Bir sakıncası var mı?
Moderatör: Sai
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Bir sakıncası var mı?
Zaten oturupta şov yapan adamda kesinlikle bir numara arayacaksın.Vardır çünkü.Şimdi telekineziye her türlü olumsuzluklarına rağmen,başarmadan inanan ve telekineziye gerçekten isteyerek yapan biri sence oturupta millete şov yapar mı ? mesela sen ? Ben kendi adıma konuşursam.hayatımda ilk defa karşılıksız gerçek inancımı kattığım ve gerçekten sınırlarımı ve sabrımı zorlayıp çalıştığım bir şeyi insanlara oyuncak etmem.Kendi adıma konuşursam eğer.Yani bu açıdan düşünürsen zaten bu işe bu şekilde bağlanmış biri oturupta şov yapmaya çalışmaz.Çalışırsa dediğim gibi zaten elbet bir şekilde işler kontrolünden çıkar.Bir yerde tökezler. :)
- TelekinetikAkim
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Bana göre bayağı gerçekçiydi ama dediğin gibi etraftaki insanların enerjisini kullanıyor olabilir belki de
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Yok ben zaten etraftıki insanların enerjisinii kullanmasının gerçek oldugunu düşünüyodum ama yinede vardır onun işinde bi illüzyon...:DTelekinetikAkim yazdı:Bana göre bayağı gerçekçiydi ama dediğin gibi etraftaki insanların enerjisini kullanıyor olabilir belki de
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Ha bu arada bi de linkini atsana o Criss Angel in videosunu
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- TelekinetikAkim
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Bulamadım videoyu çok önceden izlemiştim bayağı zaman oldu.Yani ismini falan hatırlamıyorum ama youtube daydı bide içinde criss angel geçiyordu.İlk başta bir video gördüm onu izledim.O bitince diğer çıkan videolardan birini.Sonra diğerini.Sonra öbürünü.Böylece bir sürü video izledim yani hatırlamıyorum :D
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias
-Albert Einstein
-Baltasar Bracias
-Albert Einstein