Telekinezi,akıl ve zekaya etkisi sınavlara derslere filan

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
OROCHI69
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Telekinezi,akıl ve zekaya etkisi sınavlara derslere filan

Okunmamış mesaj gönderen OROCHI69 »

merhaba bnde telekineziyle uğraşıyorum burada yaptığım araştırmaları ve işe yarayan şeyleri yazacağım

Telekineziden önce meditasyon filan derler fakat meditasyon yerine klasik müzik(özellikle mozart piano filan) dinlemek ve sadece o müziğe odaklanmakta meditasyon gibi ayrıca zekayı açıyor bazı araştırmalarda ıq yu yükselltiği ortaya çıkmış ve sırf mozart dinlemenize gerek yok youtubeye brain power music filan yazın o tür şeyleri dinleyin o da etkiyi arttırır ben telekinezi yapmadan önce ya da yaparken bu tür şeyleri dinlerim etkisi olur

Statik elektrik içinde demirli su filan içmeye gerek yok tamamen kendi yöntemimi söylüyorum biraz araştırdım filan fakat kimse söylemedi şöyle yapçan diye ben bunu kendim buldum.Elinize mıknatıs taşı alın(hani 2 tane olurlar birini elimizin yukarı kısmına birisinide aşağı kısmına koyarız sonra havaya atarız yapışır ve titreşirler normal mıknatısta olabilir fakat bn sadece bu söylediğimde denedim)sonra onu elinize sürtün 10 15 kere sürtmeniz yeter li sonra isterseniz ellerinizi birbirinede sürtün ellerimizi sürtmek elektriği yükseltebilir daha sonra telekinezi yapın daha güçlü olduğunu fark edeceksiniz

Arkadaşlar birde bununla uğraştığımdan beri zekamın açıldığını hissediyorum sanki bu sene 10. sınıfa başladım sayısal olarak normalde sayısalım 6. sınıftan beri terktir :D bunu yaptığımdan beri tüm derslere ilgim arttı bazı sorunlarım daha kolay çözülmüş gibi oldu ve aklımın büyüdüğünü hissetmeye başladım

Birde arkadaşlar uğraşmama rağmen yapamıyorum filan diyorsanız Doğaüstü filmini izleyin inanın bunu izledikten sonra ilginiz çok dahs artacak ve yapabilmeniz kısa sürebilecek

arkadaşlar birde profosyenel arkadaşlara sormak istiyorum bn şuan psiwheelde çeivrmekte problem yok ancak yön vermekte problem çekiyorum çoğu arkadaş kapak çalışması yap diyecek fakat çevirebiliyorum ancak tam sağa dönüyor mesela sonra sola odaklanıyorum yavaşlıyor biraz sola dönder gibi oluyor sonra yine tam gaz sağa dönüyor birde başıma değişik şeyler gelmeye başladı mesela kağıda hiç odaklanmasam bile kağıt sadece bunları yazarken bile dönüyor birde ilk başladığımda daha çok yapabildiğim fakat şimdi biraz daha azalmış gibi olan bir şey var.Psi ball yaptığımızda hani ellermiz birbirini iter yaklaştırınca karıncalaşır ya telkineziye ilk başladığımdan beri her maddeyle bu ilişkiyi kurabiliyorum.Başta çok daha fazlaydı 15 20 saniyede en fazla kuruyordum ellerimi o madeye yaklaştırdığımda itiyor sizce bu ne birde pipet deneyini yapamadım ampul filan bulamadım başka önerebileceğiniz şeyler var mı kağıt döndürmekten başka şeyler yapamıyorum birde kaşık bükmeyi denedim biraz olur gibi oldu onu şöyle yaptım

Çay kaşığı vardı ince kalitesiz kolay bükülebilen ve daha önceleri hep büküp düzelttiğimden(tamamen fiziki olarak bükmek) şekli tuhaf olan onu aldım forumda arkadaş hock metodu filan diye konu açmış oradaki gibi yaptım ve kaşık daha kolay büküldü sanki sizce gerçek etkiyi gözle görülebilen etkiyi ne zaman öğrenirim başlayalı 8 gün oldu 3. güne kadar çok hızlı aşamalar kayediyordum fakat şuan sanki olduğum yerde dönüyorum gibi geliyor şöyle gözle görülebilen bir etkiyi ne zaman verebilirim sizce nasıl deneyler yapmalıyım

Edit::Lütfen düzgün yorumlar yazınız konuyla alakasız sorduklarımdan alakasız şeyler yazmayınız ve edep sınırlarını aşmayacak şekilde espri yapınız

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Re: Telekinezi,akıl ve zekaya etkisi sınavlara derslere filan

