
Yaşadığınız İl: 55 Samsun

Okunmamış mesaj gönderen smile »

peki güç bizim peşimizden nasıl koşacak. Bakın bu işi bilen abiler kardeşler kendimizi geliştirmek için ne yapmamız gerektiğini adım adım anlatır mısınız? Araştır diyeceksiniz araştırdım fakat bulamadım. Bulduklarım da hep psi whell diyor. Burda da psi whelli sallayın diyorsunuz :) ne yapmalıyım bu işe başlayalı 2 ay oldu yaklaşık şu anda yapabildiklerim psi whell ve cılız bir psi ball. Hoş psi ball'ın gücüde psi whelli döndürüyor. fazla enerji biriktirdiğimde kalem oynuyor biraz ama bu seferde başım çatlıyor ağrıdan. Yani bu işte aldığım yol sadece psi whell diyebilirim. Bu konuda yani gelişim konusunda yardımcı olursanız çok makbule geçer :) Şimdiden teşekkürler...
. . . . . . . . . . . . ................._ _ _ _ _ _ ____________

cehalet

smile yazdı:peki güç bizim peşimizden nasıl koşacak. Bakın bu işi bilen abiler kardeşler kendimizi geliştirmek için ne yapmamız gerektiğini adım adım anlatır mısınız? Araştır diyeceksiniz araştırdım fakat bulamadım. Bulduklarım da hep psi whell diyor. Burda da psi whelli sallayın diyorsunuz :) ne yapmalıyım bu işe başlayalı 2 ay oldu yaklaşık şu anda yapabildiklerim psi whell ve cılız bir psi ball. Hoş psi ball'ın gücüde psi whelli döndürüyor. fazla enerji biriktirdiğimde kalem oynuyor biraz ama bu seferde başım çatlıyor ağrıdan. Yani bu işte aldığım yol sadece psi whell diyebilirim. Bu konuda yani gelişim konusunda yardımcı olursanız çok makbule geçer :) Şimdiden teşekkürler...
Bu konuda adım adım anlatılacak birşey yok.Hepimiz karanlık bir odadayız.Biz de el yordamıyla yavaş yavaş ilerliyoruz.Siz de düşmemek için kendi başınıza ilerlemeniz lazım.Meseleniz her zaman kendinizi bilmek.Kendinizi bilirseniz ne yapmanız gerektiğini de bileceksiniz.Gerçekten yapmanız gereken şey bu.O zaman en imkansızlar ile mümkün oluyor.Yollar açılıyor önünüzde...
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

OLM psi wheeli boşver gücümüzün sınırı yok levitasyona geç diye tavsiye vermeyi kesin artık. kim başlattı abi bunu ya :D
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Aşırı felsefe sağlığa zarar :D
cehalet

ozina yazdı:OLM psi wheeli boşver gücümüzün sınırı yok levitasyona geç diye tavsiye vermeyi kesin artık. kim başlattı abi bunu ya :D
Psi wheeli bırak levitasyona geç demek sığ bir düşüncedir ve benim anlatmaya hiçbirşeyi anlamamak demektir.Ben hiçbirine geçmeyin meseleniz levitasyon,psi wheel vs değil ille geçmek istiyorsanız bu sıp düşüncelerinizden vazgeçin diyorum.Mesele kendini bilmek.Yoksa oturun saatlerce kapağın ortasına bakın,oturun saatlerce saçma sapan bir düzeneğe hükmetmeye çalışın banane.Gerçekten gelişmek isteyen insanlara benim sözüm.O saçma şey içinde geçerli bu uçmak için de.Onların hepsi sizin için gerçekten önemsiz hale geldiğinde ve onların bir önemi kalmadığında ne yapmanız gerektiğini anlayamaya başlayacaksınız.Sözlerimi kavramaya çalışın.Mevcut zihinsel paradigmalarınızın arasından düşünüp beni bir kalıba sokmaya çalışmayın.Sadece ne saçmalıyor bu adam demektense acaba ne demek istemiş diye düşünün...
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

cehalet anlamaya çalışıyorum şu anda ne dediğini
pixies forever <3<3