Telekinezi Hakkında Biraz Yardım Gerekiyor...
- soriano97
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Re: Telekinezi Hakkında Biraz Yardım Gerekiyor...
Ve Uchiha Sasuke belki sen hayal dünyanda bişeyler başarmışsındır ama arkadaş usta olmak istiyor.Bu hayalle olmaz ve inan ben gerçek dünyamda çok yol katettim.
''Eğer bir şeyi zorla elinizde tuttuğunuzu düşünüyorsanız,ulaşmak istediğiniz şeyi engellediğini görüyorsanız,o zaman onu özgür bırakmalısınız...''
Konfüçyus
Konfüçyus
Evet Haklı Olabilirsin. Biraz Sert Yaklaştığım İçin Kusura Bakma..soriano97 yazdı:Ve Uchiha Sasuke belki sen hayal dünyanda bişeyler başarmışsındır ama arkadaş usta olmak istiyor.Bu hayalle olmaz ve inan ben gerçek dünyamda çok yol katettim.
Ben Hayal Dünyamda Birşey Baraşamadım Ama Çekim Yasasıyla Birşeyler Başardığım İçin Hayal Dünyamızıda Başarabileceğimize İnanmaya Başladım O Yüzden Savunuyorum Hayal Dünyasını Kendim İçin Doğru Olduğunu Düşündüğümden Dolayı..
- soriano97
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Tabi,herkesin kendince doğru gördükleri vardır sende kendin için doğru olduğuna inandığını savunuyorsun.Umarım inancın seni başarıya ulaştırır.Benim sert sözümü gördüysen sen de kusura bakma.
''Eğer bir şeyi zorla elinizde tuttuğunuzu düşünüyorsanız,ulaşmak istediğiniz şeyi engellediğini görüyorsanız,o zaman onu özgür bırakmalısınız...''
Konfüçyus
Konfüçyus
- smile
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
seviyeden kastım boyundan büyük işlere kalkışırsan vücut ters tepebilir. Yaşadım biliyorum. Neyse konu uzayacak kapatalım konuyu :)soriano97 yazdı:Smile meditasyonun tek amacı enerji toplamak değildir.Meditasyonla huzur sağlar ve enerjiyi konrol etmeyi öğrenir ve şu aşama meselesi..Aşama diye bir şey yoktur.Sadece bunu söyleyeyim yoksa bu konu çok uzun.
. . . . . . . . . . . . ................._ _ _ _ _ _ ____________
-