Telekinezi Hakkında Biraz Yardım Gerekiyor...

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
XxElendiLxX
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Telekinezi Hakkında Biraz Yardım Gerekiyor...

Okunmamış mesaj gönderen XxElendiLxX »

Öncelikle merhaba arkadaşlar...

Ben telekineziyi çok küçüklükten beridir hep hayal eder hep yapmak isterdim.En sonunda bu siteyi buldum çok güzel bir site ancak bir yerde bir sorun var...
Telekineziye yeni başlayacağım için neler yapacağımı hiç bilmiyorum.Konulara bakıyorum bir arkadaşımız bir konu açmış meditasyon yaparak enerjinizi fark edin diye anlatıyor ama başka bir konuya baktığımda psi-wheel yapmaktan bahsediyor sürekli çalışarak yapılabilir başlangıç seviyesi diye.Tamam meditasyonla enerjiye hükmedilebilir ancak diğer arkadaşta bir yerde haklı enerjiye hükmetmeye çalışmak pratikle daha kolay olur bence.Burdaki sorunda şu meditasyon yapmadan enerjimin nasıl farkına varacağım?

Dün dedimki meditasyona felan kalkışmadan direkt olarak psi-wheel yapmaya çalıştım pencereler felan kapalıydı.Düzeneği kurdum yaklaşık bi 30 cm felan geri çekildim sonra psi-wheel'i nasıl döndürebileceğimi düşünmeye başladım çünkü herkes farklı birşey söylüyordu.Bende herşeyi unutup kağıdım sadece tek bir kenaraına odaklandım ama aklımda kağıdın hiç durmadan çok hızlı döndüğünü hayal ettim.Birkaç santim oynayıp geri yerine döndü kağıt uzun uğraşım sonucunda.

Şimdi benim asıl demek istediğim şu kesin olarak telekineziye başlayacağım ancak nasıl başlayacağımı hiç bilmiyorum yani neler yapacağımı bilmiyorum.Arkadaşlar demişki kendinizi şunu yaparken hayal edin benim diğer bir sorunumda şu herşeyi hayal edebiliyorum ama birtek kendimi hayal edemiyorum işte kendimi hayal etmeye çalıştığımda sadece boşluk oluşuyo aklımda buda beni çok zorluyor.

Lütfen bana bir yol haritası çizin...Telekinezide ustalaşmayı çok istiyorum...

Kullanıcı avatarı
smile
Yaşadığınız İl: 55 Samsun

Re: Telekinezi Hakkında Biraz Yardım Gerekiyor...

Okunmamış mesaj gönderen smile »

Kendini hayal edip ne yapacaksın. Sen psi whelle devam et enerjine daha kolay hükmedersin. Ben meditasyonla uğraşmadım ve ihtiyaçta duymuyorum. Meditasyon yerine al psi whelli karşına döndür sıkılana kadar bi kere dur sonra bi daha döndür. Çok fazlada kesme...ha enerjini heryerimde hissedicem diyorsan birazcık ılerledikten sonra psi ball denemeye başla. Kısacası meditasyon yapmana gerek yok derim ben. Başlamadan önce kafanı boşaltmak için bir iki dakika gevşeyebilirsin fakat oturupta yarım saat bir saat boşa vakit harcama çünkü daha yeni başlamışsan enerjini kolay kolay hissedemezsin. Psi whelle biraz alış sonra enerjini hissetmeye başlarsın.
. . . . . . . . . . . . ................._ _ _ _ _ _ ____________
Kullanıcı avatarı
soriano97
Yaşadığınız İl: 31 Hatay

Okunmamış mesaj gönderen soriano97 »

Katılmıyorum.Psi-whell felan erken senin için.Forumda açılmış önemli ve güzel konular var.Önce neden başladığını bilmelisin.Daha çok araştırıp bilgi sahibi olmalısın.Sabırsız olma zaten konuları okudukça meditasyonun da önemini anlayacaksın.Psi-whell şu anda ancak senin başını ağrıtır.Bence şu psi-whell, ball boş işte karar senin.
''Eğer bir şeyi zorla elinizde tuttuğunuzu düşünüyorsanız,ulaşmak istediğiniz şeyi engellediğini görüyorsanız,o zaman onu özgür bırakmalısınız...''

Konfüçyus
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

soriano97 yazdı:Katılmıyorum.Psi-whell felan erken senin için.Forumda açılmış önemli ve güzel konular var.Önce neden başladığını bilmelisin.Daha çok araştırıp bilgi sahibi olmalısın.Sabırsız olma zaten konuları okudukça meditasyonun da önemini anlayacaksın.Psi-whell şu anda ancak senin başını ağrıtır.Bence şu psi-whell, ball boş işte karar senin.
Bende Malesef Sana Katılmıyorum..İnsan Telekinezi'yi vs. Eğlenceli Ve Güzel Vakit Geçirmek İçin İstiyor Veya Bir Beklenti İçin.

