ENeRJi KoNTroLü...

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

ENeRJi KoNTroLü...

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Arkadaşlar benim kafama takılan bi şey var..Bu enerji kontrolünde bazıları enerjiyi şu şekilde toplayıp saat yönünün tersinde cisme gönderceksin bazılarıda dümdüz bi ip(bağ) varmış gibi düşünüceksin yada daha değişik şeyler sölüyorlar acaba bunlardan hangisi doğru ya da sizn bildiğiniz kadarıyla enerji nasıl kontrol edilebilr nasıl hayal etcez veya başka bişey mi yapıcaz fiziksel bi teknik gibi mi vs..Belki kızanlar olcak niye kendin denemiyosn felan ama benm gibi bi acemi bunları denerken kafama takılıyor ya böyle degilde şöyleyse gibisnden bu nedenle tek bi teknik üzerine yoğunlaşmak istiyorm..Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinrm....

Ayrıca mesela saat yönünün tersinde elinden enerji çıkınca soguk hissedersin diyo öyle hayal ediyorm oluyor veya enerji elinden düz çıkıcak çıktıgında sıcak hissediyosn diyolar konularda felan dogru bende oluyo bu tür şeyler o yüzden iyice kararsız kaldım yani...
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN

Uchiha Sasuke

Re: ENeRJi KoNTroLü...

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Ya Teknik Yok.Yani Kontrol Etmek İçin Yaptığın Şeyi Yapmaya Devam Edince Zamanla Kontrol Edeceksin Enerjini.Mesela Psi Wheel Elini Koymadan Nasıl Yapılıyorsa Gözle Bakıyorsunuz Gözünden Enerji Çıkıyo Yaptıkça Ustalaşıyorsun Buda Enerjini Kontrol Ettiğini , Ustalaşmaya Başladığını Gösterir.
Yani Bence Doğru Olan Bu.
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Sen milletin dediklerine göre hareket edersen dönme dolap gibi olduğun yerde dönersin :D Şimdi yok saat yönünde çıkınca soğuk düz çıkınca sıcak filan bu kadar detaya gerek yok.Matematik problemi çözmüyoruz burda hissetmeye çalışıyoruz :D Detayları sildin mi ? Şimdi en baştan başla.İstek duygusunu bir keşfet ? İstemek,gerçekten istemek nasıldır bir düşün ? Bunu keşfetmeye çalış.Sonra enerjinin cismi hangi yönde döndürmesini istiyosan o yönde döndürmesini iste.Arzu et.Delicesine iste.Hani küçükken bir oyuncağı arkadaşın almıştır sende istersin almazlar sonra onu delicesine istersin ya ? İşte öyle çocuksu ve bir o kadarda güçlü ve arzulu bir şekilde istemen lazım.Sonra zaten zamanla bu istek duygusunun yerini konsantrasyon,odaklanma,hisler alacak. :)
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

çatlak :D Senden hiç beklemezdim :D O başlığı nasıl yazmışsın öyle? :D Bida olmasın :D
İMZA
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Uchiha Sasuke yazdı:Ya Teknik Yok.Yani Kontrol Etmek İçin Yaptığın Şeyi Yapmaya Devam Edince Zamanla Kontrol Edeceksin Enerjini.Mesela Psi Wheel Elini Koymadan Nasıl Yapılıyorsa Gözle Bakıyorsunuz Gözünden Enerji Çıkıyo Yaptıkça Ustalaşıyorsun Buda Enerjini Kontrol Ettiğini , Ustalaşmaya Başladığını Gösterir.
HMM...Haklısn ben hani adamların dedigi gibi yapınca degişik oluyodu da o yüzden böyle demiştim..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN

Uchiha Sasuke

ChaTLacK yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı:Ya Teknik Yok.Yani Kontrol Etmek İçin Yaptığın Şeyi Yapmaya Devam Edince Zamanla Kontrol Edeceksin Enerjini.Mesela Psi Wheel Elini Koymadan Nasıl Yapılıyorsa Gözle Bakıyorsunuz Gözünden Enerji Çıkıyo Yaptıkça Ustalaşıyorsun Buda Enerjini Kontrol Ettiğini , Ustalaşmaya Başladığını Gösterir.
HMM...Haklısn ben hani adamların dedigi gibi yapınca degişik oluyodu da o yüzden böyle demiştim..
Bilmiyom Vallaha Bu İşlerin Uzmanı Narutoya Sormak Lazım :)
Aslında O Döndürme Olayı Oluyor Da Psi Baal Yaparken İşe Yarıyo. Rasengan Yapmayı Buldum :D
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

UsTr yazdı:Sen milletin dediklerine göre hareket edersen dönme dolap gibi olduğun yerde dönersin :D Şimdi yok saat yönünde çıkınca soğuk düz çıkınca sıcak filan bu kadar detaya gerek yok.Matematik problemi çözmüyoruz burda hissetmeye çalışıyoruz :D Detayları sildin mi ? Şimdi en baştan başla.İstek duygusunu bir keşfet ? İstemek,gerçekten istemek nasıldır bir düşün ? Bunu keşfetmeye çalış.Sonra enerjinin cismi hangi yönde döndürmesini istiyosan o yönde döndürmesini iste.Arzu et.Delicesine iste.Hani küçükken bir oyuncağı arkadaşın almıştır sende istersin almazlar sonra onu delicesine istersin ya ? İşte öyle çocuksu ve bir o kadarda güçlü ve arzulu bir şekilde istemen lazım.Sonra zaten zamanla bu istek duygusunun yerini konsantrasyon,odaklanma,hisler alacak. :)
Valla öyle bi yorum yaptınki rasengan yapasım geliyor :DD Haklısınz gerçektende fazla detaya gerek yok...Ben onların dedigi gibi yapnca bazen soguk bazen sıcak oluyodu onların tekniklerine göre deneyince gerçekten öyle oldu ben de bu yüzden ortada kaldım..Başta bende sizn gibi düşünüyom sora sora degisti fikirlerm sonuçta tekrar aynı yere geldi :D
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Msa yazdı:çatlak :D Senden hiç beklemezdim :D O başlığı nasıl yazmışsın öyle? :D Bida olmasın :D
Azh Buckh SheXilLi YaxaQ Dediq Ne 0LmuS Y4N1 :DDD
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Uchiha Sasuke yazdı:
ChaTLacK yazdı:
Bilmiyom Vallaha Bu İşlerin Uzmanı Narutoya Sormak Lazım :)
Aslında O Döndürme Olayı Oluyor Da Psi Baal Yaparken İşe Yarıyo. Rasengan Yapmayı Buldum :D
:DD Hayırlı olsun... :D
ALBERT EINSTEIN
Uchiha Sasuke

Daha Denemedim Ama Mümkün. İmkansız Biraz Zaman Alır :D.Aslında Animedeki Yaptığının Aynısı jiraiya Öğretiyo Ya.İstiyosan Söyliyim.