5. Temel element nedir?
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
5. Temel element nedir?
Forumda gördüm ilgimi çekti. araştırdım fakat bir şey bulamadım.
4 Elementten birisini nasıl seçebilirim gibi bir soru vardı. cevap olarak 4 değil 5 element var demişti. aslı astarı varmıdır?
4 Elementten birisini nasıl seçebilirim gibi bir soru vardı. cevap olarak 4 değil 5 element var demişti. aslı astarı varmıdır?
Re: 5. Temel element nedir?
Yok 5 Felan Herkes Uyduruyo,Buz,Tahta,Elektrik. 5. Element Yok Sadece Ateş Hava Su Toprak Var..
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Sağol :)
- karanlks
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Beyler bu olaylar için neden konu açıyorsunuz ya bence pm den konuşun ya :D
Beni Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır... -Joker
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
5 element vardır. Bilmeden yok demeyin bunlar : Ateş-Hava-Su-Toprak ve içlerinden En önemlisi AKAŞA DIR! Araştırın gelin biraz arkadaşlar
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Evet turab a göre akaşa.Bazılarına göre ruh.Günümüz modern bilimine göre plazma.Uchiha ya göre tahta.Tabi canım araştırınca ortaya 10 küsur 5.element çıkarmak mümkün :)
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Bu arada birşey daha eklemeye gerek duyuyorum.Turabın dediği sözde 4 elementi içinede barındıran 5. elementimiz AKAŞA yı nerede araştırırsanız araştırın 5. element olarak kabul edilmektedir ve görülmektedir yazar.Kesin birşey değildir.Yani bu beşinci element olayı kişiden kişiye değiştiği gibi toplumdan topluma da değişebiliyomuş.Turab sayesinde bunuda öğrenmiş olduk. :)UsTr yazdı:Evet turab a göre akaşa.Bazılarına göre ruh.Günümüz modern bilimine göre plazma.Uchiha ya göre tahta.Tabi canım araştırınca ortaya 10 küsur 5.element çıkarmak mümkün :)
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Majikal bilgilere göre akasa 5.elementtir. Bunu Herkes bilir. Yani bu yolda ilerlemek isteyen ciddi kişiler bilebilir. Bu akasa yani kutsal ruh ya da 4 Elementin birleşimi olarak bilinir. Uydurma bir şey değildir binlerce yıldır bilinen birşeydir. Ve elementi seçemezsiniz. Zaten Bunlar senin vücutta bulunur sadece biri daha baskındır ama Önemli olan bunları dengede tutmaktır. Yani kısaca sen bu forumda doğru düzgün bilgi alamazsın çünkü gördüğün gibi çok fazla Dalga konusu Bunlar. Bir sıkıntın olursa bana ulaşabilirsin
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
- TTmF##
- Genel Yetkili
bu gibi arkadaşlar da birşey öğrenemez Dalga geçerek bir yere gelmeye çalışırUchiha Sasuke yazdı:Yok 5 Felan Herkes Uyduruyo,Buz,Tahta,Elektrik. 5. Element Yok Sadece Ateş Hava Su Toprak Var..
- TTmF##
- Genel Yetkili
UsTr yazdı:Bu arada birşey daha eklemeye gerek duyuyorum.Turabın dediği sözde 4 elementi içinede barındıran 5. elementimiz AKAŞA yı nerede araştırırsanız araştırın 5. element olarak kabul edilmektedir ve görülmektedir yazar.Kesin birşey değildir.Yani bu beşinci element olayı kişiden kişiye değiştiği gibi toplumdan topluma da değişebiliyomuş.Turab sayesinde bunuda öğrenmiş olduk. :)UsTr yazdı:Evet turab a göre akaşa.Bazılarına göre ruh.Günümüz modern bilimine göre plazma.Uchiha ya göre tahta.Tabi canım araştırınca ortaya 10 küsur 5.element çıkarmak mümkün :)
ve bu gibi arkadaşlar da gerçeklerle pek alakasi Olmayan kendi gerçeği olan insanlardır kulak asma. Çünkü kendi tabusunda ilerleyemedi hâlâ
-