Yaptığınız en büyük yanlış - zihin susturma...

Moderatör: Sai

Kaper

Re: Yaptığınız en büyük yanlış - zihin susturma...

Okunmamış mesaj gönderen Kaper »

yani biz gözümüzü kapatıpda sadece bir konuya Aylarca odaklanamıyacagızmı :) kendi açından konuşma lütfen.. elinde istatistikler var gibi konuşmuşsunzdaa

Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

Denemesi bedava.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
Kaper

Okunmamış mesaj gönderen Kaper »

arkadaşım ben zaten yapabiliyorum o yüzden bu şekilde dedim sana lütfen yanlıs anlama yalanCı demek istemedim sana. zaten kimi insanların konsantrasyonu yüksek olur o isanların ve belli bir kişisel gelişimdden geçmişse fazla zorlanmıyacaklarını dşünüyorum. dediğin gibi aylarca değilde daha bi kısa zaman olur kesinkike. aylarca yapamıyacaksınız demeyn. neyse uzatmya gerk yok iyi aksamlar. (daha yazmıycgm)
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili

sadece bir elmayı bir kerede 15 dakika boyunca aklında tutabilecek misin başka en ufak düşünce girmeden kalabalık bir ortam içinde? senin su an yapıtğın sadece bir şeyi aklında sürekli tekrar etmek örneğin" elma elmayı düşünmeliyim güzel elma çevresi böyle evet elmayı düşünüyorum aklımda elma var" tarzı bişey değilse bende bu işi bırakacağım. örnek olarak bunu verdim sadece. senin 0 tepki konumunda elmaya odaklanman dediğin gibi hemen olacak bişey değildir. yanlış yapıyorsun. buna adım gibi de eminim. sürekli aklından bu şeyi tekrarlaamak bu düşünceyi uzun süre boyu düşünebildiğin anlamına gelmez kendini kanıdrmaktan başka bişey de değildir. hadi yap 0 tepki konumunda düşün bişeyi çevrendekiler sürekli konussun bakalım kaç salise dayanabileceksin. bişeyi bi konuyu düzgün yapamadan doğru söylemiyorsun gibi eleştiride bulunman seni küçük düşürür.
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Bak ya.Ne zaman bir karşı düşünce söyleseler hemen aynı cümleleri kuruyor.Tamam psişik yetenekleri doğuştan açık olan ve farkındalığı yüksek bir aileden gelmişsin.Tamam yaklaşık 10 yaşından beri psişik güçlerin senin ilgini çektiği için bu işlerle durmadan haşır neşir oluyosun.Tamam da biraz da karşıdakilerinin düşüncelerine bir şans tanı.Psişik soylu bir aileden gelmesemde senin son yazıda bahsettiğin olayı zaten ben ve bu forumda bir kaç arkadaş zaten bu işe başladıktan 2-3 ay sonra farkedebiliyo.Gerçekten 0 düşünce olayı çok zor onda bir sıkıntı yok.Ama sen hala kesin konuşuyosun.Bak senin gibi bir üstadın böyle konuşması çok şaşırtıcı.10 yıllık psişik araştırmaların sonucunda gerçekten hala herkesi içine alan bir kesinlik olduğunu mu düşünüyosun ? Biraz kendi düşüncelrinin ve bulgularının yanlışlık olaslığını görmeye uğraş.Doğuştan gelen Allah vergisi bir sürü yetenğin var.Negatifi pozitife dönüştürme sonra onu tekrar geri verme falan ve daha bir sürü.Doğuştan zihnini susturabilen ve bu zihin susturma olayının genlerinde taşıyan bir tek bile insan evladı yok mudur bu dünyada ? Bunun olasılığını 10 yıllık araştırma sonucu benden iyi bilirsin zaten.Biz yada dur kendi adıma konuşayım ben hiçbişey bilmiyom.Bilgisiz cahilin tekiyim.Düşündüklerinin yanlışlık payı olduğunu düşünemeyecek bir kapasitede insanmısın ki kesin ve net şeyler söylüyosun.Matematik mi bu ? her insan aylarca uğraşsa yapamaz.Kesin yapamaz.5 yıl uğraşması lazım.5 yıl ve üstü kesin yapar.Bu kadar basit mi ya ? Neyse ya zaten 10 yıllık bir çalışma sonucu kim ne derse desin en doğrusunun kendi düşüncen olduğunu düşünen birisin.Tabi kimse dört dörtlük olamaz tabi kişiliğini sen seçmiyosun.Ama bu kişiden kişiye değişir diyen birine bu dediğin abes kaçar diyosan bundan sonra %100 kesinliği olan düşünce ve bulgularını buraya yazarken altına lütfen cevap vermeyiniz diye küçük bir not yazarsan bu kadar başın ağrımamış olur.Bilgiler için ayrıca teşekkür.

Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili

Bak ustr. Sana laf anlatmaktan bıktım. Söylediğm sözlerin havada kalmasından da. bana laf sokmaktan başka bir yorum yapacaksan yap Yoksa bulunduğum ortamda bulunma Tamam mi? Evet her defasında da söyleyeceğim tüm bunları bıkmadan Hemde. 0 konumuna gelmek için önce etrafındakilerden soyutlanmak zorundasın. Daha sonra düşüncelerini sabitlemek zorundasın. sabitledikten sonra onu teke düşürmek zorundasın. Bunu teke düşürdüğünde Ise 0 konumuna düşersin. Ama bunu yapmak kolaY değil. Hemde hiç. Ve sırf bunu Söylediğm için yok heves kırıyormusum yok hayallere engel oluyormusum. Arkadaş benim paylaştığım bu şey gerçek manada yapabilmek oldukca uzun sürer ve buna yardımcı başka çalışmalar vardır. Sadece bu 0 konumuna gelmek için günlük iki saat çalışmak dahi zorundasın. Ve bu yıllar alacak. Ha buna inanın inanmayın yanlış yolda ilerlemeye devam da edin sonra en fazla kinezi yapmaya devam edersiniz.
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Kineziden ötesinde gözüm yok zaten.Neyse ya.Samimi olucam 20 yaşındasın gördüğüm kadarıyla.Sana abi diyeceğim sakıncası varsada zaten bu yorumdan sonra olmaz.Abicim bundan sonra rahat ediceksin sana söz veriyorum.Bak YEMİN EDİYORUM Kİ bundan sonra senin hiçbir konuna yorum yazmayacağım.Bir konuya yazdığın yorumun karşıtında o konunun altına yazmayacağım YEMİN OLSUN Kİ bu ikisi yapmayacağım.Nolursa olsun kimseyle düşmanca ayrılmak istemem.Yolun açık olsun.Şansın hep seninle olsun.Sen benle irtibata geçmek istersen benim için farketmez.Allah razı olsun herşey için.Kendine iyi bak.Allah'a emanet ol.Hoşçakal.....
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

meyve veren ağaç taşlanır derler :)) burda bilgidin kaya atıyosunuz arkadaşlar adam varki tecrübesi paylaşıyor oku geç ne dır dır şamata bu ya ? yok öyle değil böyle değil he madem bu kadar zihin susturmada ustasını uçunda görelim gençler ? daha hergün forumda yok psi whell psiball saçma sapan şeyler görüyorum zihnini tamemen susturan için bunlar bebek oyuncağı siz burda harcanıyorsunuz :)) bilim adamları sizi incelesin bence :D
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Psik0z
Yaşadığınız İl: 16 Bursa

Okunmamış mesaj gönderen Psik0z »

Faşist biriyle tartışacağınıza sen haklısın deyip susun daha iyi.
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

Ben TTmF in yerinde olsam dayanamazdım yine iyi dayanıyor :)) psişik saldırı ve suvunmada usta olması bi yana karakteride düzgün. Siz psişik de bozuk olduğunuz gibi diger yanınızda sağlam değil maalesef
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...