Değişik bir durum
Moderatör: Sai
- Ozge181
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Kadın
Değişik bir durum
Aslında böyle küçük birşeyi yazmazdım ama :D aklıma takıldı
Ben yemek yiyordum sıcak olduğu için doğal olarak buhar çıkıyordu ben buhara odaklandım durmasını istedim ve durdu sonra inanmadım geri buhar çıkmasını istedim ve oldu ne deniyor buna ?
Bir şey daha , dün tv izliyorduk ben bu sahneyi daha önce izledik falan dedim inanmadılar bana ama ne olacağını falan hepsini biliyordum üstelik yeni bölümüydü buda bir gariplik işte :/
Ben yemek yiyordum sıcak olduğu için doğal olarak buhar çıkıyordu ben buhara odaklandım durmasını istedim ve durdu sonra inanmadım geri buhar çıkmasını istedim ve oldu ne deniyor buna ?
Bir şey daha , dün tv izliyorduk ben bu sahneyi daha önce izledik falan dedim inanmadılar bana ama ne olacağını falan hepsini biliyordum üstelik yeni bölümüydü buda bir gariplik işte :/
Tumblr <3
mixedcelebrities.tumblr.com
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Değişik bir durum
a,filmler konusunda bende de oyle oluyor,ama buhar meselesi Aerokinezi ola bilir...yani Hava kontrolu...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
1.si dejavu yaşamıssın.
2.si aerokinezi falan olamaz hava kontrolü için elemental meditasyon vs. gerekli. buhar hava olmadığı için(yemek buharı) elementalide olmaz :) sadece yemek buharına kinezi uygulamışsın
2.si aerokinezi falan olamaz hava kontrolü için elemental meditasyon vs. gerekli. buhar hava olmadığı için(yemek buharı) elementalide olmaz :) sadece yemek buharına kinezi uygulamışsın
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Banada oluyor tv de film veya gündelik oalylar ı götrüyorum bazen normal bişey. Buhara gelince yeni başladın telekineziye benlki ondan olabilir o buhar olayı :D
İMZA
- Lord_of_Hackland
dejavu duymamistim :D
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Deja vu denen şeyi kısaca açıklayayım. Bilindiği gibi beynin iki farklı lobu vardır. Beynin sağ lobu ile sol lobu arasında mikrosaniyeler seviyesinde bir çalışma süresi farkı vardır. Herhangi bir olayı bir lob önce algılarsa diğer lob sonradan anladığında kişi 2. kez yaşamış hissine kapılabilir ama senin olayının deja vu ile alakası yok. Bende aynı şeyi bir markete girmeden önce yaşamıştım. İçeride kimlerin olduğunu, ne yaptıklarını, kimin bana selam vereceğini vb. herşeyi hatırlayıp arkadaşa söylemiştim ve hepsi doğru çıktı. Durugörüyle alakası var diye düşünüyorum. Böyle bir olay başına geldiğinde hemen yaşadıysam hatırlarım mantığıyla düşünmeye çalış. İşe yarar. Bende yaradı. Herhangi bir sorun olursa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım. Dumanla ilgili olarak turab'ın söylediğine katılıyorum.
- Lord_of_Hackland
ben duman meselesi diye saniyordum :D
- Ozge181
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Kadın
Anladım , bir kaç şey daha oldu konuyu açtım yazıyım yani :D
Yine yemekte :D (OBUR DEĞİLİM YANLIŞ ANLAMAYIN)
Bu sefer buhar falan değil bildiğin yemeği soğuttum ve karnım ağrıyordu beyin gücümle durur mu ki diye düşündüm zaten sıkılmıştım da deneyeyim dedim sadece 1 dk ağrımayacak diye düşündüm ağrı kesildi o kadar büyük şeyler değil ama ben sevindim yani :D
Ben zaten psi-wheel yapıyorum (pek zamanım olmuyo ama) başka önerdiğiniz şey varmı psi-ball haricinde ?
Yine yemekte :D (OBUR DEĞİLİM YANLIŞ ANLAMAYIN)
Bu sefer buhar falan değil bildiğin yemeği soğuttum ve karnım ağrıyordu beyin gücümle durur mu ki diye düşündüm zaten sıkılmıştım da deneyeyim dedim sadece 1 dk ağrımayacak diye düşündüm ağrı kesildi o kadar büyük şeyler değil ama ben sevindim yani :D
Ben zaten psi-wheel yapıyorum (pek zamanım olmuyo ama) başka önerdiğiniz şey varmı psi-ball haricinde ?
Tumblr <3
Yemek Yiyonya Bidene İnmesini Engelle Kalsın Boruda İnmesin Aşağıya Bunu Dene Yeni Aklıma Geldi :D
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Kısaca öl mü demek istiyorsun :DUchiha Sasuke yazdı:Yemek Yiyonya Bidene İnmesini Engelle Kalsın Boruda İnmesin Aşağıya Bunu Dene Yeni Aklıma Geldi :D
İMZA