Minato Namikaze FC
Minato Namikaze FC
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Minato Namikaze FC
Naruto the Movie Road to Ninja ile ilgili olarak açıklamalar yapması beklenen Masashi Kishimoto, Naruto'yu bitirme kararı aldığını açıkladı! Kishimoto, manganın finalinin nasıl olacağını kararlaştırdığını ve hızla kararlaştırdığı şekilde devam ettiğini söyledi.
Kishimoto'nun bu açıklamaları üzerine büyük hayal kırıklığına uğrayan serinin takipçilerinin tek tesellisi ise bitiş tarihinin belirtilmemiş olması. Bakalım Kishimoto'nun kararlaştırdığı son ne zaman gelecek?
Kaynak : http://shinigamilist.com/2012/06/24/mas ... s-its-end/
Kishimoto'nun bu açıklamaları üzerine büyük hayal kırıklığına uğrayan serinin takipçilerinin tek tesellisi ise bitiş tarihinin belirtilmemiş olması. Bakalım Kishimoto'nun kararlaştırdığı son ne zaman gelecek?
Olamaz Ya :(Sai yazdı:Naruto the Movie Road to Ninja ile ilgili olarak açıklamalar yapması beklenen Masashi Kishimoto, Naruto'yu bitirme kararı aldığını açıkladı! Kishimoto, manganın finalinin nasıl olacağını kararlaştırdığını ve hızla kararlaştırdığı şekilde devam ettiğini söyledi.
Niye Bitiriyormuş Adama Bak.Ne İzliyicez Biz Artık. :(
Bencil Herif :)
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Kyuubi ve Tobi Konoha ya saldırdığında Kakashi ve Gai köyde geziyorlar ve çocuk değilde daha çok genç gibiler. Bu yüzden Obitonun büyük görünmesinde bir problem görmüyorum. Yalnız kafa karıştırıcı 2 şey var. 1.si MS'yi ne ara aktif etti?(Aslında bunla ilgili bir fikrim var. Bence Rin öldüğü ve Kakashi onu kurtaramadığı sırada Obito olanları bir yerden izliyordu. Sonuç olarak en değer verdiği arkadaşıda ölünce MS aktif olmuş olabilir ama dediğim gibi bu benim fikrim).2.side Obito'nun bir çocukluk fotoğrafında arka planda hokagelerin suretlerinin kazındığı yerde Minatonun suretide var. Ama Obito öldüğünde(sözde) Minato daha Hokage değildi...
Ms Açmak İçin Kendisi Öldürmesi Gerekiyor Diye Biliyorum.ozzzyyy yazdı:Kyuubi ve Tobi Konoha ya saldırdığında Kakashi ve Gai köyde geziyorlar ve çocuk değilde daha çok genç gibiler. Bu yüzden Obitonun büyük görünmesinde bir problem görmüyorum. Yalnız kafa karıştırıcı 2 şey var. 1.si MS'yi ne ara aktif etti?(Aslında bunla ilgili bir fikrim var. Bence Rin öldüğü ve Kakashi onu kurtaramadığı sırada Obito olanları bir yerden izliyordu. Sonuç olarak en değer verdiği arkadaşıda ölünce MS aktif olmuş olabilir ama dediğim gibi bu benim fikrim).2.side Obito'nun bir çocukluk fotoğrafında arka planda hokagelerin suretlerinin kazındığı yerde Minatonun suretide var. Ama Obito öldüğünde(sözde) Minato daha Hokage değildi...
Birde 3. Hokage Yondaimeyi Savaştaki Başarısı Zekiliği Felan Görünce Hokageliği Devretmiş Yani Savaştan Sonra..
