Beyindeki Engelleri Aşmak
- Culmination
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
Beyindeki Engelleri Aşmak
Arkadaşlar daha öncedende anlattığım gibi 2 yıl önce 3-4 gün psi-wheel çalıştıktan sonra psi-wheel'i kavanoz içinde çevirmeyi denemiştim ve olmamıştı.Ve yeni bir çalışma daha yaptım kapı ve pencereyi kapatıp kapağa oodaklanarak psi wheel'e 6-7 tur attırdım.Fakat etrafına bunları anlattığında nefesinden etkilendiğini söylüyorlar.Bende bunun için ağzımı Ve burnumu kapatacak şekilde bir kumaşla bağladım.Fakat bu sefer dönmedi.Acaba bu olay beyindeki görünmez engel midir ? Yani sen kendini inandırmaya çalışsanda beynin sana inanmıyor ve ''Böyle olursa dönmeyecek, rüzgardan dönüyor mu?'' diyor.Ben yeni başlayanların %70 inin bu sorunla karşılaştığını düşünüyorum.Yani ister istemez bir engel oluşuyor.Bu engel nasıl kaldırılmalı?, neler yapılmalı ? Bu konu hakkında bilgili kişilerin cevaplarını bekliyorum...
- Culmination
Re: Beyindeki Engelleri Aşmak
İlgilenen yok mu ?
Beynini Susturacaksın Öyle Şeyler Aklına Geliyorsa..
Hem Öbür Konuda Sınırlandırmayın Demişsin Kendinizi. Sen Bezle Bağlamışsın Ağzını Burnunu Buda Demek Oluyor Ki İnanmıyorsun ve O Yüzden Bağlıyorsun.
Sen İnanıyorsan Senin Gücünle Döndüğüne Gerek Bile Duymazsın Ağzını Burnunu Bağlamaya.
Yani İnanmıyorsun..
Hem Öbür Konuda Sınırlandırmayın Demişsin Kendinizi. Sen Bezle Bağlamışsın Ağzını Burnunu Buda Demek Oluyor Ki İnanmıyorsun ve O Yüzden Bağlıyorsun.
Sen İnanıyorsan Senin Gücünle Döndüğüne Gerek Bile Duymazsın Ağzını Burnunu Bağlamaya.
Yani İnanmıyorsun..
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ya senin beyninin içinde olup biten şeylere biz napabiliriz.Senin düşüncelerinin seni nasıl kandırdığını nasıl bilebiliriz.Telepatmıyız biz düşüncelerine mi gireceğiz.Senin kafanda oluyo bu olay.Sen çözmek zorundasın.Kendi düşüncelerini başkalarına sorgulatmaya çalışıyosun.Önce yaptığından ve etrafında olup bitenden emin ol.Daha da önemlisi mantığını bırak kenara.Düşünmeyi bırak.Hissetmeye çalış biraz.Daha yararı olur.
- Culmination
Hayır bu konuyu daha önce açtım.Dün gece düşündüm neden böyle oluyor diye.Sonradan farkına vardım olanların.Konumda ne anlatmak istediğimi yazdım, burda uzun uzun yazmayim.Uchiha Sasuke yazdı:Beynini Susturacaksın Öyle Şeyler Aklına Geliyorsa..
Yani İnanmıyorsun..
- Culmination
Ben çözdüm problemimi zaten yinede teşekkürler.Konu kilitlenebilir mi ?UsTr yazdı:Ya senin beyninin içinde olup biten şeylere biz napabiliriz.Senin düşüncelerinin seni nasıl kandırdığını nasıl bilebiliriz.Telepatmıyız biz düşüncelerine mi gireceğiz.Senin kafanda oluyo bu olay.Sen çözmek zorundasın.Kendi düşüncelerini başkalarına sorgulatmaya çalışıyosun.Önce yaptığından ve etrafında olup bitenden emin ol.Daha da önemlisi mantığını bırak kenara.Düşünmeyi bırak.Hissetmeye çalış biraz.Daha yararı olur.