Aura Nasıl Güçlenir ?
Moderatör: Sai
Aura Nasıl Güçlenir ?
Gençler Aura Nasıl Güçlendiririz ?
Yani Varlıklar Musallat Olmaması İçin Auranın Sağlam Olması Lazımmış.
O Zaman Bana Musallat Olmadan Onlarla Konuşabilirim.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Aura Nasıl Güçlenir ?
Auranı istediğin kadar güçlendir onlarla konuşman onların sana musallat olması değil senin onlara musallat olduğun gerçeğini değiştirmez.Onlarla konuşarak ve iletişime geçerek zaten onları rahatsız edip onlara musallat oluyorsun.Sonra onlar sana musallat oluyor.Yani bir iletişim bağlantısı kurduğunda zaten onlara musallat olmaları için izin vermiş gibi birşey olursun.Bu dediklerim kesin şeyler de değil daha kötü şeyler de oluyor olabilir.Yani bence aura güçlendirmeyi kötü enerjilere yada kötü niyetli kişilere karşı koruyucu kalkan görevi için güçlendirebilirsin ama onlarla konuşmamaya çalışman en doğrusu olur. :)Uchiha Sasuke yazdı:Gençler Aura Nasıl Güçlendiririz ?
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Müslümanlarla Konuşcam.Nede Olsa Bizden çok Yaşıyorlar İslamla İlgili Bilgi Verir. :DUsTr yazdı:Auranı istediğin kadar güçlendir onlarla konuşman onların sana musallat olması değil senin onlara musallat olduğun gerçeğini değiştirmez.Onlarla konuşarak ve iletişime geçerek zaten onları rahatsız edip onlara musallat oluyorsun.Sonra onlar sana musallat oluyor.Yani bir iletişim bağlantısı kurduğunda zaten onlara musallat olmaları için izin vermiş gibi birşey olursun.Bu dediklerim kesin şeyler de değil daha kötü şeyler de oluyor olabilir.Yani bence aura güçlendirmeyi kötü enerjilere yada kötü niyetli kişilere karşı koruyucu kalkan görevi için güçlendirebilirsin ama onlarla konuşmamaya çalışman en doğrusu olur. :)Uchiha Sasuke yazdı:Gençler Aura Nasıl Güçlendiririz ?
- UsTr
Bence hiç uğraşma.Uchiha Sasuke yazdı:Müslümanlarla Konuşcam.Nede Olsa Bizden çok Yaşıyorlar İslamla İlgili Bilgi Verir. :DUsTr yazdı:Auranı istediğin kadar güçlendir onlarla konuşman onların sana musallat olması değil senin onlara musallat olduğun gerçeğini değiştirmez.Onlarla konuşarak ve iletişime geçerek zaten onları rahatsız edip onlara musallat oluyorsun.Sonra onlar sana musallat oluyor.Yani bir iletişim bağlantısı kurduğunda zaten onlara musallat olmaları için izin vermiş gibi birşey olursun.Bu dediklerim kesin şeyler de değil daha kötü şeyler de oluyor olabilir.Yani bence aura güçlendirmeyi kötü enerjilere yada kötü niyetli kişilere karşı koruyucu kalkan görevi için güçlendirebilirsin ama onlarla konuşmamaya çalışman en doğrusu olur. :)Uchiha Sasuke yazdı:Gençler Aura Nasıl Güçlendiririz ?
Müslümanlardan Zarar Gelmez Ama Olaki Başka Birisi Geldi Diye Auramı Güçlendircektim "Auran Güç Değilse Bulaşma Bu İşlere" Diye Okumuştum Bir Sitede Buda Demek Oluyorki Aura Güçlü Olunca Sorun Olmuyo :)
- UsTr
Sen bilirsin ben söyleyeyimde günah benden gitsin.Uchiha Sasuke yazdı:Müslümanlardan Zarar Gelmez Ama Olaki Başka Birisi Geldi Diye Auramı Güçlendircektim "Auran Güç Değilse Bulaşma Bu İşlere" Diye Okumuştum Bir Sitede Buda Demek Oluyorki Aura Güçlü Olunca Sorun Olmuyo :)
Yok Senden Günah Gitti Zaten. :)
Hem Ne Olabilir Ki Arda Arası Cin Büyütülecek Birşey Değil.Ben 1 Hafta Sövdüm Gelmedi Kimse :D .Şimdide Geleceğini Sanmıyorum :)
Hem Ne Olabilir Ki Arda Arası Cin Büyütülecek Birşey Değil.Ben 1 Hafta Sövdüm Gelmedi Kimse :D .Şimdide Geleceğini Sanmıyorum :)
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Bir telekom bir sen yeter artık bak. Yav konuştunuz noldu , Ben iletişime geçince çok şeymi dğeişti ne değişti başıma beladan sonra he. Bak bir çağırmana bakar filmlerdeki gibi değil bunlar. Ne yaparsan yap kurtulamazsın. Ya dağlara götürcekler yada eziyet edicekler. Yada sen öldürüceksin ne yaparsan yap sonu pişmanlık. Zararın neresinden dönersen kardır. İleride çok pişman olursun. Belki sana zarar vermezler ailene verirler. Sen onlardan bir kişi öldür onlar senin sülaleni öldürür. Hep pişman olacağın işler bunlar. Onlar insan veya hayvan değil. Adı üstünde CİN.Uchiha Sasuke yazdı:Müslümanlardan Zarar Gelmez Ama Olaki Başka Birisi Geldi Diye Auramı Güçlendircektim "Auran Güç Değilse Bulaşma Bu İşlere" Diye Okumuştum Bir Sitede Buda Demek Oluyorki Aura Güçlü Olunca Sorun Olmuyo :)
İMZA
Bana CİN Yazmak Birşey İfade Etmiyo Ne Saçma La Yok Öldürecekmiş Dağa Götürecekmiş Peh Peh Peh Peh Peh Peh Pehhhh. :DMsa yazdı:Bir telekom bir sen yeter artık bak. Yav konuştunuz noldu , Ben iletişime geçince çok şeymi dğeişti ne değişti başıma beladan sonra he. Bak bir çağırmana bakar filmlerdeki gibi değil bunlar. Ne yaparsan yap kurtulamazsın. Ya dağlara götürcekler yada eziyet edicekler. Yada sen öldürüceksin ne yaparsan yap sonu pişmanlık. Zararın neresinden dönersen kardır. İleride çok pişman olursun. Belki sana zarar vermezler ailene verirler. Sen onlardan bir kişi öldür onlar senin sülaleni öldürür. Hep pişman olacağın işler bunlar. Onlar insan veya hayvan değil. Adı üstünde CİN.Uchiha Sasuke yazdı:Müslümanlardan Zarar Gelmez Ama Olaki Başka Birisi Geldi Diye Auramı Güçlendircektim "Auran Güç Değilse Bulaşma Bu İşlere" Diye Okumuştum Bir Sitede Buda Demek Oluyorki Aura Güçlü Olunca Sorun Olmuyo :)
Hem Ne Belası Geldi Arda Arası Cin Büyütmeyin Bu Kadar.Siz Kontrol Edememiş Olabilirsiniz Ama Ben Edicem. Aurada Bu Yüzden Lazım Auramı Çıkabildiği En Üst Seviyeye Çıkarcam Tabi Seviye Diye Birşey Varsa :D
-