Evet bize gelip bizim türümüzün adı şudur desinle bizde öyle hitap edelim :D :D Bide ozina haklı uçan daire filan hepsi filmlerden görülmüş ve kafamıza yerleşmiş şeyler.Gerçeği gerçekte görürsek anlarız :)Uchiha Sasuke yazdı:Ben Birşey Sormak İstiyorum Mesela Mars'ta Yaşayanlar Var Diyelim Onlar Uzaylıysa Biz Ne Oluyoz Asıl Uzaylı Biziz ?? :)
Uzaydan Gelmişler Diye Uzaylı Demenin Bi Anlamı Yok Kabalık Yapmayın Lütfen.. :)
Atv Haber FBI'Dan Şok Açıklama:Uzaylılar Var.
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Atv Haber FBI'Dan Şok Açıklama:Uzaylılar Var.
Saçma Gözüküyo Ama Mantıklı Başka Gezegende Başka Canlı Varsa Onlar Bize Uzaylı Diye Hitap Etmiyo Olabilir Biz Ağzımıza Geleni Yapıştırıyoruz :DUsTr yazdı:Evet bize gelip bizim türümüzün adı şudur desinle bizde öyle hitap edelim :D :D Bide ozina haklı uçan daire filan hepsi filmlerden görülmüş ve kafamıza yerleşmiş şeyler.Gerçeği gerçekte görürsek anlarız :)Uchiha Sasuke yazdı:Ben Birşey Sormak İstiyorum Mesela Mars'ta Yaşayanlar Var Diyelim Onlar Uzaylıysa Biz Ne Oluyoz Asıl Uzaylı Biziz ?? :)
Uzaydan Gelmişler Diye Uzaylı Demenin Bi Anlamı Yok Kabalık Yapmayın Lütfen.. :)
Baya Saçmaladım :D
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
ozina tüm evren insanlara odaklı olamaz dünya ne evrenin ortasında nede merkezi..şuanki teknoloji yüzbin yılda ileriye gitsek evrenin ilerisine gidemeyiz
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
evrenin ortası demiyorum odak noktası derken insanlar için varolmuş kusursuz bir düzen var
pixies forever <3<3
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
insanlar için neden ? bence bu bir ego insan olsun uzaylı olsun ne fark eder bu bizim için?
uubam.com