Yardım edin
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yardım edin
Ben daha yeni üyeyim ve konulara bi göz geçirdim ve şunları öğrendim döndürürken bişey düşünmemek tmm güzel yapıyorum odaklanma kapak çalışması falan tmm oda iyi ne biliyim elinde bir serinlik falan oda iyi var ama hani döndürürken aklımdan ne geçmesi lazım ve gözüm kapalımı açıkmı olması lazım yoksa zihnimde dönüğünü mü hayal edicem bilmiyorum ve enerjinin aktığınımı hayal edicem yani nasıl olcak bu iş
bi yardım ederseniz sevinirim

-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Re: Yardım edin
Valla dostum bende yenıym.başlayınca hayal kırıklıgına ugrarım dıye cok korkuyorum o yuzden endişeliyim..=( fakat yapmak cok ıstıyorum.Herkes forumda yazıyo fırıldak gıbı donuyo felan dıye ıcım gıdıyo ama işte=)) banada yardımcı olursanız sevınırım =))
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Psi-wheelden bahsediyorsundur kesin. Şimdi psi wheele sadece odaklanacaksın. sonra o döner zaten Telekinezide teknik yoktur. Herşey Sabır ve inanca bağlıdır. 1-2-3 kere dedin dönmedi diye üzülüp ben yapamıyorum deyip bırakmayın. Ben 2 günde alıştım. Belki sen hemen yada 1 hafta sonra alısacaksın olabilir ama pes etmeyin:D
İMZA
Sallama Len :D Hem Yasak Teknik Buluyo Hem Teknik Yok Diyo :DMsa yazdı:Psi-wheelden bahsediyorsundur kesin. Şimdi psi wheele sadece odaklanacaksın. sonra o döner zaten Telekinezide teknik yoktur. Herşey Sabır ve inanca bağlıdır. 1-2-3 kere dedin dönmedi diye üzülüp ben yapamıyorum deyip bırakmayın. Ben 2 günde alıştım. Belki sen hemen yada 1 hafta sonra alısacaksın olabilir ama pes etmeyin:D
- Msa
- İletişim:
Ps-wheelde teknik yok diyom :D Telekineziyi yanlışlıklla yazdım :D:DUchiha Sasuke yazdı:Sallama Len :D Hem Yasak Teknik Buluyo Hem Teknik Yok Diyo :DMsa yazdı:Psi-wheelden bahsediyorsundur kesin. Şimdi psi wheele sadece odaklanacaksın. sonra o döner zaten Telekinezide teknik yoktur. Herşey Sabır ve inanca bağlıdır. 1-2-3 kere dedin dönmedi diye üzülüp ben yapamıyorum deyip bırakmayın. Ben 2 günde alıştım. Belki sen hemen yada 1 hafta sonra alısacaksın olabilir ama pes etmeyin:D
İMZA
yanlış bilgi vermede aslında bencede yok ama bilemiyom. :DMsa yazdı:Ps-wheelde teknik yok diyom :D Telekineziyi yanlışlıklla yazdım :D:DUchiha Sasuke yazdı:Sallama Len :D Hem Yasak Teknik Buluyo Hem Teknik Yok Diyo :DMsa yazdı:Psi-wheelden bahsediyorsundur kesin. Şimdi psi wheele sadece odaklanacaksın. sonra o döner zaten Telekinezide teknik yoktur. Herşey Sabır ve inanca bağlıdır. 1-2-3 kere dedin dönmedi diye üzülüp ben yapamıyorum deyip bırakmayın. Ben 2 günde alıştım. Belki sen hemen yada 1 hafta sonra alısacaksın olabilir ama pes etmeyin:D
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
saolMsa yazdı:Psi-wheelden bahsediyorsundur kesin. Şimdi psi wheele sadece odaklanacaksın. sonra o döner zaten Telekinezide teknik yoktur. Herşey Sabır ve inanca bağlıdır. 1-2-3 kere dedin dönmedi diye üzülüp ben yapamıyorum deyip bırakmayın. Ben 2 günde alıştım. Belki sen hemen yada 1 hafta sonra alısacaksın olabilir ama pes etmeyin:D
- Msa
- İletişim:
Bişey değil :Dbk474 yazdı:saolMsa yazdı:Psi-wheelden bahsediyorsundur kesin. Şimdi psi wheele sadece odaklanacaksın. sonra o döner zaten Telekinezide teknik yoktur. Herşey Sabır ve inanca bağlıdır. 1-2-3 kere dedin dönmedi diye üzülüp ben yapamıyorum deyip bırakmayın. Ben 2 günde alıştım. Belki sen hemen yada 1 hafta sonra alısacaksın olabilir ama pes etmeyin:D
İMZA
-