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Bende yeniyim fakat sana bi önerim var bende aynen senn gibiydim ilk gün psi whell yaptım (istediğim yöne hareket ettirebiliyodm)fakat bir süre durakladı diye düşündüm ki aslında kendimi günden güne geliştirdiğimi fark ettim daha sonraki günlerde aşağı-yukarı yapıyodm psi whellde 0.7 kalem ucu felan çeviriyodm...Bazı günler bende sanki psi whell i veya telekinezi herneyse yapabilecek enerjim yokmuş gibi oluyo bazen öyle bi harika oluyo ki ben tahta çöp şişleri çeviriyodm :DD Ayrıca ilerde başka yeteneklerinde ortaya çıkablr(biraz saçma oldu bu kısmı ama süper kahraman gibi :DD)...o yüzden hergün dene ben yapamadıgım isteksiz oldugum günler hiç bulaşmıyodm kendime 1-2 gün mola veriyodm..o yüzden bırakmamaya çalış fazlada zorlama..:))
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
OROCHI69
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen OROCHI69 »

her gün yapıyorum neredeyse ancak tek ypabildiğim bu kağıtlarıa ğırlaştırdım 3 kat makbuz kağıdı var 1 kat normal defter kağıdı var 2 kat peçete var 2 kat yeni çorap aldığımızda içinden çıkan ince kağıttan var hepsini üst üste koyup çevirebiliyorum ancak diğer şeyleri pek deneyemedim mesela pipet deneyi ayrıca kağıdı kavanozda 4. 5. gün denemiştim çevirememiştim doğal olarak yakın zamanda yeniden deneyeceğim bu arada nasıl yetenekler çıkar duruöngörü mü sadece
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Valla bende sölediğim gibi yeni sayılırım kavanozda kagıdı cok az hareket ettirebilyodm....Bu işlerle uğraştıgında artık beynin bu tür şeylere alışr inanmaya başlar pat diye inanamazsın tabi sadece sen inandıgını zannedersin o bilnçaltına yerleşene kadaarrr baya bi süre geçer en az 1-2 ay diye düşünüyorm...Neyse soru na geleyim ben pek bilgili degilm ama sadece durugörü yeteneginin gelişmeyecegi kesin telepati veya baska kinezi türleri istemli istemsiz gelişebilr...Ha bu arada duruöngörü degil "durugörü":D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
serons25
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

Ben de daha psi-wheel yapamadan psi-ball a başladım arkadaşlarla yapıyoduk tabi görünmüyodu ve ellerimiz birbirini itmiyodu the ULTİMATE isimli il temsilcisi ile konuşunca enerjiyi bir yerde toplayamadığım için olduğunu söyledi ama şimdi biraz suyu hareket ettirebiliyorum gibi başkalarının ellerini kolaylıkla ısıtıp soğutabiliyorum kendi elimide tabi :D her an istemsiz olsa da süper bir insan gibi yetenekler ortaya çıkabilir mesela ben çoğunlukla ilk denememde yapabiliyorum bir şeyi
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

serons25 yazdı:Ben de daha psi-wheel yapamadan psi-ball a başladım arkadaşlarla yapıyoduk tabi görünmüyodu ve ellerimiz birbirini itmiyodu the ULTİMATE isimli il temsilcisi ile konuşunca enerjiyi bir yerde toplayamadığım için olduğunu söyledi ama şimdi biraz suyu hareket ettirebiliyorum gibi başkalarının ellerini kolaylıkla ısıtıp soğutabiliyorum kendi elimide tabi :D her an istemsiz olsa da süper bir insan gibi yetenekler ortaya çıkabilir mesela ben çoğunlukla ilk denememde yapabiliyorum bir şeyi
Bence fazla abartma dediklerin bende de oldu :DD
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Msa
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

ChaTLacK yazdı:
serons25 yazdı:Ben de daha psi-wheel yapamadan psi-ball a başladım arkadaşlarla yapıyoduk tabi görünmüyodu ve ellerimiz birbirini itmiyodu the ULTİMATE isimli il temsilcisi ile konuşunca enerjiyi bir yerde toplayamadığım için olduğunu söyledi ama şimdi biraz suyu hareket ettirebiliyorum gibi başkalarının ellerini kolaylıkla ısıtıp soğutabiliyorum kendi elimide tabi :D her an istemsiz olsa da süper bir insan gibi yetenekler ortaya çıkabilir mesela ben çoğunlukla ilk denememde yapabiliyorum bir şeyi
Bence fazla abartma dediklerin bende de oldu :DD
Herkeze olan normal bişey :D Mesela ellerimi yıkıyorum havlu bulamayınca ellerimi enerjimle kurutuyorum ellerim sıcacık oluyo :D
İMZA
Kullanıcı avatarı
serons25
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

:D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.