Ciddiye Alın lütfen

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
PsiNotF.
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir

Ciddiye Alın lütfen

Okunmamış mesaj gönderen PsiNotF. »

Merhaba Arkadaşlar...

Lunarkinezi yapan arkadaşımdan bu tekniği 3.5 ay önce öğrendim Lunarkinezi teknikleriyle kavga etmeye (Şakasına) başladık. Arkadaşım çok başarılıydı ilk başlarda ama ben baya ilerletmiştim kendimi ve Toprak elementi olduğum için bana en yararlı yere bahçeye geçtik Karanlık top atma filan hafif gömleklerimiz kıprasıyor bi zarar vermiyordu. Arkadaşım yeni bi teknik öğrendiğini söyleyip bir karıncaya karanlık top attı karınca sadece hareket etti biraz sonra karıncanın üstünde bişiyler yaptı sonra karınca birden hızlı hızlı gitti sonra arkadaşımın başına ağrı girdi bana ben yapamadıysam sen hiç yapamassın dedi ama genede tekniği anlattı sonra karınca buldum gene 1 tane arkadaşımın anlattığı tekniği denedim ama olmadı Ertesi gün kalktığımda gene karınca aradım 1 tane daha buldum bu sefer gene denedim karınca hızlı hızlı yürümeye başladı gene sonra negatif enerjimle onu kendim yürüttüm başıma ağrı girdi sonra uyudum sizce çakram mı açıldı ? ?

PsiNotF.

Re: Ciddiye Alın lütfen

Ve bildiğim kadarıyla lurakinezide hareket ettirme filan yoktu .S
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

ciddiye almak biraz zor olucak :D
pixies forever <3<3
PsiNotF.

Konunun başlığını dikkat çeksin diye verdim benim sadece sorum var Çakrammı açıldı acaba ? ? ?
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

açılmaz çakra negatif enerjiyle açılmaz TEKRAR DİYORUM REİKİ UYUMLAMASI Almayan çakra AÇAMAZ!

Açmaktan kasıt zaten açıktır temizlemedir asıl adı ve sen lunarkineziyle temizleyemezsin.

uyumlaması olmayan kimse çakra temizleyemeyeceği için hayatınıza dikkat edin negatiflik stress üzüntü sinir den uzak durun çakralarınız zamanla kendi yoluna gider
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Canimisiniz Olm Karıncadan Ne İstiyorsunuz :)
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

dinin emrettiklerini yap çakralar açılır
pixies forever <3<3
Lunarkinesis
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lunarkinesis »

Şu lunarkineziye merakım var ama hiç bi bilgim yok nasıl yapabilecegim hakkında yardım edebilicek varmı
Kullanıcı avatarı
serchester
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen serchester »

karınca zaten hızlı hızlıda yürür =)
Discover the energy in your brain...