Zamanı yavaşlatma! Zaman nasıl yavaşlatılır?
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Zamani yavaslatma!
5 defa yavaş bi şekilde derince nefes alıp verin. Elleriniz 35 derecelik açıyla havada olsun. Nefes alırkan yumruğunuzu sıkın. Nefes verirken de boşlayın elinizi. Gözünüz kapalı olsun bunu yaparken. Daha iyi odaklanıyorsunuz. Daha çabuk algılıyorsunuz. Eğer bahsettiğiniz şey bu ise. %100 Clairvoyant onaylıdır :)
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Clairvoyant,sanirim ise yaradi :D bi uyku basti beni ya...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
- Clairvoyant
Ahaha :D Ne mutlu bana işe yaradıysa.Lord_of_Hackland yazdı:Clairvoyant,sanirim ise yaradi :D bi uyku basti beni ya...
- Carmen25
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Aslında biliyor musunuz çok mantıklı değil mi? Çünkü bazen zamanın çabucak akıp geçtiğini, bazen de hiç geçmediğini hiç hissetmeyeneniz oldu mu? :D
Artık aranızdayım
)

- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
İşte bundan bahsediyorum..Carmen25 yazdı:Aslında biliyor musunuz çok mantıklı değil mi? Çünkü bazen zamanın çabucak akıp geçtiğini, bazen de hiç geçmediğini hiç hissetmeyeneniz oldu mu? :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- pumaxar
- Yaşadığınız İl: 58 Sivas
selam arkadaşlar ben bira zkonunun n başını okudum sadece bu zamn olayını açıklamak isterrim öğrenciyken yguladığım bir yöntemdir beyininizi neye göre komutlarsınız ona inanır ve ona göre hareket edersiniz ben acelem olduğu zan filan hala kulnıyorum
bir süreliğine diğer insanların kulanıdğı zamndan farklı bir zaman kullanıyorsunz diyebilirim genelde zamanı kendimize göre yavaşlatmak şeklinde oluyor şu şekildeydi benimki örneğin acil evden çıkmanız lazım ama siz daha kıyafetinizi giymemişsiniz kıyafetleri ararken gözünüz saatte diyyelim bir yandan giyinirken diğer yandanda saatin hareket ederken zorlandığını ve yavaşladğığını image ediyorsunuz bir sefer başarınca sizde şaşıracaksınız zaten bu şekilde zamanı daha etkili kullanabilrsiniz eğer anolog saat yoksa digital saattede zamnın giderek yavaş değiştiğini düşünebilirsiniz
bir süreliğine diğer insanların kulanıdğı zamndan farklı bir zaman kullanıyorsunz diyebilirim genelde zamanı kendimize göre yavaşlatmak şeklinde oluyor şu şekildeydi benimki örneğin acil evden çıkmanız lazım ama siz daha kıyafetinizi giymemişsiniz kıyafetleri ararken gözünüz saatte diyyelim bir yandan giyinirken diğer yandanda saatin hareket ederken zorlandığını ve yavaşladğığını image ediyorsunuz bir sefer başarınca sizde şaşıracaksınız zaten bu şekilde zamanı daha etkili kullanabilrsiniz eğer anolog saat yoksa digital saattede zamnın giderek yavaş değiştiğini düşünebilirsiniz
AKŞAM OLDU DİYE GÖZLERİNİ KAPATMA
O ZAMAN YILDIZLARIN GÜZELLİĞİNİ GÖREMEZSİN...
O ZAMAN YILDIZLARIN GÜZELLİĞİNİ GÖREMEZSİN...
- Chonch
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
clairvoyant hangi ara mod oldu (buarada 50. iletim :P )
http://gizli-dosya.blogspot.com/
BLOGUMU ZİYARET ETMEYİ UNUTMAYIN
BLOGUMU ZİYARET ETMEYİ UNUTMAYIN

- Clairvoyant
Ben olurum ruhunuz duymaz :) AkrepKral sağolsun.Chonch yazdı:clairvoyant hangi ara mod oldu (buarada 50. iletim :P )
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
şimdi biz bunu yaparsak normal zamana nasıl döneceğiz ben onu bilmiyorum
Sadece İNAN
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Hayır sen anlamadın o zaten kendi kendine geri düzelyo nasıl anlatsamki bence iletileri tekrar oku ama merak etme otomatik geri dönüyosn :DDserons252 yazdı:şimdi biz bunu yaparsak normal zamana nasıl döneceğiz ben onu bilmiyorum
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-