Adam Heveslenip Başlıyor Ve Psi Wheel Erken Diyorsun.Ben Telekinezideki İlk Günümde Kaşık Büktüm.Oysaki Sizin Telekinezi Aşamanızda Kaşık Psi Wheel,Psi Ball dan Sonra Geliyor.Bunun Öncesi Sonrası Yok Adam Hangisini Çok İsteyip Arzuluyorsa Ondan Başlasın Emin Olabilirsiniz ki En Çok Başarıyı Sizin Aşamanızdan Değil Onun Kendi İstediği Şey Daha Çabuk Ve Çok Başarıya Götürür..

Adam Eğlenmek İçin İstiyorsa Neden İstediği Şeyden Başlamasını Eğlence İçin Olmasada Bunu Söylemiyorsunuz Oysaki İnanç Temel Kural Değilmiydi Sizde ??

Sizce Sizin Başlangıç Ve Sonrası Seviyeniz Mi Daha İnançlı Geliyor İnsanlara Yok Onun Seçtiğimi..
Bu Sözüme Katılmıyorsanız Neden Herkesin Kendi Tekniğini Bulmalarını Söylüyorsunuz.O Zaman Bırakında Adam Sorduğunda Sadece Temel Olan Kapak,Meditasyon,Chakra Açma vs. Şeyleri Söyleyin Ve Gerisinide Kendi Seçimine Bırakın...
Kullanıcı avatarı
soriano97

Galiba en altta yazdığımı görmedin.”Karar senin”.Ben zaten fikrimi söyleyip ona bıraktım ve yazısında da eğlenmek için yapacağım cümlesinide kurmamış.Ustalaşmak istiyormuş,ve bana yol haritası çizin demiş .Ben ona kendimce doğru yolu gösterdim.İster o yolda ilerler,ister ilerlemez o onun bileceği iş ve tekrar söylüyorum.Karar onun.
''Eğer bir şeyi zorla elinizde tuttuğunuzu düşünüyorsanız,ulaşmak istediğiniz şeyi engellediğini görüyorsanız,o zaman onu özgür bırakmalısınız...''

Konfüçyus

Kullanıcı avatarı
soriano97

Ve şunu da ekleyeyim inanç önemlidir ama yetmez.Temel mesele enerjisi.Ben onu motive etmek için de mesaj yazarım ama şu düzeneğin önüne geçti mi gerçekle karşılaşır.Elde var sıfır.

Konfüçyus
Kullanıcı avatarı
smile
Yaşadığınız İl: 55 Samsun

Okunmamış mesaj gönderen smile »

soriano97 yazdı:Katılmıyorum.Psi-whell felan erken senin için.Forumda açılmış önemli ve güzel konular var.Önce neden başladığını bilmelisin.Daha çok araştırıp bilgi sahibi olmalısın.Sabırsız olma zaten konuları okudukça meditasyonun da önemini anlayacaksın.Psi-whell şu anda ancak senin başını ağrıtır.Bence şu psi-whell, ball boş işte karar senin.
bende katılmıyorum. Meditasyonun amacı enerji toplamaktır. Psi whelle enrjisini açığa çıkarması çok daha kolay olacaktır en fazla 2 hafta sürer enerjisini hissetmesi. Zaten kendini geliştirdiğinde istediği zaman vücudunda enerji akışını sağlacaktır (meditasyonsuz). ben meditasyona karşıyım :)
kendisini geliştirmenin en kolay yolu psi whelldir ve sonraki aşama psi balldır diye düşünüyorum.
tabiyki karar onun...
. . . . . . . . . . . . ................._ _ _ _ _ _ ____________
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

soriano97 yazdı:Ve şunu da ekleyeyim inanç önemlidir ama yetmez.Temel mesele enerjisi.Ben onu motive etmek için de mesaj yazarım ama şu düzeneğin önüne geçti mi gerçekle karşılaşır.Elde var sıfır.
Dünya Bir Hayaldir.. Bazı İnsanlar Dünyada Fazla Hayale Karşı Benim Gibilerde Fazla Gerçekliğe..Gerçeklik Sadece Acıdır Oysa Sen Hayal Dünyanda Kalıp Ona Göre Hareket Edersen Sıfır La Karşılaşırsın Ama Bi Noktaya Kadar Sıfır Gerçeklikle Hep Sıfır Olarak Kalırsın..
Kullanıcı avatarı
soriano97

Smile meditasyonun tek amacı enerji toplamak değildir.Meditasyonla huzur sağlanır ve enerjiyi konrol etmeyi öğrenir ve şu aşama meselesi..Aşama diye bir şey yoktur.Sadece bunu söyleyeyim yoksa bu konu çok uzun.

Konfüçyus
Kullanıcı avatarı
soriano97

Smile meditasyonun tek amacı enerji toplamak değildir.Meditasyonla huzur sağlar ve enerjiyi konrol etmeyi öğrenir ve şu aşama meselesi..Aşama diye bir şey yoktur.Sadece bunu söyleyeyim yoksa bu konu çok uzun.

Konfüçyus