Minato Namikaze FC

Minato Namikaze FC

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Minato Namikaze FC

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

genelde hayranlar hep naruto 6 bilgenin soyundan geliyor diye tahmin ediyorlar rinnengan açacak diye söylüyorlar bu naruto zaten uzumaki klanının verdiği bi çakra büyüklüğü var ayrıca kyuubi sahibi gel gelelim sennin modda var adamda bide rinnengan açarsa :D

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Sai yazdı:genelde hayranlar hep naruto 6 bilgenin soyundan geliyor diye tahmin ediyorlar rinnengan açacak diye söylüyorlar bu naruto zaten uzumaki klanının verdiği bi çakra büyüklüğü var ayrıca kyuubi sahibi gel gelelim sennin modda var adamda bide rinnengan açarsa :D
Adam 15-16 Yaşında Sage Oldu,Kuyruklulardan En Çok Nefreti Olan Bijuu'yu Kontrol Etmeyi Başardı,Birde Rinnegan Alırsa Artık..Ohoo Daha Ne Olsun Allah Gözlerini Doyursun :)
Ya Birde Bu Rikudo Sennin Yeteneklerini Bi Oğluna,Rinnegan'ı Bir Oğluna Vermiş.Yetenekli Olan Oğlundan Hashirama,Rinnegan'ı Olandan Uchiha Madara Mı Çıkmış ? :)
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Naruto/601

evet son manga buyrun sıcak sıcak :)

obitoyu kurtaran adam büyük ihtimal madara benim kanaatim :)
Uchiha Sasuke

Sai yazdı:http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Naruto/601

Sağolasın.
Yarın Çıkması Gerekmiyor Muydu ? Neyse Erken Çıkması Daha İyi..
Ama Madara Kurtarmamış Nagato RİNNE TENSEİ JUTSUSU İle Diriltmiş Herhalde..
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

Uchiha Sasuke yazdı:
Sai yazdı:http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Naruto/601

Sağolasın.
Yarın Çıkması Gerekmiyor Muydu ? Neyse Erken Çıkması Daha İyi..
Ama Madara Kurtarmamış Nagato RİNNE TENSEİ JUTSUSU İle Diriltmiş Herhalde..
bende öyle düşündüm ama nagato o kadar yaşlı değildi o zamanlar o jutsuyu kullanmayı biliyormuydu acaba çok karışık ya :) ama senin dediğin çok mantıklı geldi bana :o

Uchiha Sasuke

Sai yazdı: bende öyle düşündüm ama nagato o kadar yaşlı değildi o zamanlar o jutsuyu kullanmayı biliyormuydu acaba çok karışık ya :) ama senin dediğin çok mantıklı geldi bana :o
Manganın Sonunda Nagato Gözükdü Obitoda Yaralıydı Onun Yanında Demekki O Kurtardı..Birde Naruto Gibi Bi Beyinsiz Birsürü Şeyi Öğreniyorsa Rinnegan'ı Kullanan Birisi Hayli Hayli Birşeyler Öğrenir :)
Uchiha Sasuke

Uchiha Sasuke yazdı:
Sai yazdı: bende öyle düşündüm ama nagato o kadar yaşlı değildi o zamanlar o jutsuyu kullanmayı biliyormuydu acaba çok karışık ya :) ama senin dediğin çok mantıklı geldi bana :o
Manganın Sonunda Nagato Gözükdü Obitoda Yaralıydı Onun Yanında Demekki O Kurtardı..Birde Naruto Gibi Bi Beyinsiz Birsürü Şeyi Öğreniyorsa Rinnegan'ı Kullanan Birisi Hayli Hayli Birşeyler Öğrenir :)
Ama Nagatonun Sharingan'ı Yok Ki O Zaman Madara Rinne Tensei Kullandı Ve Yaşlandı ? Öyle Yazıyordu Naruto Tartışma Sitesinde Bu Daha Mantıklı Ama Aynı Nagatoya Benziyo :)
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Uchiha Sasuke yazdı:
ozzzyyy yazdı: Vallaha onu bunu bilmiyorumda ben Naruto da bir doujutsu çıkacağını düşünüyorum. Naruto senju soyundan geliyor ancak elimizde kesin bir bilgi yok. Çünkü soyağacının bir yerinden uchiha veya hyuuga klanlarından birinin karışması demek Narutonun da doujutsu açabileceği anlamına geliyor. Ve eğer bakarsak narutonun bijuu modu rikudou sennin i andırıyor ki zaten naruto da sennin. Bunun yanında Naruto rinneganın özelliklerini ve zayıflıklarını biliyor çünkü nagatoya karşı 2 kez savaştı ve birinde sennin modu diğerindede kyuubi modundaydı ikisinide kazandı(gerçi biri edo nagatoydu ama sonuçta rakip 6 yolun paininin tek vücut hali ve normalinden daha güçlüydü). Madaranın narutoyu zorlayacak 2 tip jutsusu var şuan biri EMS ile yaptıkları diğeride Hashiramanın mokutonu. Yani eğer naruto bir doujutsu açarsa sennin modu ve kyuubi modunun yardımıyla madarayı yenebilir.(mangada güncelde olmayan arkadaşlar için spoiler uyarısı). Ancak şuanda mangada böyle bir ihtimal yok çünkü savaş anı geldi obito ve madara yan yana, kakashi,gai,bee,naruto dörtlüsünün kazanma ihtimali düşüktende öte, destek ekipte hala yolda ama gelselerde obito ve madaraya birşey yapabileceklerini sanmıyorum. Onun için kishi ya mantıklı olanı yapıp savaşta birkaç kayıp verip madarayı bir şekilde mühürleticek yada çok ağır bir şekilde trolleyip mangayı okunmaz bir hale getirecek. Bakalım inşallah güzel bir planı vardır mangakanın...
Aslında Dediğin Mantıklı.Biryerdede Okumuştum Nagatonun Uzumaki Olabileceği Yazıyordu.
Yani Rinneganı Alabilir.Sonra Sageyle Biiju Mod'u Birleştirir.....
Birşeyler Olur Yani :)
Yalnız Nagato zaten Uzumaki klanından. :) Uzumaki klanından Uzumaki Mito Kyuubinin 2 nesil önceki jinchuurikisi ve aynı zamanda Senju Hashiramanın eşi. Narutonun senju genleri buradan geldi dersek Uzumaki klanında da bir Uchiha akrabalığı varsa Naruto doujutsu açabilir. Yanlış bilmiyorsam Rikudou Sennin in oğullarından biri Senju diğeride Uchiha klanını kurdu. Bu iki klan arasında 1 evlilik dahi yapılmış olsa bunun anlamı mangada şimdiki zamanda hem Senju hemde Uchiha geni taşıyan bir karakter olabilir. Ve buna en yakın aday, hem kyuubinin jinchuurikisi olmasının yanında onu kontrol altına almış hemde sennin modunu ustasında iyi kullanabilen bunun yanında da iki modu aynı anda aktif edip kullanabilen Naruto dur bana göre.
Uchiha Sasuke

