Atv Haber FBI'Dan Şok Açıklama:Uzaylılar Var.

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Atv Haber FBI'Dan Şok Açıklama:Uzaylılar Var.

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Uchiha Sasuke yazdı:Ben Birşey Sormak İstiyorum Mesela Mars'ta Yaşayanlar Var Diyelim Onlar Uzaylıysa Biz Ne Oluyoz Asıl Uzaylı Biziz ?? :)

Uzaydan Gelmişler Diye Uzaylı Demenin Bi Anlamı Yok Kabalık Yapmayın Lütfen.. :)
Evet bize gelip bizim türümüzün adı şudur desinle bizde öyle hitap edelim :D :D Bide ozina haklı uçan daire filan hepsi filmlerden görülmüş ve kafamıza yerleşmiş şeyler.Gerçeği gerçekte görürsek anlarız :)

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

UsTr yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı:Ben Birşey Sormak İstiyorum Mesela Mars'ta Yaşayanlar Var Diyelim Onlar Uzaylıysa Biz Ne Oluyoz Asıl Uzaylı Biziz ?? :)

Uzaydan Gelmişler Diye Uzaylı Demenin Bi Anlamı Yok Kabalık Yapmayın Lütfen.. :)
Evet bize gelip bizim türümüzün adı şudur desinle bizde öyle hitap edelim :D :D Bide ozina haklı uçan daire filan hepsi filmlerden görülmüş ve kafamıza yerleşmiş şeyler.Gerçeği gerçekte görürsek anlarız :)
Saçma Gözüküyo Ama Mantıklı Başka Gezegende Başka Canlı Varsa Onlar Bize Uzaylı Diye Hitap Etmiyo Olabilir Biz Ağzımıza Geleni Yapıştırıyoruz :D

Baya Saçmaladım :D
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

ozina tüm evren insanlara odaklı olamaz dünya ne evrenin ortasında nede merkezi..şuanki teknoloji yüzbin yılda ileriye gitsek evrenin ilerisine gidemeyiz
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

evrenin ortası demiyorum odak noktası derken insanlar için varolmuş kusursuz bir düzen var
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

insanlar için neden ? bence bu bir ego insan olsun uzaylı olsun ne fark eder bu bizim için?
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...

“TV” sayfasına dön