İyi sen bilirsin. Karışmıyorum ben. Ama bende eskiedn senin gibiydim. öm a gel istersen.Uchiha Sasuke yazdı:Bana CİN Yazmak Birşey İfade Etmiyo Ne Saçma La Yok Öldürecekmiş Dağa Götürecekmiş Peh Peh Peh Peh Peh Peh Pehhhh. :DMsa yazdı:Bir telekom bir sen yeter artık bak. Yav konuştunuz noldu , Ben iletişime geçince çok şeymi dğeişti ne değişti başıma beladan sonra he. Bak bir çağırmana bakar filmlerdeki gibi değil bunlar. Ne yaparsan yap kurtulamazsın. Ya dağlara götürcekler yada eziyet edicekler. Yada sen öldürüceksin ne yaparsan yap sonu pişmanlık. Zararın neresinden dönersen kardır. İleride çok pişman olursun. Belki sana zarar vermezler ailene verirler. Sen onlardan bir kişi öldür onlar senin sülaleni öldürür. Hep pişman olacağın işler bunlar. Onlar insan veya hayvan değil. Adı üstünde CİN.Uchiha Sasuke yazdı:Müslümanlardan Zarar Gelmez Ama Olaki Başka Birisi Geldi Diye Auramı Güçlendircektim "Auran Güç Değilse Bulaşma Bu İşlere" Diye Okumuştum Bir Sitede Buda Demek Oluyorki Aura Güçlü Olunca Sorun Olmuyo :)
Hem Ne Belası Geldi Arda Arası Cin Büyütmeyin Bu Kadar.Siz Kontrol Edememiş Olabilirsiniz Ama Ben Edicem. Aurada Bu Yüzden Lazım Auramı Çıkabildiği En Üst Seviyeye Çıkarcam Tabi Seviye Diye Birşey Varsa :D
Aura Nasıl Güçlenir ?
Moderatör: Sai
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Re: Aura Nasıl Güçlenir ?
İMZA
- Msa
- İletişim:
- Msa
- İletişim:
Neyse :D Bi anlık sinirle yazdım :D Çünkü bana olan olaya sinirlendimde :D :D
İMZA
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Ya o kadar abartmayın dağlara götürme eziyet etme filan.Sadece kafanın içinde olurlar durmadan çünkü onlarla konuşmak isteyerek kafanın içine girmelerine izin veriyorsun.Durmadan aklında olurlar ve açık konuşmam gerekirse birgün kafayı yedirirler.Düşüncelerinde durmadan gezerler.Yani düşünsene kafanın içinde ve düşüncelerinde durmadan istemediğin bir düşünce var.Kendi düşüncelerini kontrol edemediğini düşünsene ne kadar korkunç birşey olur.Yani bu yüzden son kez uyarayım da ben bulaşma diye.Şimdi sen bilirsin.Kafa senin.Beyin senin.İrade senin.Düşünceler senin.İstediğini yap.
- Msa
- İletişim:
Peki cinlerin ilmi var ismini tam bilmiyorum bir hoca onunla ilgileniyor ve o söyledi peki o hoca bize yalanmı söylemiş oldu. Çocuğunu almışlar adamın.UsTr yazdı:Ya o kadar abartmayın dağlara götürme eziyet etme filan.Sadece kafanın içinde olurlar durmadan çünkü onlarla konuşmak isteyerek kafanın içine girmelerine izin veriyorsun.Durmadan aklında olurlar ve açık konuşmam gerekirse birgün kafayı yedirirler.Düşüncelerinde durmadan gezerler.Yani düşünsene kafanın içinde ve düşüncelerinde durmadan istemediğin bir düşünce var.Kendi düşüncelerini kontrol edemediğini düşünsene ne kadar korkunç birşey olur.Yani bu yüzden son kez uyarayım da ben bulaşma diye.Şimdi sen bilirsin.Kafa senin.Beyin senin.İrade senin.Düşünceler senin.İstediğini yap.
İMZA
- Msa
- İletişim:
Koskoca adam yalan söylemez ya bide hoca. Köyündede 11 tane ev var. Başka yok ıssız bir yer.Msa yazdı:Peki cinlerin ilmi var ismini tam bilmiyorum bir hoca onunla ilgileniyor ve o söyledi peki o hoca bize yalanmı söylemiş oldu. Çocuğunu almışlar adamın.UsTr yazdı:Ya o kadar abartmayın dağlara götürme eziyet etme filan.Sadece kafanın içinde olurlar durmadan çünkü onlarla konuşmak isteyerek kafanın içine girmelerine izin veriyorsun.Durmadan aklında olurlar ve açık konuşmam gerekirse birgün kafayı yedirirler.Düşüncelerinde durmadan gezerler.Yani düşünsene kafanın içinde ve düşüncelerinde durmadan istemediğin bir düşünce var.Kendi düşüncelerini kontrol edemediğini düşünsene ne kadar korkunç birşey olur.Yani bu yüzden son kez uyarayım da ben bulaşma diye.Şimdi sen bilirsin.Kafa senin.Beyin senin.İrade senin.Düşünceler senin.İstediğini yap.
İMZA
Ne Kadar Saçma Ruhsal Varlık İçimden Geçer Beni Nasıl Tutsun Götürsün :D
- Msa
- İletişim:
Bedenini götürmezlerki ruhunu :D Bende bilmiyom kafam karışık artık ne dediğimi bilmiyorum okuldan.Uchiha Sasuke yazdı:Ne Kadar Saçma Ruhsal Varlık İçimden Geçer Beni Nasıl Tutsun Götürsün :D
İMZA
Azrail mi Olm Onlar Birtek Azrail Alır Ruhu.Hem Alırsa Astrale Çıkmış Olurum Birtürlü Çıkamıyom Zaten :D
- Msa
- İletişim:
asdhkasdkasgd asd:ASDD::DD:D:D:D:D Yav ne adamsın yav :DUchiha Sasuke yazdı:Azrail mi Olm Onlar Birtek Azrail Alır Ruhu.Hem Alırsa Astrale Çıkmış Olurum Birtürlü Çıkamıyom Zaten :D
İMZA
-