Kineziler ve öncesi
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Kineziler ve öncesi
Merhaba arkadaşlar.Benim sorum şudur kinezi ye ve psi wheel tarzı aktivitelere başlamadan önce yapacağımız bir şey var mı ve onu nasıl yapacağız?Forumda dolastım herkes kafasına gömre bir şeyler diyor
-
Re: Kineziler ve öncesi
ve bu kinezilerin cin vb varlıklarla bir ilgisi yok değil mi?
-
başka yardım edecek yok mu?
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Var.Bu anormal ve psişik gerçeğe alışmak ve kendini alıştırmak.Bu işlere olan merakını kimseye belli etmemek ve gizlemek için çalışmalar yapmak.Ağzından telekinezi gibi bişeyle uğraşıp merak saldığını kaçırmaman için kendine sıkı sıkı tembihlemek.Telekinezi ve benzeri olaylarla konuşulurken hiçbişey bilmiyomuş rolü yapmak için ayna karşısında çalışmak.Kendini fazla kaptırmamak.Telekineziden bişey beklememek.Beklentin olmamasını sağlamak.Bunları hallettikten sonra biraz daha yazarım.Kolay gelsin :)
-
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Kadın
ama bir beklentimiz olmayacaksa, inanmayacaksak nasıl olacak bu iş ? bir çok şey okudum bu forumda daha yeni üye olmama rağmen hepsinde en önemliortak nokta İnanç..
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
İnanç ve beklenti aynı şey değildir.Arada çok ince bir çizgi var.Onu görmen lazım.
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
-