2. Pyrokinezi videom :) ♥

Kullanıcı avatarı
TeleLife
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: 2. Pyrokinezi videom :) ♥

Okunmamış mesaj gönderen TeleLife »

MustafaCoban yazdı:Arkadaşlar sizde deneyin kolunuzu sıkın iyice eliniz titresin yaptığını yapın yani

haha teşkkür ederim :D
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)

Kullanıcı avatarı
TeleLife

UsTr yazdı:Telekineziye başladığım ilk 3 ayda bende ateş ile uğraşıyodum.Elimi sadece yanına koyuyodum.Sıkmıyodum,kolumu filan kasmıyodum,hiçbirşekilde nefesimde gitmiyodu diğer elimle burnumu ve ağzımı kapatıyodum.Aynı şekilde beynimle hiçbir kuvvet filan da uygulamıyodum.Bütün bunlara rağmen ateş durmadan küçülüp büyüyodu.Hemde çok hızlı.Hatta çok hızlı bir şekilde dalgalanıyodu.O kadar hızlı oluyodu ki ateş bazen sönüp tekrar yanıyodu.Bunu faretmek çok zor oldu çünkü gerçekten hızlı bir şekilde etki oluyodu.Ama bişey yapmıyodum ki ? Sadece ateşe bakıyodum.Başka hiçbişey yok :D Bide bir süre elimi ateşin yanında tuttuktan sonra odanın diğer yanına geçiyodum.Ateşle aramada en az 1,5 metre oluyodu.Elimi ateşe doğru yaklaştırsam ateşde aynı şekilde elime doğru yan yatıyodu.Elimi uzaklaştırdığımda ise ateş eski haline dönüyodu.1.5 metre mesafeden bunun olması çok garip.Üstelik hiçbişey yapmadım :D Yapmıyodum ki o ateşin sanki kendi canı varmış da hareket ediyomuş gibiydi.Elime yaklaşmaya çalışıyodu.Yani bu tecrübelerden anladığım ateş ile yapılan çalışmalar yada ateşin göstediği tepkiler gerçekten sizden kaynaklanmıyo olabilir.Ateşin kendi doğası da olabilir.Bu yüzden video yu bir kenara bırakın,gerçekte ateşe nasıl etki ettiğinizi sorgulayın.Acaba ediyomusunuz ? Yoksa ateş size ayak uyduruyo sizde buna inanıyomusunuz.Bunu gerçekte kendi tecrübelerinizle sorgulamayı başarın,bir sonuca varın.Sonra bence videonun gerçekliğini tartışırsınız :)

yorum yok ;D
Kullanıcı avatarı
TeleLife

yesil yazdı:ben bu gün yatığım denemede ateş hep sol elime doğru yaklaştı. Sol elimi çekip sadece sağ elimi koydum ve aeş tepki vermedi. Konumumdan kaynaklandığısını düşündüm ve sol elimi sağ elimin olduğu yere koydum ve ateş yine sol elime doğru gitti. neden olduğunu anlamadım ama bana garip geldi.

ilginç :)
Kullanıcı avatarı
rolex
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen rolex »

kapalı kapta ceksen daha guzel olurmuş