Bende ne dediğimi anlayamadım :S Kusura bakma :)ozina yazdı:anlamadım ?Msa yazdı:Bunların akrasında hep illuminati var benden söylemesi :Dozina yazdı:aynen lan eskiden inanıyodum ama imdi saçma geliyo. fake ufo istilası olursa kanmayın ama :D
Duyduklarınıza inanamayacaksınız
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Re: Duyduklarınıza inanamayacaksınız
İMZA
- serons25
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
proserpina doğru düzgün yaz la :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
- serons25
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
ve bu konuda bi garip geldi bana bu konu zaten annesinden ve babasından daha akıllı olması bence normal peki Albert Einstein dünyanın en akıllı adamı değil mi ? o annesinden ve babasından daha akıllıydı bence pek imkan yok :S
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
Peygamberimiz Gelmiş Geçmiş En Akıllı İnsanı Aınstain Kim La :)serons25 yazdı:ve bu konuda bi garip geldi bana bu konu zaten annesinden ve babasından daha akıllı olması bence normal peki Albert Einstein dünyanın en akıllı adamı değil mi ? o annesinden ve babasından daha akıllıydı bence pek imkan yok :S
- Msa
- İletişim:
Evet ilk defa hak verdim sana knk :DUchiha Sasuke yazdı:Peygamberimiz Gelmiş Geçmiş En Akıllı İnsanı Aınstain Kim La :)serons25 yazdı:ve bu konuda bi garip geldi bana bu konu zaten annesinden ve babasından daha akıllı olması bence normal peki Albert Einstein dünyanın en akıllı adamı değil mi ? o annesinden ve babasından daha akıllıydı bence pek imkan yok :S
İMZA
- Msa
- İletişim:
Hay Msn'ne Taktın Msn'ye Kafayı Ya Neyse Ekliyom Dur. :)
- Msa
- İletişim:
Helal knk :DUchiha Sasuke yazdı:Hay Msn'ne Taktın Msn'ye Kafayı Ya Neyse Ekliyom Dur. :)
İMZA
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
En akıllı insan diye kimse birine teşhis koyamaz ki :D Akıl kavramının bir ölçüsü yada bir sınırı yok ki.Albert einsteinden daha akıllısı belki yaşıyo.Belki daha doğacak.Belki doğdu yaşadı ve öldü.En akıllı insan şudur yada budur tartışması yapılamaz ki :)
- Msa
- İletişim:
Kararım ne olursa olsun UsTr yorumunu okuyunca doğru yola giriyor düşüncelerim :DUsTr yazdı:En akıllı insan diye kimse birine teşhis koyamaz ki :D Akıl kavramının bir ölçüsü yada bir sınırı yok ki.Albert einsteinden daha akıllısı belki yaşıyo.Belki daha doğacak.Belki doğdu yaşadı ve öldü.En akıllı insan şudur yada budur tartışması yapılamaz ki :)
İMZA