Bir "Usta"dan yardım istiyorum.
-
Bir "Usta"dan yardım istiyorum.
Yaklaşık 2 yıl önce Telekinezi'ye başladım. 1.5 önce de bırakmak zorunda kaldım. İp kaldırma, anahtar çevirme, Psi-Well vs. yapabiliyordum. Şu anda ise yapabildiğim hiçbir şey yok. Bu konulara kendimi vermeyi istiyorum. Astral-Seyahat Telepati Telekinezi vs. Önce Telekineziden başlayayım dedim. Rica ediyorum. Bana yardım edebilir misiniz? Ciddi anlamda bu işi başarabiliyorum demek istiyorum. Kendimi kandırmak değil. Bu da bir bilimdir ve sitede bilim adamları vardır. Teknik notları aldım. Ama özellikle nasıl gelişmeliyim. 3 aylık bir sürede nereye ulaşabilirim. Yalnız mı olmalıyım yoksa sevdiklerimin yanında mı?
[/color][/color]BİLDİĞİM TEK ŞEY HİÇBİRŞEY BİLMEDİĞİMDİR!/ACEMİLERİN EN UZMANIYIM.
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Re: Bir "Usta"dan yardım istiyorum.
1.5 yıl önce keşke bırakmasaymışsın. Benden sana bir tavsiye usta arama. Usta bulsan da sana yararı senin kendine yararın kadar olamaz. Bir düşün, bu işlerde sınır kişinin kendi zihnindedir değil mi ? Ee bu usta dediğin kişide insan. Oda sınırını kendi zihninde çizdi. Eğer sen onun yaptıklarına göre kendini geliştirirsen en fazla onun sınırına kadar gelirsin. Ama kendin gelişmeye çalışırsan kendi sınırlarını çizersin. Bu benim mantığım tabii yine de buna rağmen usta arıyorum dersen etrafta usta görünümlü kişi çok :)
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
abi o anahtar çevirmenin videosunu koymuştun o asıl bişeydir öyle lan
pixies forever <3<3
- TFGBAB
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
ozina yazdı:abi o anahtar çevirmenin videosunu koymuştun o asıl bişeydir öyle lan
bana da göderebilirmisin linkini ?
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
sevdiklerinle vakit geçirirken yalnız olmalısın yakında bir takım yazılar atacağım 2 ay kadar sürede hemen herkesin kitap sayfasını rahatlıkla cevireceği aşamaya kadar haftadabir teknik yazı atacağım ama biraz bekle bu arada 5 senedir işin içinde olacağım bu 2013 te
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
evt anahtar çevirmenin tekniğini ve videosunu banada verirmisin
astral seyahat:+
psi wheel:+
kaşık bükme çalışılıyor
psi wheel:+
kaşık bükme çalışılıyor
-