- ozzzyyy
1)Kakashi nasıl MS açtı o zaman? Birde İtachi mevzusu var. Shisui yi öldüren İtachi değil. İtachi sadece Shisui nin ölümüne yardım etmiş ve onun MS sini bir kargaya aktarmıştır ama buna rağmen Shisui öldükten sonra MS si aktif olmuştur.Ek bilgi: İtachinin Narutoya verdiği güçte Shisui nin MS sinin gücüdür.Uchiha Sasuke yazdı:Ms Açmak İçin Kendisi Öldürmesi Gerekiyor Diye Biliyorum.ozzzyyy yazdı:Kyuubi ve Tobi Konoha ya saldırdığında Kakashi ve Gai köyde geziyorlar ve çocuk değilde daha çok genç gibiler. Bu yüzden Obitonun büyük görünmesinde bir problem görmüyorum. Yalnız kafa karıştırıcı 2 şey var. 1.si MS'yi ne ara aktif etti?(Aslında bunla ilgili bir fikrim var. Bence Rin öldüğü ve Kakashi onu kurtaramadığı sırada Obito olanları bir yerden izliyordu. Sonuç olarak en değer verdiği arkadaşıda ölünce MS aktif olmuş olabilir ama dediğim gibi bu benim fikrim).2.side Obito'nun bir çocukluk fotoğrafında arka planda hokagelerin suretlerinin kazındığı yerde Minatonun suretide var. Ama Obito öldüğünde(sözde) Minato daha Hokage değildi...
Birde 3. Hokage Yondaimeyi Savaştaki Başarısı Zekiliği Felan Görünce Hokageliği Devretmiş Yani Savaştan Sonra..
2)Obito zaten o savaş esnasında öldü. Yani Minato Hokage iken Obito Konoha da değildi...
Vallaha Bilemiyicem Kishiye Sormak Lazım :)ozzzyyy yazdı:1)Kakashi nasıl MS açtı o zaman? Birde İtachi mevzusu var. Shisui yi öldüren İtachi değil. İtachi sadece Shisui nin ölümüne yardım etmiş ve onun MS sini bir kargaya aktarmıştır ama buna rağmen Shisui öldükten sonra MS si aktif olmuştur.Ek bilgi: İtachinin Narutoya verdiği güçte Shisui nin MS sinin gücüdür.Uchiha Sasuke yazdı:Ms Açmak İçin Kendisi Öldürmesi Gerekiyor Diye Biliyorum.ozzzyyy yazdı:Kyuubi ve Tobi Konoha ya saldırdığında Kakashi ve Gai köyde geziyorlar ve çocuk değilde daha çok genç gibiler. Bu yüzden Obitonun büyük görünmesinde bir problem görmüyorum. Yalnız kafa karıştırıcı 2 şey var. 1.si MS'yi ne ara aktif etti?(Aslında bunla ilgili bir fikrim var. Bence Rin öldüğü ve Kakashi onu kurtaramadığı sırada Obito olanları bir yerden izliyordu. Sonuç olarak en değer verdiği arkadaşıda ölünce MS aktif olmuş olabilir ama dediğim gibi bu benim fikrim).2.side Obito'nun bir çocukluk fotoğrafında arka planda hokagelerin suretlerinin kazındığı yerde Minatonun suretide var. Ama Obito öldüğünde(sözde) Minato daha Hokage değildi...
2)Obito zaten o savaş esnasında öldü. Yani Minato Hokage iken Obito Konoha da değildi...
Bizimkiler Sadece Bir Tahmin..
- ozzzyyy
Aynen, Kishi çok güzel dağıttı ortalığı, bakalım nasıl toparlayacak. :))
Her Bölümde Olduğu Gibi Baya Bir Açıklama Yapıp Konuşuyorlar.Bizde Bilgileniyoruz..Neyse Perşembe Günü Gelsinde Öğrenelim..ozzzyyy yazdı:Aynen, Kishi çok güzel dağıttı ortalığı, bakalım nasıl toparlayacak. :))
Ama Madara Planını Gerçekleştirirse Yuh Derim Artık..
Tamam Animenin İsmi Naruto Ondan Bahsediyor Ama Obitoyla Baş Edemezken Birde Madara Geldi Hem Hashiramanın Yeteneklerinide Alarak.
Yani Bi Nevi Rikudou Sennin Oldu..
Bakalım Nasıl Baş Edecekler..
