Şimdi ortam sıcak arkadaşlarım var rahatım aranızda :D Yoksa normalde olgun davranırım. :DUchiha Sasuke yazdı:Tabi Tabi Çok Olgun Gösteriyon :D m :D
Minato Namikaze FC
Minato Namikaze FC
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Re: Minato Namikaze FC
İMZA
- Msa
- İletişim:
Geçmiş olsun :(Uchiha Sasuke yazdı:Aynısıda Ben Kendimi 75 Yaşında Hissediyom :(
İMZA
Sağol :(
Ben Çıkıyom Görüşürüz Bağlama Kursum Varda :)
- Msa
- İletişim:
O çok severim bağlamayı :D Ben kendi başıma gitar çalmayı öğrendim :D İsteyince yapıyor insan :DUchiha Sasuke yazdı:Sağol :(
İMZA
:) Teli Kopuk :D İstesemde Çalamam Kendim. Hocaya Taktırıyım Çalarım Belki :) edited by carnim_rama argo ve sokak ağzı yasaktırMsa yazdı:O çok severim bağlamayı :D Ben kendi başıma gitar çalmayı öğrendim :D İsteyince yapıyor insan :DUchiha Sasuke yazdı:Sağol :(
- Msa
- İletişim:
Teli yaptır çalarsın :D Gitar benim için Telekinezi gibi yaşam biçimi zevk meselesidir :DUchiha Sasuke yazdı::) Teli Kopuk La :D İstesemde Çalamam Kendim. Hocaya Taktırıyım Çalarım Belki :)Msa yazdı:O çok severim bağlamayı :D Ben kendi başıma gitar çalmayı öğrendim :D İsteyince yapıyor insan :DUchiha Sasuke yazdı:Sağol :(
İMZA
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
---Spoiler---
Bu arada rinnegan açmak için hem senju hemde uchiha geni gerektiği kesinleşti mangada. Madara, Zetsunun Hashiramanın güçsüz bir kopyası olduğunu söyledi. Madara muhtemelen Senju Hashirama ile dövüşmeden önce onun genleri üzerinde araştırma yapıp kendi üzerinde denemeler yapıyordu. Bu sayede dövüşten sonra ölmesine yakın bir süre kala rinneganı aktifleştirmiştir.
Bu arada rinnegan açmak için hem senju hemde uchiha geni gerektiği kesinleşti mangada. Madara, Zetsunun Hashiramanın güçsüz bir kopyası olduğunu söyledi. Madara muhtemelen Senju Hashirama ile dövüşmeden önce onun genleri üzerinde araştırma yapıp kendi üzerinde denemeler yapıyordu. Bu sayede dövüşten sonra ölmesine yakın bir süre kala rinneganı aktifleştirmiştir.
- Msa
- İletişim:
Naruto shippuuden 280. bölüme geldim son 4 bölüm :D yarın izliyecem onları biriktirince daha güzel oluyor :D
İMZA
Narutoyu Ne Ara Bitirdinde Shipuuden e Geçtin :)Msa yazdı:Naruto shippuuden 280. bölüme geldim son 4 bölüm :D yarın izliyecem onları biriktirince daha güzel oluyor :D
Bu Arada Sağol Ozan Abi Bilgilendirdiğin İçin :)