ozzzyyy yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı:
ozzzyyy yazdı: Vallaha onu bunu bilmiyorumda ben Naruto da bir doujutsu çıkacağını düşünüyorum. Naruto senju soyundan geliyor ancak elimizde kesin bir bilgi yok. Çünkü soyağacının bir yerinden uchiha veya hyuuga klanlarından birinin karışması demek Narutonun da doujutsu açabileceği anlamına geliyor. Ve eğer bakarsak narutonun bijuu modu rikudou sennin i andırıyor ki zaten naruto da sennin. Bunun yanında Naruto rinneganın özelliklerini ve zayıflıklarını biliyor çünkü nagatoya karşı 2 kez savaştı ve birinde sennin modu diğerindede kyuubi modundaydı ikisinide kazandı(gerçi biri edo nagatoydu ama sonuçta rakip 6 yolun paininin tek vücut hali ve normalinden daha güçlüydü). Madaranın narutoyu zorlayacak 2 tip jutsusu var şuan biri EMS ile yaptıkları diğeride Hashiramanın mokutonu. Yani eğer naruto bir doujutsu açarsa sennin modu ve kyuubi modunun yardımıyla madarayı yenebilir.(mangada güncelde olmayan arkadaşlar için spoiler uyarısı). Ancak şuanda mangada böyle bir ihtimal yok çünkü savaş anı geldi obito ve madara yan yana, kakashi,gai,bee,naruto dörtlüsünün kazanma ihtimali düşüktende öte, destek ekipte hala yolda ama gelselerde obito ve madaraya birşey yapabileceklerini sanmıyorum. Onun için kishi ya mantıklı olanı yapıp savaşta birkaç kayıp verip madarayı bir şekilde mühürleticek yada çok ağır bir şekilde trolleyip mangayı okunmaz bir hale getirecek. Bakalım inşallah güzel bir planı vardır mangakanın...
Aslında Dediğin Mantıklı.Biryerdede Okumuştum Nagatonun Uzumaki Olabileceği Yazıyordu.
Yani Rinneganı Alabilir.Sonra Sageyle Biiju Mod'u Birleştirir.....
Birşeyler Olur Yani :)
Yalnız Nagato zaten Uzumaki klanından. :) Uzumaki klanından Uzumaki Mito Kyuubinin 2 nesil önceki jinchuurikisi ve aynı zamanda Senju Hashiramanın eşi. Narutonun senju genleri buradan geldi dersek Uzumaki klanında da bir Uchiha akrabalığı varsa Naruto doujutsu açabilir. Yanlış bilmiyorsam Rikudou Sennin in oğullarından biri Senju diğeride Uchiha klanını kurdu. Bu iki klan arasında 1 evlilik dahi yapılmış olsa bunun anlamı mangada şimdiki zamanda hem Senju hemde Uchiha geni taşıyan bir karakter olabilir. Ve buna en yakın aday, hem kyuubinin jinchuurikisi olmasının yanında onu kontrol altına almış hemde sennin modunu ustasında iyi kullanabilen bunun yanında da iki modu aynı anda aktif edip kullanabilen Naruto dur bana göre.
Haklısın.Ama Kishi Bizim Gibi Düşünür Mü Bilemeyeceğim..

Çok Zahmetli İş En İyisi Mangayı Beklemek :D
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Ulan daha Naruto 40. bölümdeyim :D Siz bitirmişsiniz :D
İMZA

“FC (Fan Club)” sayfasına dön