- ozzzyyy
Vallaha onu bunu bilmiyorumda ben Naruto da bir doujutsu çıkacağını düşünüyorum. Naruto senju soyundan geliyor ancak elimizde kesin bir bilgi yok. Çünkü soyağacının bir yerinden uchiha veya hyuuga klanlarından birinin karışması demek Narutonun da doujutsu açabileceği anlamına geliyor. Ve eğer bakarsak narutonun bijuu modu rikudou sennin i andırıyor ki zaten naruto da sennin. Bunun yanında Naruto rinneganın özelliklerini ve zayıflıklarını biliyor çünkü nagatoya karşı 2 kez savaştı ve birinde sennin modu diğerindede kyuubi modundaydı ikisinide kazandı(gerçi biri edo nagatoydu ama sonuçta rakip 6 yolun paininin tek vücut hali ve normalinden daha güçlüydü). Madaranın narutoyu zorlayacak 2 tip jutsusu var şuan biri EMS ile yaptıkları diğeride Hashiramanın mokutonu. Yani eğer naruto bir doujutsu açarsa sennin modu ve kyuubi modunun yardımıyla madarayı yenebilir.(mangada güncelde olmayan arkadaşlar için spoiler uyarısı). Ancak şuanda mangada böyle bir ihtimal yok çünkü savaş anı geldi obito ve madara yan yana, kakashi,gai,bee,naruto dörtlüsünün kazanma ihtimali düşüktende öte, destek ekipte hala yolda ama gelselerde obito ve madaraya birşey yapabileceklerini sanmıyorum. Onun için kishi ya mantıklı olanı yapıp savaşta birkaç kayıp verip madarayı bir şekilde mühürleticek yada çok ağır bir şekilde trolleyip mangayı okunmaz bir hale getirecek. Bakalım inşallah güzel bir planı vardır mangakanın...Uchiha Sasuke yazdı:Her Bölümde Olduğu Gibi Baya Bir Açıklama Yapıp Konuşuyorlar.Bizde Bilgileniyoruz..Neyse Perşembe Günü Gelsinde Öğrenelim..ozzzyyy yazdı:Aynen, Kishi çok güzel dağıttı ortalığı, bakalım nasıl toparlayacak. :))
Ama Madara Planını Gerçekleştirirse Yuh Derim Artık..
Tamam Animenin İsmi Naruto Ondan Bahsediyor Ama Obitoyla Baş Edemezken Birde Madara Geldi Hem Hashiramanın Yeteneklerinide Alarak.
Yani Bi Nevi Rikudou Sennin Oldu..
Bakalım Nasıl Baş Edecekler..
Aslında Dediğin Mantıklı.Biryerdede Okumuştum Nagatonun Uzumaki Olabileceği Yazıyordu.ozzzyyy yazdı: Vallaha onu bunu bilmiyorumda ben Naruto da bir doujutsu çıkacağını düşünüyorum. Naruto senju soyundan geliyor ancak elimizde kesin bir bilgi yok. Çünkü soyağacının bir yerinden uchiha veya hyuuga klanlarından birinin karışması demek Narutonun da doujutsu açabileceği anlamına geliyor. Ve eğer bakarsak narutonun bijuu modu rikudou sennin i andırıyor ki zaten naruto da sennin. Bunun yanında Naruto rinneganın özelliklerini ve zayıflıklarını biliyor çünkü nagatoya karşı 2 kez savaştı ve birinde sennin modu diğerindede kyuubi modundaydı ikisinide kazandı(gerçi biri edo nagatoydu ama sonuçta rakip 6 yolun paininin tek vücut hali ve normalinden daha güçlüydü). Madaranın narutoyu zorlayacak 2 tip jutsusu var şuan biri EMS ile yaptıkları diğeride Hashiramanın mokutonu. Yani eğer naruto bir doujutsu açarsa sennin modu ve kyuubi modunun yardımıyla madarayı yenebilir.(mangada güncelde olmayan arkadaşlar için spoiler uyarısı). Ancak şuanda mangada böyle bir ihtimal yok çünkü savaş anı geldi obito ve madara yan yana, kakashi,gai,bee,naruto dörtlüsünün kazanma ihtimali düşüktende öte, destek ekipte hala yolda ama gelselerde obito ve madaraya birşey yapabileceklerini sanmıyorum. Onun için kishi ya mantıklı olanı yapıp savaşta birkaç kayıp verip madarayı bir şekilde mühürleticek yada çok ağır bir şekilde trolleyip mangayı okunmaz bir hale getirecek. Bakalım inşallah güzel bir planı vardır mangakanın...
Yani Rinneganı Alabilir.Sonra Sageyle Biiju Mod'u Birleştirir.....
Birşeyler Olur Yani :)