Off Off

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Uchiha Sasuke

Re: Off Off

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Msa yazdı:Ee napıyorsunuz :D İyimisiniz :D
Ne Diyon :)
Off İyice Deli Ediyorlar Son 50 tl Kaldı Onuda Yerim Okuldan Atılana kadar 7 Gün Devamsızlık Oldu :)
Sonra Telefon Felan Satar Giderim Herhalde Hangi Şehire Gidiyim Gençler Bir Yol Gösterin ? :)
Yada Bi İş Bulun Gelip Çalışıyım Orda. edited by carnim rama: argo ve sokak ağzı konuşmak yasaktır

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Uchiha Sasuke yazdı:
Msa yazdı:Ee napıyorsunuz :D İyimisiniz :D
Ne Diyon :)
Off İyice Deli Ediyorlar Son 50 tl Kaldı Onuda Yerim Okuldan Atılana kadar 7 Gün Devamsızlık Oldu :)
Sonra Telefon Felan Satar Giderim Herhalde Hangi Şehire Gidiyim Gençler Bir Yol Gösterin ? :)
Yada Bi İş Bulun Gelip Çalışıyım Orda. edited by carnim rama: argo ve sokak ağzı konuşmak yasaktır
Buraya İzmire gel.Büyükşehir iş imkanı biraz geniştir hemde istanbul kadar boğucu bir şehir değildir. :)
Uchiha Sasuke

Uchiha Sasuke yazdı: edited by carnim rama: argo ve sokak ağzı konuşmak yasaktır
Abla Ne Yapıyorsun Ya Samimiyeti Bozdun :( :)
UsTr yazdı: Buraya İzmire gel.Büyükşehir iş imkanı biraz geniştir hemde istanbul kadar boğucu bir şehir değildir. :)
Alim Var Mı Orda Abi :D
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Uchiha Sasuke yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı: edited by carnim rama: argo ve sokak ağzı konuşmak yasaktır
Abla Ne Yapıyorsun Ya Samimiyeti Bozdun :( :)
UsTr yazdı: Buraya İzmire gel.Büyükşehir iş imkanı biraz geniştir hemde istanbul kadar boğucu bir şehir değildir. :)
Alim Var Mı Orda Abi :D
Yok.İzmirde alim bulamazsın çok zor.En iyisi sen başka bir yer düşün kendine. :)
Uchiha Sasuke

UsTr yazdı: Yok.İzmirde alim bulamazsın çok zor.En iyisi sen başka bir yer düşün kendine. :)
İstanbul Düşünüyordumda Orda Kendi Ayaklarımın Üstünde Zor Dururum Herhalde :)
Birde Ankara Gibi Güzel Havası Olan Bir Yer Olsa İyi Olur :)

Uchiha Sasuke

Gençler Fazla Polisiye Roman Okuyup Film İzleyen Varsa Yardım Etsin Ben Okuyup,İzliyordumda Eskide Kaldı Pek Birşey Yok Aklımda.+18 Olmadığım İçin Peşime Polis Takarlar Geri Götürürler Kurtulmam Lazım Onlardan :D
Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

Uchiha Sasuke yazdı:Gençler Fazla Polisiye Roman Okuyup Film İzleyen Varsa Yardım Etsin Ben Okuyup,İzliyordumda Eskide Kaldı Pek Birşey Yok Aklımda.+18 Olmadığım İçin Peşime Polis Takarlar Geri Götürürler Kurtulmam Lazım Onlardan :D
deneme bile derim. yaşanan bir olayı bliiyorum. ailesi polise başvurdu ve eliyle koymuş gibi buldular:)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

Bencede deneme . Ailenle aran iyi değil mi ?
@Kuupa7
Uchiha Sasuke

carnim_rama yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı:Gençler Fazla Polisiye Roman Okuyup Film İzleyen Varsa Yardım Etsin Ben Okuyup,İzliyordumda Eskide Kaldı Pek Birşey Yok Aklımda.+18 Olmadığım İçin Peşime Polis Takarlar Geri Götürürler Kurtulmam Lazım Onlardan :D
deneme bile derim. yaşanan bir olayı bliiyorum. ailesi polise başvurdu ve eliyle koymuş gibi buldular:)
Diyosun :)
Eğlence Olur Du Birazda İhtiyacım Var Yalnız Kalmaya Ama :(
Telekinezistm yazdı:Bencede deneme . Ailenle aran iyi değil mi ?
Değil. :(
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

Okulda 7 gün devamsızlık yapsam benimde kötü olurdu sanırım . Sigara içseydim benimde kötü olurdu sanırım . Bazen bile ders çalışmasam benimde kötü olurdu sanırım . Sanırım . Sanırımları düzeltsen iyi olur bence . Sence ?
@Kuupa7

“Geyik-Sohbet” sayfasına dön