TELEKİNEZİ ALIŞTIRMALARI-AMPUL VE PİPET
- Sun's GirL
TELEKİNEZİ ALIŞTIRMALARI-AMPUL VE PİPET
İşte telekineziyi denemeye baslamak için en iyi yöntem.
Gerekli malzemeler
-Ampul
-pipet
Herşeyden uzaklaşın. varlığınızı en üstte izleyen siz olun. yaklaşık 5 dakika ampul ve pipete bakın.
Pipeti ampulun üzerine koyun. döndüğünü canlandırın. gözlerinizin önünde pipetin yavaş yavaş döndüğünü görmeye çalışın.
ve hayal edin.pipeti düşünce dalgalarınızla bir kenarından tuttuğunuzu döndürdüğünüzü düşünebilirsiniz.Ellirinizi kurduğumuz düzeneğin yanına koyabilirsiniz.Ya da ellirinizi hafifçe yaklaştırabilirsiniz ama biraz dikkatli olun kesinlikle dokunmayın.Ortamda hiç bir hava akımı olmamasınada dikkat edersenizde iyi olur.Tek yapmanız gereken ampulun üzerindeki pipetin hücreleri ile birleştiğinizi hissetmeniz. sizin parçanız olduğunu tezahür edin. eliniz kolunuz gibi.
ve en ufak bir şüphe tutmayın. tutarsanız bozulur. fakat anlık şüphe ile bozulmaya uğrarsanız eğer kontrolün sizde olduğunu isterseniz yapabileceğinizi hatırlayın. ve git gel yapmadan salt bir konsantrasyon sakinlik ve eminlik içinde pipeti döndürün...ilk seferinde yapamazsanız denemeye devam.....her deneme sizi ilerletir...
Gerekli malzemeler
-Ampul
-pipet
Herşeyden uzaklaşın. varlığınızı en üstte izleyen siz olun. yaklaşık 5 dakika ampul ve pipete bakın.
Pipeti ampulun üzerine koyun. döndüğünü canlandırın. gözlerinizin önünde pipetin yavaş yavaş döndüğünü görmeye çalışın.
ve hayal edin.pipeti düşünce dalgalarınızla bir kenarından tuttuğunuzu döndürdüğünüzü düşünebilirsiniz.Ellirinizi kurduğumuz düzeneğin yanına koyabilirsiniz.Ya da ellirinizi hafifçe yaklaştırabilirsiniz ama biraz dikkatli olun kesinlikle dokunmayın.Ortamda hiç bir hava akımı olmamasınada dikkat edersenizde iyi olur.Tek yapmanız gereken ampulun üzerindeki pipetin hücreleri ile birleştiğinizi hissetmeniz. sizin parçanız olduğunu tezahür edin. eliniz kolunuz gibi.
ve en ufak bir şüphe tutmayın. tutarsanız bozulur. fakat anlık şüphe ile bozulmaya uğrarsanız eğer kontrolün sizde olduğunu isterseniz yapabileceğinizi hatırlayın. ve git gel yapmadan salt bir konsantrasyon sakinlik ve eminlik içinde pipeti döndürün...ilk seferinde yapamazsanız denemeye devam.....her deneme sizi ilerletir...
- Sun's GirL
-
Re: TELEKİNEZİ ALIŞTIRMALARI-AMPUL VE PİPET
peki ben bu yaptığımdan ne kadar sürede sonuç alırım?
-
ben 3.gecemde sonuc almıstım,,,bugun 5.gunum,,dun hic denemedim ama simdi denemeyi dusunuyorym...
- SuyuNKaLßi
nasıL yani 3. qecende döndürebildin mi 

Suratımda her suç ayrı bir imza..Benmişim kendime en büyük ceza..!
- ddemmahum
ben neden ampul olduğunu anlamadım psi çarkdan farkıda kağıt olmaması heralde bende 1.5 inci günde yapmıştım bakalım bunu deneyim ne kadar zamanda döndürecem
-
1,sinde sonuç alamadım ama 15-16 kere denedim neyseki 20,sinde sonuç aldım baya uğraştım ya 

- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
afferimmm güzel
- ddemmahum
disiplinli bir şekilde çalışın mutlaka başarırsınız..önemli olan inancı kaybetmemek ve pes etmemek..
::Welcome to home Bruce::
-